התלבטות

התלבטות

אני לא יודעת מה עדיף לי לעשות- יש לי לסיים הרבה שיעורי בית (משמע תרגול) בכמותי, מילולי ובאנגלית. בכמותי זה חזרה על דברים שכבר תרגלתי, במילולי זה רק היגיון על סוגיו השונים שעוד לא הספקתי לתרגל בכלל, (סיימתי ללמוד מילים, אבל אני חייבת לעשות חזרה) באנגלית יש כמה דברים שעוד לא יצא לי לתרגל. אני הכי פחות דואגת מהמילולי והאנגלית. אני יודעת שאני הכי צריכה לשבת על הכמותי. אבל מצד שני אני תוהה אם לא עדיף לחזק את החלקים הטובים שלי ולהגיע בהם למקס' + המקס' שאני יכולה בכמותי (שהוא לא יהיה 150 זה בטוח..) אז מה עדיף? חלוקה שווה? רק בזמן שנשאר + כוח לתרגל בנושאים האחרים? כמותי עד המוות?

ועוד שאלה..יוןם לפני המבחן

המדריכים שלי אמרו שוב ושוב שביום לפני ללמוד אולי טיפ טיפה בבוקר וזהו. לנוח. אבל אני חושבת על עצמי ונראה לי יחרפן אותי לא לעושת כלום.. באמת מומלץ לנוח? חשבתי לנצל את זה לא לפתור אלא לחזור על מילים, לקרוא ספר באנגלית ולחזור על הכללים והנוסאחות שיהיו בראש. מה אומרים?

בלאחס.

מתאים לך ללמוד? תלמדי, רק את יודעת מה מתאים לך. שלא יהיה מצב שלאחר הבחינה את תדפקי את הראש בקיר, רק כי לא חזרת על נוסחאות במתמ' או שננת מילים. תלמדי. את עושה את הפאקינג מבחן הזה עבור הפאקינג ציון הזה ולא בשביל "לנוח" (פחחחחייי), אז תעשי לעצמך טובה ואל תקשיבי לעצות אחיתופול של אנשים.

SHARON 103

New member
לדעתי....

גם אנחנו באותו סירה רק שאני לא יודע מה בדיוק קשה לי ומה קל לי...(נשמע מפגר ,אהה). מבחינת אנגלית אני ככה ככה (אוצר מילים זה הנקודת תורפה שלי....מקווה לגרד ציון טוב) במילולי אני חושב שאני בדר וכמותי גם (למרות שיש לי טעויות מפגרות לפעמים של חישוב וכו'). אם את יודעת בדיוק מה נקודת התורפה שלך שווה לך לתת פול גז על אותו נושא ואת השאר להשאיר למרווחים שבין הסימולציות (שמתחילים אותן תחילת שובע הבא) ובניתיים תנסי לסגור פערים. גם אני כמוך מקווה לתרגל המון בימים הקרובים........ בהצלחה :)

את לא תגיעי למקס' גם אם תהיי במקס'

כי יש המון גורמים שלא תלויים בך, אז תתרגלי דברים שאת לא שוחה בהם. השיפור יהיה קל ומבטיח יותר.

סבבה../images/Emo9.gif

זה מה שדי עשיתי מההתחלה ועד הסוף של הקורס.. וככה למשל די הזנחתי את התרגול באנגלית והשיפור שלי מהמבחן פתיחה לאמצע באנגלית היה 3 נקודות בסה"כ [אבל את כל האוצר מילים למדתי בע"פ לפני הקורס כך שאולי זה קצת מסביר את זה]

אחרי שאני אעשה בסופ"ש סימולציה

אני יותר אדע להגיד.. לפחות מה שפעם יצא לי לראות בכללי אלגברה- הצבה, תחום משותף לפעצים, ציר המספרים לפעמים, השואה כמותית לפעמים, גרפים לפעמים. גם בחלק מהבעיות.. גיאומטריה הולך לי די טוב

למעלה