התמודדות עם הצלחה.

Who I Am Today

New member
התמודדות עם הצלחה.

אתם מכירים את הרגשה שאתם מתכננים משהו ( מטרה, משאלה, חלום ) שנראה בהתחלה גדול וקשה להשגה... אז אתם בונים תוכניות ופועלים בתיכנונים למרות הפחד ולמען הריגוש להשגתו ובום המשהו הזה מתגשם. מצד אחד באה הררגשה העילאית בתחילה ואח"כ באה השאלה מה עכשיו ? בכל אופן אני מתרגש בכל פעם כמו ילד אחרי הצלחה אבל למה באה הירידה אח"כ ( זאת מהות החיים עליה וירידה ? ) לאט לאט מפתח חוסר חשק להשיג דברים כי זה ממלא ואח"כ מרוקן אותי. ( נמאס מהמירוץ ורוצה לנוח או להנחית ) השאלה שלי => איך לומדים לקבל הצלחה כמינוף ולא כמילוי ? תודה מראש על כול "כיוונון אימונית" מצדכם. אני באמונה שאמצא בסוף את הדרך לאיזון.

coachrina

New member
../images/Emo66.gif ברכות על ההצלחות

ברכות על ההצלחות שהשגת בחייך ועל האומץ להתמודד עם הפחדים. הצורך שלנו לכבוש כל פעם יעד חדש הוא חלק מהחיוניות שלנו, חלק מהצמיחה והלמידה המתמדת. ילד קטן לומד לזחול וכשהוא שולט בזחילה הוא לומד להתרומם וכשהוא שולט בזה הוא לומד ללכת וכשהוא שולט בהליכה הוא מתחיל לרוץ. תמיד יהיה הר חדש לכבוש וטוב שכך. יחד עם כל הנאמר, אני מזמינה אותך להנות מהדרך בנוסף על הנאה מהשגת היעד. הצלחה היא אומנם מטרה ראויה ויחד עם זאת הדרך למטרה היא החיים עצמם. היכולת שלנו להנות מהכאן ועכשיו עושה את כל ההבדל. חג שמח ובהצלחה עם ההצלחות.

Who I Am Today

New member
יקירתי רב תודות לך על הסימפטיה ../images/Emo140.gif

כל מה שכתבת מאוד נכון כתאוריה אבל במעשי זה לא זז... כל פעם מחדש אני נופל במלכודת הזאת ולא מאפשר לעצמי להיות מאושר מהדרך ! שפיטה עצמית אובססיבית ? חוסר רצון להיות מאושר ומוצלח ? חוסר נסיון בסיפוק עצמי ? רצון להפחת בערך עצמי ? ועוד מיליונת'לפים שאלות. ד"א אני יודע שאת יודעת את התשובה ואשמח שתובילי אותי. רב תודות לך. חג חירות שמח
מי אני היום ?

coachrina

New member
אין תשובות מדף, יש תהליכים

איש יקר, כל מה שאני יודעת נכון לגבי עצמי בלבד. אני יכולה גם לספר לך שראיתי הרבה לקוחות שלימדו את עצמם תוך כדי תהליך האימון דרכים חדשות להתנהל כולל להיות מאושר מהדרך. אני מציעה לך שאלת חקירה: שאלה שהתשובה אליה נחשפת לאט לאט והתשובה אליה היא בעצם רצף של תובנות. כשאנחנו מדברים על התקבעות במקום מסוים אנחנו תמיד מחפשים את הרווח שיש לנו מהמקום הזה. השינוי מתחיל כשהמחיר שאנחנו משלמים גדול על הרווח שאנחנו מרויחים. לכן השאלה היא: מה הרווח שיש לך מלהיות היכן שאתה? מה המקום הזה מאפשר לך? (אל תמהר לענות. חשוב על השאלה בתקופה הקרובה.) חג שמח

Who I Am Today

New member
חן חן על הכיוונון, המתכון שלך נקרא טוב בעיניי

אני בדרך לתבשיל התשובה בפרק זמן של שבוע לפחות. לבינתיים מחפש חנות שמוכרת סבלנות כמרכיב חיוני למתכון. תגידי ! נתקלת באחת כזאת בסביבה ? שוב תודה וחג שמח
כמעט יודע מי אני היום.

coachrina

New member
חנות שמוכרת סבלנות נמצאת ב

רחוב "אמונה שהכל לטובה" פינת רחוב "נשימה ארוכה". פתוח 24 שעות וגם בשבתות.

Who I Am Today

New member
../images/Emo53.gif אני לא מוצא את הכתובת במכשיר ה GPS.

יאללה רינה
פתחנו עסק חדש את תורם את שמו של הנולד החדש... סבלנות בחצי הזמן שיהיה בה הנחות הנחות, גזירת קופונים וכמובן מבצעי סוף הזמן...
חג רינה לך
רב תודות על השת"פ. יודע מי אני ? אולי כן ואולי........

aviramk

New member
הדרך של האושר

קראתי בספר לאחרונה משפט על האושר: האושר הוא מרדף מתמשך אחרי מטרה ראויה ובעלת משמעות מה זה אומר ? המטרה לא מבטיחה לנו את האושר או הריגוש או את אותו רגש מדהים שכה ציפינו שסוף סוף ימלא את נפשנו הריקה. הכיף וההנאה צריכים לבוא קודם כל מהדרך לשם, כל יום , במעשים שלנו שכמו שכתוב הם מיועדים להשיג מטרה ראויה ובעלת משמעות. ואז אנחנו חיים בהווה ונהנים ממה שקורה לנו כל יום ולא תלויים באושר שנקבל מהשגת המטרה חג שמח אבירם קליש מאמן אישי בשיטת מחשבה יוצרת מציאות

Who I Am Today

New member
אבירם רב תודות על המשפט המעשיר ../images/Emo13.gif

התחברתי מאוד לשיתוף שכתבת ועל הבהרת המהותו של המשפט
אם אני מבין נכון אזי "מטרה ראויה ובעלת משמעות" זה להציב מטרה שתעלה את רמת האתגר שלי. ( ומעבר לדמיון שלי ) ככה אני לא אשיג אותה בקלות נסבלת ובדרך זאת אלמד להעריך את הדרך וגם את התוצאה. אם אני מבין יותר נכון אזי "אנחנו חיים בהווה ונהנים ממה שקורה לנו כל יום" זה לא לשכוח לחיות ( לחוות, לנשום ולהנות ) בדרך לתוצאה כי תמיד היו ויהיו לנו מטרות בחיים ! לתמצית משהו מקורי ועדכני בעזרתך
תכלית החיים היא קודם כל לחיות במקום להחיות את החיים
רב תודות איש יקר חג חירות שמח הוא M אי ?

aviramk

New member
נכון מאד! לחיות כל יום כחיים שלמים

זה האידיאל בעצם. להשתדל שבכל יום יהיה מוקצה זמן לכל המרכיבים שחשובים לך בחיים: קריירה, זוגיות, משפחה, בריאות( שבפנים נכלל גם אימון גופני), התפתחות אישית, לימוד(קריאת ספר לדוגמה שמחכים אותך), פנאי, וקהילה-כמו שקורה פה כרגע . אז נכון שיש לי מטרה גדולה שקוראת לי כל לבוקר לקום מהמיטה בחשק רב ותשוקה - עם זאת אסור לשכוח את הרגע הזה, היום הזה, שלא יחזור עוד ואין לדעת גם אף פעם אם הוא האחרון שלנו(אף אחד לא יודע מתי יומו יגיע) לכן רצוי מאד, כדי להנות מכל יום, לכלול בתוכו את כל מרכיבי החיים החשובים לך ובתוכם התקדמות לכיוון המטרה החשובה שלך. אגב הנה מטרה שאני חושב שתתאים לך אם לא כמטרה ראשית אז כמשנית או כתחביב: אני רואה שמאד חשוב לך לומר ולנסח משפטים עם מסר והשראה. אז אולי תחשוב על הוצאת ספר, או פרסום אתר, של משפטים חכמים ומלאי השראה ומוטיבציה.זאת יכולה להיות מטרה ראויה. המשפט האחרון הגיע מהאינטואיציה שלי נטו- פשוט עלה לי רעיון ממה ומאיך שאתה כותב ומההתרשמות שלי ממך. שתהיה לנו יציאת מצריים ארצית ואישית חג שמח אבירם :)

Who I Am Today

New member
אה הבנתי אתה מדבר על חבורת קזמב"ה...

קריירה, זוגיות, משפחה, בריאות, התפתחות אישית - שמכילה בתוכה פנאי לקהילה ולימוד עצמי. החבורה נשמעת לי אחלה דרך לחיים ולבינתיים כמטרה ראשית יש לי להשלים את החלק השני בחבורה
ואם כבר שאלת בשקט אז על זה אני מתאמן כמטרה ראשית ומאמין שזאת מטרה ראויה. אני מאמין שהשגת המטרה זאת תוביל לעוד הרבה מטרות קטנות אבל מעצימות לא פחות
וכמו שמאיר אריאל ז"ל אמר "עברנו את פרעו נעבור גם את הזה" ( בתרגום חופשי - אין הדבר העומד בפני חשיבה חיובית ) בהקשר למשפט האחרון אז אני גם פוזל לכיוון הזה כי אני מאוד מאמין בדרך יוצרת חלומות. ככה זה שהכל הוא כלום וכלום הוא הכל. מעגל מושלם של היש בצבעים פעם בלבן פעם בשחור וכל הזמן בצבע. שוב רב תודות לך איש יקר וחכם. חג שחרור ממחשבה שלילית שמח.

aviramk

New member
אין ספק שזוגיות היא מטרה חשובה

עם זאת שאל את עצמך האם יש איזו מטרה שהעולם(העולם גם יכול להיות מספר אנשים ומעלה) ירוויח ממנה אם אגשים אותה? איזה תועלת תביא המטרה שלי לעולם -לכמה שיותר אנשים. אתה יכול לומר שאם תשיג את מטרת הזוגיות יהיה טוב לעוד כמה אנשים לידך- נכון ! אניט מזמין אותך להסתכל קצת יותר גבוה מעבר לאני. אני קורא עכשיו ספר של אחד המנטורים שלי סטיב ד'אנננזיו שאומר שכדי למשוך אליך שפע עליך לבחור במטרה שהיא יותר גדולה ממך ומביאה ערך לאנשים אחרים. אהה..איזה יופי הא... חשוב על כך יום נפלא אבירם

Who I Am Today

New member
אחי, מורי, מאמיני אנחנו באותו הראש ../images/Emo13.gif

עכשיו סיימתי את הספר "לאמן את הפרפר" של בני מרגליות ( מתנצל על הפרסום ואם הוא לא יאה לפורום אבקש למחוק ) אפרופו המילה פרפר ( סמל האימון ) לפי השקפתי ולמען הכלל - בקשת זאת
פר VS פר = 0 תוצאה. ( ראש בראש לא ראות ) פר - פר = 0 תוצאה. ( ראש פחות ראש ללא גוף ) פר + פר = תוצאה מעבר לדימיון ( כוח ומעוף עם ראות וגוף במודע ) ורשימת הקונוטציות פתוחה לכל...
...V...
שקיים בכם. אחי, מורי, מאמיני שא ברכה בהקשר למשיכת השפע שלך בשבילך ובהצלחה. ד"א יש לי רשימה של ספרים ואתרים בתחום החשיבה החיובית אם תרצה. שוב רב תודות לך מכל הלב. היה לי נעים להתפרפר איתך.

הי. מכיר את המשוואה:

have-do-be? זו משוואה שרובנו חונכו עליה וגדלנו על פיה: HAVE: אנחנו צריכים להשיג דברים - כלומר שיהיו לנו דברים מסויימים (כסף, בית, זוגיות, קריירה ועוד ועוד) כדי שנוכל לעשות דברים מסויימים DO (לקנות בית\אוטו, לצאת לחופש, לעשות מנוי לחדר כושר, לצאת לבלות) ואז נהיה BE: מאושרים, מסופקים, מוגשמים.... אלא מה, לא משנה כמה אנחנו משיגים ועושים אנחנו תמיד מרגישים שזה לא מספיק, שזה לא זה, שרק אם היה לנו עוד קצת או בעצם אחר - אז הכל היה מסתדר... יש גישה אחרת, גישה שהציג סטיבן קובי (מי שכתב את שבעה הרגלים לאנשים אפקטיבים במיוחד) ונמצאת באסכולות נוספות ושונות: be-do-have. מה זה אומר? זה אומר שקודם כל אתה בוחר מי ומה חשוב לך להיות בחיים BE: (מוגשם, מסופק, מאושר, בטוח....) ואז אתה עובד על לפתח את זה בחייך, להיות אדם כזה. באופן טבעי, תעשה דברים שעושה אדם כזה DO: (מוגשם, מסופק, מאושר, בטוח) ואז יהיו לך תוצאות שיש לאדם כזה. תוצאות שנשארות לאורך זמן:HAVE. כי בסופו של דבר לא משנה כמה ומה יש לנו ומה ואיך אנחנו עושים, תמיד מה שמשנה וקובע את החוויה שלנו בחיים - זה מי אנחנו. כפונקציה של מי שאנחנו יוצרים את עצמנו להיות ולא כפונקציה של כל מה שיש או אין לנו..... אז אחרי כל הנאום הזה, מי או מה חשוב לך להיות בחיים?

Who I Am Today

New member
אני ../images/Emo13.gif

have @ להיות במחשבה , do @ לעשות כפעולה, be @ להיות במחשבה שוב ? וחוזר חלילה... אוף אני חיי במעגל סגור ומרגיש כמו בסרט (-: מתנצל על הפגת השעמום.
וכמו שאמרת ואני מצטט. "כי בסופו של דבר לא משנה כמה ומה יש לנו ומה ואיך אנחנו עושים, תמיד מה שמשנה וקובע את החוויה שלנו בחיים - זה מי אנחנו" אבל מצד שני המשפט הזה כן משך אותי ומצטט שוב. "כפונקציה של מי שאנחנו יוצרים את עצמנו להיות ולא כפונקציה של כל מה שיש או אין לנו...." שאלתי היא - מה הסוד לדעת להכיל את עצמך בשביל עצמך ? רב תודות לך. מי אני היום ?

הסוד הוא לדעת ולהגדיר

מה או מי חשוב לך להיות בחיים...זה בסופו של דבר מה שמעצב ומניע את כל מה שאנחנו עושים ומשיגים בחיים. דוגמאות.... דוגמא1: נניח שאני אומרת שאם היה לי כסף, אז הייתי יכולה לעבוד פחות ואז הייתי מאושרת ורגועה.... אז אני חיה כדי להשיג כסף, אני במעגל הזה של לעשות ולהשיג. אני מתקדמת בתפקידים השונים בעבודה וככה מרוויחה יותר כסף ואז יש לי יותר כסף ואז אני מרגישה שזה לא ממש מספיק כדי שאני אעבוד פחות (כי יש יותר מחויבויות וגם רצון להצליח ולהשיג יותר) אז אני מאד שמחה על הקידום ואז אני מתאמצת יותר (שזה ממש ההיפך מלעבוד פחות...) ומשיגה עוד יותר כסף. רק מה, אני עוד לא מרגישה שאני מאושרת, אני בטח לא ממש רגועה כי אני צריכה רק עוד קצת כסף כדי שאוכל לעבוד פחות ואז אני מתאמצת יותר, אולי אפילו לוקחת תפקיד נוסף ו....המעגל חוזר על עצמו - מעין מעגל זדוני. עכשיו דוגמא 2: נניח שאני אומרת שמה שחשוב לי בחיים זה להיות רגועה ומוגשמת. הדבר הראשון שיש לעשות זה לשאול את עצמי מה בכלל זה אומר להיות רגועה ומוגשמת, איך אני אדע שאני רגועה ואיך אני אדע שאני מוגשמת? אז ככה: אני אדע שאני רגועה אם אני אתרגז פחות ואקשיב יותר, אם שעה ביום אני אעשה משהו שלא קשור לעבודה או לאף אחד אחר - משהו למען עצמי - קריאה, חוג, מדיטציה, מנוחה...., אם פעם בחודש אני אקח סופשבוע ארוך ואצא לטייל או סתם לצימר מפנק, אם אני אעבוד במקום 200 שעות בחודש, רק 160 שעות בחודש... אז רגועה ומוגשמת זה ה BE כל המדדים שמעידים על כך שאני רגועה ומוגשמת הם במסגרת ה DO ועכשיו נשאלת השאלה - אילו תוצאות HAVE יהיו לי אם מה שאני אשים עליו את הפוקוס בחיים זה לא - איך להשיג יותר כסף כדי להיות רגועה ומאושרת, אלא איך להיות כבר עכשיו(גם אם עוד אין לי את סכום הכסף שאני חולמת עליו)רגועה ומוגשמת. אני לא חושבת שקל לעשות את זה לבד. לפעמים נדרש מישהו שילווה אותך בדרך הזו של שינוי הפוקוס, זה יכול להיות מאמן, זו יכולה להיות סדנה וזה יכול להיות חבר טוב ומחוייב... ולכן אני שואלת שוב.... מה או מי חשוב לך להיות בחיים?

Who I Am Today

New member
לשאלתך עניתי כבר קודם בנושא - אני ../images/Emo13.gif

ועכשיו ברצינות... רוצה לחזור לדעת לזחול במקום ללכת יש אופציה כזאת ? יש איזה מיוחד שיכול להאט את קצב המירוץ ? יש איזה פקודת פורמט לידע בכדי שהתמימות והאימון יחזורו ? אהבתי את כל מה שכתבת וגם את ההדגמה ואני יודע שהבחירה שלי היא לבחור שוב דרך ולסמן לי מטרה חדשה. לאחרונה התחלתי מראש לשולל זאת כי במחשבה זה כבר אצלי ביידים ואני יודע את התוצאה כשאני שואף למשהו. אז איך אני משלים את האמצע בכיף ? את ה- DO באיזי כתוספת לרזומה ? אוף לא יודע לשחק כבר.... תשובה ארוכה. חשוב לי להיות אני אבל רגוע יותר.

מה זה בשבילך DO באיזי?

אם היית יכול לשנות משהו אחד באיך שאתה חי היום, מה היית משנה? מה זה אומר מבחינתך להאט את הקצב? איך זה יראה במציאות של חייך כשתעשה באיזי? אפשר דוגמא לאותן הצלחות שאתה מדבר עליהן שאתה מציב לך כמטרה, משיג ואז מאבד עניין? אולי דוגמא מוחשית תחדד את השאלות וההתבוננות שלי איתך.... ועוד שאלה אחרונה (בנתיים): איך אתה יודע כשאתה רגוע? אילו סימנים חיצוניים (חוץ מתחושה פנימית) יש לזה?

Who I Am Today

New member
DO באיזי זה לעשות ולהנות מהדרך כמו שנאמר.

רב תודות לך על השאלות המפרות איילת
אם היית יכול לשנות משהו אחד באיך שאתה חי היום, מה היית משנה? הייתי מוחק את כל מה שאני יודע כדי להגדיל את הקושי בהשגת דברים ולמוצא יותר אתגר וריגוש בהם. הייתי למוד לקבל את השקט הפנימי ולומד לדחות את התאבון הפנימי לעשייה והשגה. מה זה אומר מבחינתך להאט את הקצב? להיות פחות ממוקד למטרה ויותר לדרך וזה קשה בגלל הנסיון והידע להשגת הדברים. אפשר דוגמא לאותן הצלחות שאתה מדבר עליהן שאתה מציב לך כמטרה, משיג ואז מאבד עניין? אני רוצה ללמוד דבר מסויים אז במקום לעשות את זה לאט ובכיף אני מפעיל המון אנרגיות ולומד אותו מהר מהרגיל. ( אז למה ללמוד ? כדי להוסיף עוד ידע ותוספת למאגר שכבר יש ? ) לפני 7 חודשים בחרתי להרזות לקחתי יעד של 25 ק"ג וואלה עשיתי זאת בקלות יחסית ( לפי הסביבה ) ואני כבר המשכתי לכיוון של חיטוב הגוף. ( אז אכול כבר לא מפתה אותי ) איך אתה יודע כשאתה רגוע? אילו סימנים חיצוניים (חוץ מתחושה פנימית) יש לזה? זאת תוחשה של חוסר שקט וחיפוש אתגרים. ( מודע לזה שזה מתפרש להיפריות ) יש על מה לעבוד ולעבד ? לילה טוב.

למעלה