התמודדות בעבודה

הניה44

New member
התמודדות בעבודה

יש לי בוסית ערמומית, כבר היתה לי פעם בוסית ערמומית, חשבתי שכבר עברי את הגרוע מכל, עכשו נוכחתי שלא, כל פעם אני מגלה אנשים עם אופי יותר גרוע שעוד לא פגשתי קודם. היא יודעת לקנות אנשים שיהיו לטובתה בעזרת אוכל, נותנת/מחלקת דברים, בגדים וכו'. היא גם טיפוס חשדן, שכל הזמן מסתכלת על שפת גוף של אנשים כדי לבדוק מה הם חושבים. היא עושה את זה גם לי כמובן, אני עובדת איתה צמוד. היא נוהגת לבשל בחדר, וכל החדר מסריח מהאוכל וחודר לי לבגדים, אני בורחת מהחדר, ואז אנשים כולל הממונה מתחילים לתהות מה אני עושה מחוץ לחדר. היא מרגישה לא נעים עם זה שאני לא נכנסת לחדר, אבל ממשיכה עם זה (זה החדר שלה). עכשו אני חולה בבית, היא בטוחה שאני מתחלה, ובודקת את הקול שלי ושואלת אותי מספר פעמים את אותה השאלה כדי לבדוק אם אני משחקת אותה ומשנה את הקול. היא שאלה אם הייתי אצל הרופא ואם נתן לי ימי מחלה, והופתעה כששמעה שכן קיבלתי. היא יודעת לספר לכולם ולעשות רושם טוב אצל כולם שאף אחד לא יוכל להגיד עליה מילה רעה, גם לי היא מספרת סיפורים איזה בן אדם טוב היא כדי שלא אכיר את הצדדים הלא טובים שלה. היא היתה גם טוחנת לי את הראש על כל הבעיות שהיו לה בחיים עד שהעברתי לה את המסר שזה כבר לא מעניין אותי. טיפוס שחי בעבר. אני פוחדת שהיא תגיד משהו לחברות שלה ותגרום לפיטורין שלי, היא כבר עשתה את זה לאנשים בעבר. היא עוד מעט יוצאת לפנסיה, אבל ממשיכה לקנות אנשים כדי שתוכל להמשיך לקבל מהם מידע בעתיד על מה קורה במקום העבודה.

SleeplessBeauty

New member
רק תחזיקי מעמד

אם היא יוצאת לפנסיה את רק צריכה להחזיק מעמד מספיק זמן עד שהיא לא תוכל לגרום לפיטורים שלך. איך היא בדיוק מבשלת בעבודה לא הבנתי? אם זה החדר שלה, למה את צריכה להיות שם כשהיא מבשלת? את לא יכולה להגיע בזמן אחר? ולגבי כל הסיפורים - אין דרך אחרת מלבד להבליג. לפעמים אין ברירה אלא להיות צבועים ולהבליג, במיוחד אם באמת יש לה כוח לכרום לכך שיפטרו אותך. יש מישהו מעליה שאפשר לפנות אליו? לדבר איתו עליה?

הניה44

New member
היא לא כזאת רעה כמו שציירתי אותה

אני יושבת איתה באותו חדר, אנחנו אחריות על כיבוד וציוד המטבחים של מקום העבודה וישיבות. יש לה פלטה בחדר. אין עם מי לדבר, רק היה חסר שהמנהל היה שואל אותי למה אני מחוץ לחדר, מה הייתי אומרת לו - שהיא מבשלת בחדר?

SleeplessBeauty

New member
אולי אני מניחה שהיא רעה

רק כי זה מה שאני רגילה אליו... אם הדבר היחיד זה הבישול - אולי אפשר באמת לדבר איתה על זה? או שתבשל דברים פחות מסריחים. לי יש בעיה - אני סובלת מריחות של אוכל במשרד (אין לי בעיה עם ריחות של אוכל במטבח או בבית). ואנשים יודעים שאצלי במשרד לא אוכלים אוכל עם ריח חזק - במיוחד מהחד"א. ואם מפריע לי - אני מבקשת שיצאו, או לחילופין - יוצאת בעצמי אם זה לא המשרד שלי. אולי תוכלי להגיע איתה לאיזה פשרה בעניין...

אכן נשמע קטע מעצבן,אבל...

נשמע שהיא מאוד חסרת בטחון ולחוצה ולכן מתנהלת ככה. קשה לה לסמוך עלייך,על אנשים אחרים בכלל...

נשמע באמת מעצבן

אבל לא נראה לי שיש לך יותר מדי מה לעשות, אנשים כאלו יש בלא מעט מקומות ומלבד לא לבטוח בהם ולהתעצבן בצד, אני לא רואה פיתרון של ממש. גם בוסים שלא מאמינים שאת באמת חולה זה מצב נפוץ, ברגע שיש לך אישורי מחלה אין לה מה לעשות.

למעלה