התמוטטות עצבים

Noofkin

New member
התמוטטות עצבים

בחיים שלי לא הייתי ככה, אני בוכה מכל שטות וכל היום הזה אני עצבנית ורגשנית והכל בגלל טסט מחורבן שיש לי מחר. זוכרים את הפעם הראשונה שהייתי פה? סיפרתי לכם שנכשלתי בטסט ראשון או שני, מאז עבר עוד אחד, ומחר. שיניתי מקום מגורים וידוע שמחוז הצפון מאאאוווד קשה לטסטים, גם מבחינת המסלולים וגם מבחינת הטסטרים (ה{סליחה מראש} מסריחים) ועכשיו אני במרכז, המסלולים יותר קלים, הטסטרים לפי מה שהבנתי יותר מבינים וסלחנים, אני יודעת לנהוג, אני יודעת לנהוג ממש ממש ממש טוב, אז למה אני כל כך לא בטוחה לגבי הטסט מחר?? אמא שלי (גם כן מורה לנהיגה) אומרת שאני נוהגת מעולה, גם המורה שלי אומר שאין, אין, אין מצב שאני לא עוברת, אני פשוט לא מבינה למה אני בהתמוטטות כזאת!, אני כותבת כאן ובוכה כמו ילדה קטנה בגלל טסט מסריח ואני מרגישה משהו שבחיים לא היה לי, אני מתפרקת. אני מפחדת מטעויות קטנות שיהיו לי ויחרבשו לי את כל הטסט, משטויות של נהגים אחרים שלא יתחשבו מזה שיש לי שלט של "במבחן" בענק על האוטו ויעשו דווקא, שאלוהים יודע מי נתן להם רישיון. אני נכנסת לטסט ואני כולי בלחץ ורועדת וחצי לא נושמת, אחרי שעברתי את המסע לפולין עם כמעט לא להזיל דמעה, מה עובר עלי?!?!?!? בטח מחר אחרי הטסט אני אקרא את מה שכתבתי ואומר "וואו, יצאת חתיכת מטומטמת" אבל כרגע לא אכפת לי, אני רק רוצה לשחרר ולפרוק. מקווה שלא דיברתי יותר מידי שטויות

עדינה77

New member
בהצלחה

אני מאד מבינה אותך. גם אני לפני דברים רבים - נלחצת, אפילו אם זה לא הגיוני. יש דברים שהם ברגש והם מעבר להגיון. אז טוב ששיתפת - בטח זה יעזור. אני גם מציעה לך לעשות דברים מרגיעים - דבר ראשון - ללכת לישון!, את יכולה בבוקר לשתות תה קמומיל. שוקולד מריר הוא טוב לריכוז. לנשום נשימות עמוקות ולנסות לנטרל את עצמך מהרגש אלא להיות רק ממוקדת במטרה. גם מילים חיביות על עצמך מאד עוזר. את יכולה לדמיין את עצמך נוהגת בצורה הטובה ביותר במקום הנעים ביותר ועוברת טסט - יש לדמיון כח רב. ייתכן שיש לך עומס גם מדברים אחרים ועכשיו הכל מתפרץ, יכול להיות גם הורמונים. בהצלחה רבה

אל תדאגי

אם את יודעת לנהוג (ואני בטוחה בכן) את תעברי את הטסט ושום נהג מטומטם שינסה להכשיל אותך לא יצליח בכך. חוץ מזה שאם זה לא יהיה בהשמתך או לא יכול להכשיל אותך אם זה מישהו אחר אשם וגם אם כן את יכולה לערער. אבל סתם ליד אני בטסט השני שלי שהיה אם אחד הטסטרים הכי קשים שידועים שאזור עשיתי טעות שלא באשמתי. הטסט אמר לי לפנות ימינה ולרדת המחלף מסוים שהיה צפוי להגיע. אני ירדתי במחלף ומתקרבת לרמזורים שאחריו איך שאני מגיעה אליהם הוא נותן לי ברקס "אמרתי לך לפנות ימינה במחלף" מאיפה לי לעזזל שהוא התכוון שאחרי שאני יורדת במחלף שמן הסתם הוא בצד ימינה גם אחר כך אני צריכה לפנות ימינה (והרבה חברים אחרי סיפרו לי שגם להם הוא עשה את זה אבל הם ידעו על זה כי אמרתי להם). אבל כל הכוחמה והינה הוא לא לומד מטעויות או שהוא עושה את זה בכוונה כדי לראות איך את מתמודדת בדרכי לחץ. ודא"ג האוטו ברור שנכבה כי הוא נתן ברקס ועזב אז הוא נכבה אבל הוא רצה לראות איך אני מתמודדת אם זה ולא נלחצתי והיתי הכי רגועה אמרתי סליחה והדלקתי את הרכב והמשכתי לנסוע בלי לחשוב על זה יותר מידי. והינה למרות שהאוטו נכבה עברתי את הטסט למרות הכול ולמרות שהוא צעק עלי. אז באמת אל תדאגי את תיהיה גדולה ואת תעברי אותו ואל תשכחי לספר לנו איך היה הטסט ומחר בערב מה התוצאה מחזיקה לך אצבעות

כמה שמבינה אותך ../images/Emo201.gif

לפחות את בשלב הטסטים,אני תקועה עם התיאוריה. סיימתי תואר בהצלחה,אבל את זה לא מצליחה לעבור

Noofkin

New member
גם אני ממש פחדתי מהתיאוריה ../images/Emo41.gif

אבל בסוף יצא שלמדתי יומיים בערך וקצת באוטובוס בדרך לשם ועברתי עם טעות אחת, בספרים ובאתרים השאלות הרבה יותר קשות ממה שהן באמת תודה ובהצלחה

Noofkin

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif

האמת שהלך ממש ממש טוב! אני יצאתי רועדת לחלוטין מהטסט, כמעט עף לי הפלאפון מהיד אבל נראה לי שהלך ל י
נחכה לאחה"צ לתשובה סופית

Noofkin

New member
גמעלעצראלצחכךחמךכמפכח ../images/Emo41.gif

כלומר- יש לי רררששייוווןןןןןן !!!!!
אוף, מצטערת שבלבלתי לכם ת'שכל אבל זה באמת עזר לי לפרוק, אז.. אבל עככששייוווו- אני נהגת מן המניין. אושר גגדדווללל

Noofkin

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gifמבטיחה לנהוג בזהירות!../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif

למעלה