התמונות שלי

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
התמונות שלי

התמונות שלי
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי מצלמה דיגיטלית לצורך העבודה שלי. אבל מי אמר שאי אפשר לערבב עסקים ושעשועים???? אז הנה כמה תמונות שצילמתי בדיגיטלית. קודם כל אני רוצה להתנצל: המצלמה הזאת מאוד פשוטה וקשה להוציא ממנה תמונות איכותיות של ממש. כמו כן, אני לא ממש מבין בצילום אז תסלחו לי.

ארזS

New member
אם לא אכפת לך בבקשה

התמונות שלי
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי מצלמה דיגיטלית לצורך העבודה שלי. אבל מי אמר שאי אפשר לערבב עסקים ושעשועים???? אז הנה כמה תמונות שצילמתי בדיגיטלית. קודם כל אני רוצה להתנצל: המצלמה הזאת מאוד פשוטה וקשה להוציא ממנה תמונות איכותיות של ממש. כמו כן, אני לא ממש מבין בצילום אז תסלחו לי.
אם לא אכפת לך בבקשה
לכתוב איזו מצלמה זאת. הערה: אני שואל עוד לפני שראיתי תמונה כלשהיא, רק את הכותרת שכתבת בלי אף תמונה.

ארזS

New member
עצור שניה לפני שאתה ממשיך ../images/Emo70.gif

אם לא אכפת לך בבקשה
לכתוב איזו מצלמה זאת. הערה: אני שואל עוד לפני שראיתי תמונה כלשהיא, רק את הכותרת שכתבת בלי אף תמונה.
עצור שניה לפני שאתה ממשיך

בינתיים עד שהתגובה שלי עלתה העלית כבר תמונה אחת. באמת תמונה יפה. אבל קצת קטנה. האם יש לך אפשרות להעלות את התמונות בגודל 600*800 ?

A-T

New member
תשובות

עצור שניה לפני שאתה ממשיך

בינתיים עד שהתגובה שלי עלתה העלית כבר תמונה אחת. באמת תמונה יפה. אבל קצת קטנה. האם יש לך אפשרות להעלות את התמונות בגודל 600*800 ?
תשובות
המצלמה: Fujifilm finepix1300 1.3 מגהפיקסל ואיך אני משנה רזולוציה ל600*800?

ארזS

New member
דווקא מצלמה לא רעה.

תשובות
המצלמה: Fujifilm finepix1300 1.3 מגהפיקסל ואיך אני משנה רזולוציה ל600*800?
דווקא מצלמה לא רעה.
האם אלה הקבצים המקוריים שהמצלמה מוציאה (480*640) ? כי אם כן (כפי שאני מבין מהרזולוציה של המצלמה) אז עדיף שתשאיר ככה . חשבתי שיש קצת יותר רזולוציה. ובכל מקרה אתה מצלם מצויין !

A-T

New member
ונתחיל עם אוטובוסים:

התמונות שלי
ונתחיל עם אוטובוסים:
אוטובוס ממוגן ירי של החברה לפיתוח השומרון

A-T

New member
עוד ממוגן ירי

ונתחיל עם אוטובוסים:
אוטובוס ממוגן ירי של החברה לפיתוח השומרון
עוד ממוגן ירי
אוטובוס נוסף של החברה לפיתוח השומרון. את התמונות צילמתי בכניסה לישוב שערי תקווה

A-T

New member
גרוטאה...

התמונות שלי
גרוטאה...
אוטובוס דו מפרקי מודל 1985 שעומד סמוך לכביש חוצה שומרון ליד ראש העין רציתי לצאת מהאוטו ולצלם אותו מעוד זוויות, אבל אז הבחנתי בכמה עסקים לא ממש חוקיים שפועלים באיזור. הבנתי את הרמז ונמלטתי משם.

יצחקA

New member
הופה!!!!!! A-T אתה גדול!!!!!!!!!

גרוטאה...
אוטובוס דו מפרקי מודל 1985 שעומד סמוך לכביש חוצה שומרון ליד ראש העין רציתי לצאת מהאוטו ולצלם אותו מעוד זוויות, אבל אז הבחנתי בכמה עסקים לא ממש חוקיים שפועלים באיזור. הבנתי את הרמז ונמלטתי משם.
הופה!!!!!! A-T אתה גדול!!!!!!!!!
יש שם עוד אוטובוסים מפרקיים מהסוג הזה (201-209, 210-240)? אם כן אני מניח שלא צילמת. תודה ותמשיך !
איציק

mister K

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גרוטאה...
וואו

ואני חשבתי שכל 9 המכונות מהסדרה הזו כבר פורקו!!! זוהי כמובן 208 שמספר הרישוי שלה הוא 40-108-55. אני מצטער שלא יצא לי לנסוע באחת מ-9 המפרקיות הגרמניות האלה שהיו המפרקיות הראשונות ב"דן"!!! שימו לב גם ל-SU240 בפינה השמאלית העליונה של התמונה!!!

טוארג

New member
אני בטוח שאם היית יודע איזה תמונה

גרוטאה...
ממש יקרת ערך עבורנו צילמת, היית יוצא מהאוטו ומצלם עוד קצת :) אוצר ממש! כל הכבוד!!!! איזה דגם זה בכלל? זה לא נראה כמו SL200 ישראלי, אלא יותר כמו SL200 גרמני, אבל לדעתי זה בכלל לא SL...

A-T

New member
זה מה שחשבתי לעצמי...

ממש יקרת ערך עבורנו צילמת, היית יוצא מהאוטו ומצלם עוד קצת :) אוצר ממש! כל הכבוד!!!! איזה דגם זה בכלל? זה לא נראה כמו SL200 ישראלי, אלא יותר כמו SL200 גרמני, אבל לדעתי זה בכלל לא SL...
זה מה שחשבתי לעצמי...
אני לא זוכר שראיתי כאלה על הכביש. באמת רציתי לצלם עוד את האוטובוס והאוטובוסים הנוספים שהיו שם. אבל תבינו, לא נעים לי לצלם כשמסתובבים אנשים לידי, מה גם שצמוד לאוטובוס הזה יש תחנת דלק "מאולתרת" של ערבי מכפר קאסם. אני לא יודע איך הוא היה מגיב אם הוא היה חושב שהוא רואה מישהו עם מצלמה "מרחרח" אצלו בעסק. זה באמת חבל כי באיזור הזה פזורות לא מעט גרוטאות.

ארזS

New member
זאת מפרקית 208 מהסידרה הראשונה

זאת מפרקית 208 מהסידרה הראשונה
שהגיעה ל"דן". כל הסידרה הזאת (201 עד 209 ) הגיעה מושלמת מגרמניה.

יצחקA

New member
נאמר פה שה 200 הייתה המכונה

200 הגיעה הרבה יותר מאוחר
משום מה היא קיבלה מספר יותר מוקדם. ה-200 היתה המפרקית הממוזגת הראשונה. 201 עד 209 היו ללא מזגנים. שבת שלום !
הראשונה ב"דן" עם טכוגרף. מעניין אם היא הגיעה אחרי ה 210-240 ומעניין איפה היא נמצאת היום. שבת שלום ומבורך!

mister K

New member
מפרקיות ישנות

הראשונה ב"דן" עם טכוגרף. מעניין אם היא הגיעה אחרי ה 210-240 ומעניין איפה היא נמצאת היום. שבת שלום ומבורך!
מפרקיות ישנות
200 היא מודל 1988, היא הגיעה ל"דן" שנה אחרי 211-240 שהן מודל 1987. אם אינני טועה, 210 הגיעה ל"דן" עוד בשנת 1985 יחד עם 201-209 הגרמניות והייתה המפרקית הראשונה בעלת מרכב ישראלי.

יצחקA

New member
הגיוני מאד.

מפרקיות ישנות
200 היא מודל 1988, היא הגיעה ל"דן" שנה אחרי 211-240 שהן מודל 1987. אם אינני טועה, 210 הגיעה ל"דן" עוד בשנת 1985 יחד עם 201-209 הגרמניות והייתה המפרקית הראשונה בעלת מרכב ישראלי.
הגיוני מאד.
יכול להיות ש 201-209 באו ביחד עם השלדה של 210, שהורכבה בארץ. זה מזכיר את ה 7002-7040 שבאו יחד עם השילדות של 7041 ו 7042 שגם הורכבו כאן בארץ.

יצחקA

New member
כל הקוים שיש בהן מפרקיות, ביחוד 25

הגיוני מאד.
יכול להיות ש 201-209 באו ביחד עם השלדה של 210, שהורכבה בארץ. זה מזכיר את ה 7002-7040 שבאו יחד עם השילדות של 7041 ו 7042 שגם הורכבו כאן בארץ.
כל הקוים שיש בהן מפרקיות, ביחוד 25
ו 55. ידוע לי שבמקום כלשהו ברשל"צ עומד עוד אוטובוס מהסוג הזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה