התלבטות ...

התלבטות ...

אז ככה חברה עשיתי לפני שנה וחצי פסיכומטרי בהיו קיו והייתי ממש אבל ממש מבסוט מהקורס שלהם הדילמה שלי היא כזאתי אז ככה יש לי בעיה רפואית שרק שעשיתי את הפסיכומטרי לקראת הסוף הבנתי שאני יכול להוציא הקלות משמעותיות כמו הפסקה בין הפרקים הדילמה שלי האם לקחת עוד קורס בהיי קיו עוד במכון אחר כי אני לא כרגע בראש שלבואו וללמוד את הכול לבד.... האם עוד קורס שיפר לכם משמעותית את הציון אני לפחות יודע שבדוק שמי שעושה עוד קורס מקבל עוד 50-100 נקודות יותר... וגם עכשיו אני בדרך להוציא הקלות ישמח לשמוע חוות דעת מהאנשים שעשו שני קורסים ...

לפי דעתי

כדאי לך לעשות עוד קורס אם יש לך צורך לשפר+ זה מה שיגרום לך לשבת על התחת ,אבל תתכונן למבחן בהתאם לתנאים (שתקבל במכתב תשובה מהמת"מ של המרכז הארצי=היחידה לבחינות מתואמות). קח בחשבון שמפרט ההקלות יהיה נגיש לאוניברסיטה בפרטי המבחן שלך (למוסדות שתעביר).בנוסף תנסה לשחזר מה היו הנקודות החלשות שלך מעבר למגבלות הרפויות כדי שתוכל למקסם את הקורס השני. ו...בהצלחה, חן.

demultiplexer

New member
הכל תלוי באיזה ציון אתה צריך

לדעתי בכל אופן. אני הוצאתי בפסיכו הראשון 666 עם קורס אבל בלי ממש לתרגל בבית מכל מיני סיבות. עכשיו עשיתי קורס שני למרות שאני דווקא ממש מאלה שיושבים ללמוד בבית כדי להכניס את עצמי למסגרת ולשפר את הסיכוי לקבל את המון המאוד גבוה שרציתי. לדעתי, אם אתה לא מוכרח ציון בשמיים ואתה מאלה שיכולים לשבת ללמוד לבד אז ותר על הקורס. אם אתה חייב ציון מאוד גבוה או לא יכול ללמוד לבד, קח קורס, אבל תבקש קורס מוזל כי זה כבר השני שלך, אגב אם ני לא טועה במכון שעשית יש משהו של "לא שיפרת, לא שילמת" ?

flash99

New member
לא שיפרת לא שילמת

היי.. אם למדת בהיי קיו והיית מרוצה יש להם את המבצע הזה עכשיו. אני עשיתי אותו עכשיו. בגדול הוא אומר שאם לא שיפרת ב 50 נק' לפחות מהציון הקודם שלך אתה מקבל את רוב הכסף בחזרה. יש לזה כמה יתרונות... זה מכריח אותך להגיע לשיעורים ולעשות תרגולים ככה שאם אתה צריך מסגרת זה בדיוק הדבר בשבילך. בנוסף אם לא שיפרת ב 50 נקודות יש לך את רוב הכסף בחזרה . זה שווה בירור

1234191

New member
ממש נשמע חרא!

שאלתי כמה יעלה לי קורס אמרו לי "שמע מבחינתינו אתה תיכף חייל אז זה 4 ומשו אחרי הנחה לפשוש שכמוך" יופי!! אז אני אקח לא שיפרת לא שילמת! "מה??? אתה רוצה את זה? אה, טוב, אז זה כמובן אי אפשר לתת הנחה" מה? "7000 שקל!" אההההההההההההההההההה!!!! זובי!!! איך אני אצליח לשפר רק ב-49 נקודות עכשיו???

למעלה