התמודדות עם (חוסר) זמן

Russet

New member
התמודדות עם (חוסר) זמן

בוקר טוב או שמא כבר צהריים טובים? רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לחלוקת זמן נכונה, אני מרגישה שאני לא ממש מספיקה כלום במהלך היממה שלי וזה ממש משגע אותי, אפשר להגיד שנואשתי, לא נשאר לי זמן לעצמי לחשוב, לעכל ולפרק את הדברים שקרו לי במהלך היום ואדרבה, אין לי זמן לראות בכלל את בן הזוג ואנחנו מתראים בקושי במהלך השבוע. איך מתפעלים כלבה, בית ועבודה במשרה מלאה+? כ"כ בא לי ללמוד עוד שפה, להירשם לחוג או לחד"כ ואין לי מתי
ברכה על ראשכם...

לי מאוד עוזר לעשות רשימת מטלות ולהציב לעצמי

יעדים-למשל לי תקועה עבודת הדפסה שעושה עבור אמא שלי, זה תקוע כי זה לא כיף לבוא אחרי יום עבודה מעייף לעוד עבודה, כשצריך עוד כביסות, לארגן את הבית וכו' וגם רוצה לנשום קצת (רצוי, לפעמים
) אז עושה לעצמי בראש או בכתב רשימת יעדים-למשל לעשות מכונה ועד שמסיימת המכונה אני מדפיסה, אחרי כל דף שמדפיסה אני נחה 10 דקות... כל מיני יעדים כאלה שקל לעבור אותם וככה ממלאים את הזמן. אולי לעשות סדר בבלאגן בראש ואז יהיה קל לעשות את הסדר מבחינת ההתארגנות.

Russet

New member
בהחלט, אני עושה כזו רשימה בכל יום

יש לי רשימה יומית, הבעיה שאני עושה אותה למטלות בבית וגם לעבודה. אני בעבודה הזו מתוך מטרה לקרוע את עצמי בחודשיים הקרובים ולהתקדם ולכן על כל שינוי קטן שקורה אני שם לתחזק ולתגבר, להיות מועילה ויעילה והבעיה שבכל יום למרות סידור המשמרות שלי אני צריכה לוודא עם הבוס לאיזו שעה הוא צריך אותי מחר וזה כן מפריע לי מסתבר לאיזון

ניהול זמן יעיל

את צריכה לסדר את היעדים שלך בחיים נדמה שאת רוצה המון דברים גם עבודה גם זוגיות - עבודה סיזיפית עבודה בחוץ וניהול בית וגם רוצה עוד ללמוד הלאה אץ רק בת אדם החיה 24 שעות ביממה עשי לך סדרי עדיפויות , וחלקי את הזמן בין המטלות שלך ומה יהיה שילד יצטרף לתמונה המשפחתית ? או שאת טרם רוצה במחוייבות של ילד? כי כלבה זה כמו ילדה יש לה את הצרכים שלה, וקשה לך למצוא זמן לכלבה לרגע יש הרגשה שהכותבת אשה מאד שאפתנית שהזוגיות לא מקבלת עדיפות אצלה ולכן הזוגיות לא מקבלת עדיפות במפגשים הזוגיים חומד בקצב הזה הבעל יחפש אשה אחרת שתתיחס אליו שיצמי לב זוגיות צריך לתחזק בארוחת ערב ושיחה מלב אל לב עוד בטרם יתחילו ילדים בקשר שלך האהבה בלי החברות לא שורדת , תחשבי על מה חשוב לך ותפני עבורו זמן וככה סדרי לך לוחות זמנים ותמצאי לך קורס על ניהול זמן זה יעזור לך

Russet

New member
קראתי את דברייך,

קודם כל אודה לך אם לא תשפטי אותי, ההרגשה שלך לשמחתי מאוד מוטעית. ילד לא על הפרק כרגע בגלל מה שכתבתי לפרפרית, אני צריכה כרגע להשקיע בעבודה טובה, סה"כ זו העבודה הראשונה שלי מבלי שאני צריכה לשלב גם לימודים בנוסף למשרה מלאה ולכן זה קריטי, שנית אני מאוד צעירה בעיני, 25 סה"כ. הכלבה שלי מקבלת יחס נהדר, אחת הסיבות שאני עובדת במשמרות היא גם כדי להתקדם אבל הבונוס הענקי הוא שאני יכולה לטייל בבוקר עם הכלבה שלי שעה וחצי ולהנות איתה מהשמש בחוץ, עם בעלי זה לא כ"כ מסתדר לתאם זמן זוגי במהלך השבוע מכל מיני סיבות, אחת מהן שגם הוא עובד בעבודה מאוד מאוד תובענית, הוא סגר שם שנה לא מזמן ועדיין עובד מהבוקר ועד הלילה, במהלך היום אנחנו מדברים המון, שנינו מול מחשב וליד הסלולרי שלנו אז יש עידכונים אבל קצרים יותר ממה שהייתי רוצה לעדכן באמת ובשבת פשוט בא לי לנוח וסופסופ לקבל ממנו ולתת לו חום. בעלי לא יחפש כ"כ מהר זוגיות אחרת, לפעמים זה לרועץ כי אני לא יודעת אם אני רוצה ילדים כלל והוא רוצה מאוד, כבר הצעתי לשחרר אותו שלא יכלה את חייו עליו כשאין לי מושג מה אני רוצה והוא מתעקש להישאר, האהבה שלי גדלה אליו בגלל זה.

מותר להבהיר את עצמי

תודה על התשובה המפורטת שלך , אני לא שופטת אותך כתבתי מתוכי , אספר לך קצת על עצמי אני התמקדתי בעבודה עשיתי קרירה בצבא ופרנסתי את משפחתי הבסיסית עד גיל 30 מהצבא פרשתי עקב מחלה בגיל 38 ומאז לא יכולה לעבוד , אבל טיפלתי באמי עד לפני 3 שנים שהיא נפטרה כיום אני בת 52 , חולה בכרונית שלרפואה אין פתרונות עבורה , גלל העבודה חטפתי קרינה ופיתחתי סרטן לכן גם לא ילדתי ההורים שלי שניהם נפטרו ונשארתי בודדה וחיה לבד , כי גבר לא רוצה אשה חולה לצידו אני כיום יודעת כמה ילדים הם משמעותיים לחיים נורמצליים ולמימוש הנשיות שלך אני מצטערת שלא ילדתי שהייתי צעירה יותר , כיום רק הקטנטנים נותנים לי טעם לחיים העבודה מסתיימת ואת מוצאת את עצמך עם עצמך מה שנקרא הכושי עשה את שלו והכושי יכול ללכת אולי את עדיין לא מרגישה את הצורך בילד משלך ועדיין רוצה ללמוד ולגדול אנא אל תשכחי לאשה יש שעון ביולוגי , עוד לא קם מי שיכול לעצור את השעון אני מבינה שאופי החיים משתנה וכיום ההשקעה בעבודה מאד חשובה לך יש לי עוד מה לומר לך אבל אני חשה לא טוב וחייבת לשכב לקצת מאחלת לך הצלחה בכל אשר תעשי ואולי אחרי מה שתקראי אולי את תביני למה כתבתי לך את מה שכתבתי שארגיש טוב אקום ואכתוב לך את ההמשך עכשיו במצוות שח"ל חייבת לשכב במיטה

Russet

New member
קודם כל, תודה רבה על ההבהרה, זה היה לי מאוד ח

חשוב, שנית, לא זילזלתי בשעון הביולוגי או ברצון להביא ילד להיפך, אני יודעת שכנראה שארצה ילדים אבל זה לא יהיה בקרוב כי אנחנו רק במעבר מסטודנטים לאנשים שעובדים ואנחנו צריכים להתייצב כלכלית, בשביל ההתייצבות הזו אני קורעת את עצמי פיזית לתק' מתוך הבנה שאם אהיה נחוצה מאוד בארגון אוכל להתקדם, בינתיים בלי עין הרע אחרי שבועיים בתפ' קיבלתי העלאה נאה, השבוע הבינו מה החשיבות שלי ולמרות שאני גמורה מעייפות בגלל שעבדתי 60 שעות מינ' השבוע ויש לי עוד עבודה בהמשך השבת כבר שמעתי מהגרעין הקטן ומהבעלים של החברה שיש לי עתיד שם לדעתם. אני חייבת לך עוד הרבה לפי ההרגשה שלי אבל אזרוק רק משפט אחרון כי בעלי כבר מזמן ישן ומחכה לי במיטה- אני נשואה לאדם חולה כרוני, לבעלי יש CF וכשהתחלנו לצאת תוחלת החיים של חולים הייתה על גיל 33 בערך, בעלי שומר על עצמו בשביל שנינו כי אני לא מוכנה לאבד אותו גם במחיר שאולי לא יהיו לי ילדים. לילה טוב ותרגישי טוב :)

אני ממש אהבתי א התגובה שלך

אשלח לך מסר עם פון שלי ונדבר בקשר למעלך מכירה בחור בן 45 חולה CF ועובד וחי מצויין , אז אל חשש יקירה ואת אשה אוהבת וזה מה שחשוב ואם תלמדי לעשות לו פזיוטרפיה נשמתית הוא יאריך חיים ושנים על שנים אני מקווה שתדעו המון אהבה ושיבוןא יום ותזכרי את הכתיבה שלנו כמשהו בעבר עסוק ודיי לחוץ אהבה זה לחבק לנשק ולחלוק חיים וזה מה שנותן טעם לחיים הכתיבה שלך בפורום זה היה אולי פתח ללמוד חלוקת זמן , לדעתץ לקחת מהחיים מה שחשוב לך שתביטי אחורה ותגידי איזה כייף היה לי עם בעלי שהינו צעירים , ואיזה אהבה יפה אני חייתי לצידו וזה מה שאנחנו לוקחים לעתיד, רק זכרונות של דברים טובים ומתוקים

למעלה