התמודדות עם המוות

Holy Crap

New member
הו לא הבנת אותי

אני פשוט לא רוצה לסבול שאני הולך תמיד פחדתי להזיק לגופי... אבל משום מה זה לא ממש עוזר אני מלא צלקות מפה ושם אני גם בשמחה לא אתנגד לבלוע חופן כדורים וללכת לישון אני בכלל לא פוחד מזה פשוט אם כבר אז כבר למה לעשות את זה מסוקס ולא אלגנטי

אוקי אתה מודע לכך

שאתה עומד למות אבל עוד אמרת בעצמך שאתה רוצה שאם כבר תמות אז שמישהו אחר יהרוג אותך ושזה יקרא מתי שלא תהיה מוכן בערך (כדור בראש כשאני לא רואה) מה שאני הבנתי מזה זה שאתה פוחד אוקי אתה לא פוחד למות כי מה לעשות החיים הם קקה והמוות לא ידוע אז בוא ננסא אבל אתה מפחד לקפוץ וזו הפואנטה כי לירצות למות לא אומר בהכרך שתלך ותיתאבד לומרות שתשמח ממש אם מישהו יעשה זאת במקומך הבנתה?????

m u s h ON

New member
זה לא עינין של לקבל או לא או כן ...

אני לא מאחל מוות לאף אדם בעולם מסיבה פשוטה בגלל שאני לא רוצה למות איך את משווה לקבל הפסד או צער או אושר עצב שאלו תחושות שלפי דעתי אם המוות קיים אז בכלל לא צריך להיתייחס אליהם כי המוות זה לא משהו שתופסים ואפשר לקבל. אני חושב שאם יש בן אדם שמקבל את המוות אז הוא לא יודע מה הוא עושה חוץ מכמה מיקרים חריגים כמו זיקנה או בן אדם שגמור לגמריי בקיצור ולעינין מה אכפת לי לחיות חיים של סבל או חיים של אושר או לא יודע מה העיקר שאני קיים כי אוטוטו אני לא יהיה קיים נצלו את העובדה שאתם בני אדם ואתם תופסים ומבינים את מה שסביבכם למשך תקופה מסוימת ביקום. מוכנים לא מוכנים שמחים עצובים הכל ביחד זה לא משנה המוות בא והכל נעלם לנצח תיהיו ערים כמה שאפשר בחיים שאתם חיים חבל לבזבז זמן על הרבה שינה

למעלה