התמודדות עם מחלות

liza26

New member
התמודדות עם מחלות

נורא קשה לי להתמודד עם מחלות של אחרים גם עם מחלות של עצמי ואני לא מדברת על מחלות קשות - חס וחלילה- אלא אפילו על צינון פשוט כשאני חולה- אני ממש רואה את זה כמטרד ודיי מתעצבנת על עצמי - כי אין לי זמן להיות חולה ואם אני נשארת בבית- אז אני לא נחה , כי תמיד יוצא שעוד מישהו בבית חולה איתי ובמקום לטפל בעצמי- אני רצה בשביל כולם אמא שלי גרה אצלי והיא חולה המון. כאבי ראש, סחרחורות, הרגליים וכל דבר אחר והאמת שאני מוצאתאת עצמי מאבדת את הסבלנות זה לא בסדר מצידי , אני יודעת, אבל אחרי שכל החיים התמודדתי עם אנישם בצל מחלות קשות- היום כבר אין לי סבלנות לשמוע מישהו מתעטש. אין לי סבלנות לטפל וכן- אני גם אמא לילדים וקשה לי מאוד להתמודד עם המחלות של הקטנות. מה עושים? איך מתמודדים עם ההרגשות האלה?

tailka

New member
..

יודעת בשנה הראשונה בגן הייתי חולה המווווון - כל וירוס שלהם היה עובר בקו אווירי אלי ישר והיה לי מוסר עבודה גבוהה וזה לא נגמר שנה שלמה הבנתי שמחלות לצורך העניין שהמחלות שלי הן מסר של הגוף שלי אליי - תנוחי ומדהים כשאני נחה .. הכל עובר הרבה יותר מהר זה מעצבן לא פרודקטיבי בעליל .. לפחות בכל מה שקשור במשימות ..... אבל זה פרודקטיבי לך .. לנפש את צריכה להתאמן על העניין .. מנוחות יזומות - זה קשה עם קטנות ואימא חולה אבל אימון של מנוחות קצרות יזומות נטולות ריגשות אשמה יעשה לך טוב ... אולי לא אבל לי זה עוזר

מסכימה עם טלקה, מחלה זה מסר של הגוף שצריך

לנוח, כאן ועכשיו, גם אם זה אומר שאחרים צריכים להקריב דברים עבור זה. זה שאת אמא או מטפלת באימך לא אומר שאת צריכה לשכוח את עצמך, ולא פלא שנוצר לך אנטי כלפי מחלות שלך ושל אחרים.

יכולת ההכלה והנתינה

זה שאמא שגרה אצלך חולה מעמיד את הסבלנות והסובלנות שלך במבחן לאדם איחן יכולת נתינה אין סופית , מגיע רגע שהוא מגיע לרוויה חושבת שאת צריכה קצת להרגע כי את נותנת מעצך אבל לעצמך לא נישאר ולכן את פחות סובלנית מאנשים שרוצים סמפטיה ואמפתיה אם זה לא במסגרת התפקיד שלך , זה בסדר לא לטפל בכל העולם ואשתו קחי קצת חופש לעצמך יקירה, , זה ירגע עם הזמן ובתנאי שהעומס שלך בטיפול באמא יהפוך למשהו קליל יותר ממקום של אהבה לא מטלה שצריך לעשות אל תפעלי ממקום של רחמים אלא ממקום של אהבה ואז תרגישי שקל יותר לטפל אז בהתחלה אפשר קצת לזייף אהבה ואחר כך זה יבוא לבד מתוכך וימלא אותך בשמחה שאת יכולה להקל על אימך , לעזור לה שהיא צריכה אותך

שירשולי

New member
אני יודעת כמה זה קשה........

אבל יש משפט שאומר.......... אייך שאת תטפלי בהורים שלך ככה הילדים שלך יטפלו בך. תיזכרי את זה תמיד כי,גם כשקשה צריך להיתעודד ,כי יבור יום וגם אנחנו נזדקן ,ומה יגידו עליינו. תיהייה חזקה.

liza26

New member
תודה על המילים החמות והעצות../images/Emo24.gif

אכן, הגוף שליהיום הצביע ברגליים (או יותר נכון בגרון) ונשארתי בבית. אין לי כוח, אני כזאת סמרטוט הראש ישר רץ לכיוון הנקיונות אבל עצרתי את המחשבה- אם כבר נשארתי בבית- אז במיטה. קודם כל להבריא קצת אמא שלי חולה מאוד ואני משתדלת לטפל בכל הסובלנות שיש אפילו הגדולה שלי עוזרת

למעלה