התלבטות

שרוני ב

New member
ורק נישאר לאחל לך

הצלחה מהירה. ממה שכתבת ברור שאת שלמה עם הבחירה וזה מה שחשוב. כל צעק שאנו עושים הינו אגואיסטי , זהו אבעו של האדם. אם את תהיי מאושרת גם ילדך יהיה כך , ולהיפך.

dafi1

New member
אנה מתוקה, הרבה ../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

ובנוגע לבטי בים בם בום ושלל הארגומנטים התמוהים שלה... נו, הכל כבר נאמר ואין לי זמן מיותר לבזבז על קשקשנים.

אנה כולנו עברנו את ההתלבטות

שאת עברת ואותי זה החזיר מספר שנים לאחור, אני מאוד שמחה שהגעת להחלטה והכי חשוב שאת שלמה איתה הרבה בהצלחה
ושנשמע בשורות טובות בקרוב

ממולדה

New member
גם אני שקלתי

ממש בהתחלה ביקשתי מידיד הומוסקסואל, אם כי לא ביקשתי ממנו הורות משותפת אלא רק עזרה בהולדה. אבל הוא סירב כיוון שהוא עצמו לא רצה ילדים, ולדעתו "ילד צריך אבא ואמא". הוא ניסה להציע לי ידיד אחר שלו, אבל לא הרגשתי בנוח לעשות "בליינד דייט להורות". אחר כך ידיד טוב שלי הציע את עצמו, אבל נסוג בהדרגה, כנראה נבהל מהרעיון. למרות שהרעיון של בנק הזרע די הרתיע אותי בהתחלה, אפילו לא ניסיתי לפנות לארגונים של הורות משותפת, כי למצוא את האב המתאים נראה לי אפילו עוד יותר קשה מאשר למצוא בן זוג מתאים. עכשיו אני די שלמה עם הרעיון של בנק הזרע, זה בסך הכל אמצעי. הזרעה ראשונה אמורה להיות בקרוב, ואם מישהו היה פונה אלי עכשיו בבקשה לשקול הורות משותפת, אדחה אותו על הסף. יכול מאוד להיות שזו שאלה של אופי - אני אכן רגילה לעשות דברים לבד, ואם לא לבד - זה צריך להיות עם מישהו שאוהב אותו ואבטח בו. אולי אתן (או מי שהיתה אי פעם לחוצה להתחתן) מכירות את ההרגשה של "לחפש בעל", הרגשה שהופכת כל בנאדם נחמד בסביבה לבעל פוטנציאלי, ושאת מחפשת רק חתונה, ושהבנאדם מפסיק לעניין אותך כבנאדם אם הוא לא נכנס למשבצת הזאת. אחרי שחוויתי את ההרגשה הזאת, והשתחררתי ממנה (לא מעט בעקבות ההחלטה להיות חד הורית), אני די שמחה שהיא נעלמה. לא הייתי רוצה להפנות אותה גם לכיוון אב פוטנציאלי ולהתחיל למיין אנשים בצורה כזאת.

דש1דש

New member
אז זו אכן החלטה נכונה! בהצלחה!!!!!!

ואכן - מכירה את ההרגשה - היתי שם וברחתי ממנה מהר!!!! זה לא מושך לצד השני ולא נעים ליהיות במצב הזה! לא התאים לי!!!

תמר10

New member
נקודה נוספת למחשבה

מעבר לכל מה שנכתב פה ( ועם הרוב אני מסכימה מאוד עם חברותיי
) אני אומר לך מה גרם לי לרדת מנושא הורות משותפת במתכונת שאת מציעה. כאשר הגעתי לשלב לשלב ההכרעה, שאלתי את עצמי שאלה מאוד מאוד ישירה והיא למה? 1. שיקול כלכלי - לא מספיק חזק. 2. לחשוב על הילד שיגדל בלי אבא - לאחר מחשבה רבה החלטתי שאצלי זה לא שיקול מספיק חזק ( כמה שזה נשמע רע) היות ואני מאמינה שאם חיים באמת שלנו לא בהכרח תהיה בעיה לילד. אני באה ממשפחה שחייה לא בדיוק היו שגרתיים ( בלי לפרט יותר מדי, לא משפחה שיש בה אבא אחד אמא אחת ואחים), משפחה תומכת, אוהבת ומדברת על הכל. אף אחד מאיתנו לא מרגיש חוסרים בהיבט הזה. הגעתי למסקנה שבעצם אני לא רוצה שותף באופן הזה מהסיבה הכי אגואיסטית שבעולם, אני לא וויתרתי על זוגיות! לדעתי יהיה לגבר יותר קל להיכנס לחיינו במקום שאין בו גבר. מעבר לזה, כפי שציינת לאותו בחור יש בן זוג ויכול להיות שיבוא יום וגם לך יהיה. לי באופן אישי זה מרובע כבד מדי לילד ( למרות שאני באופן אישי לא סובלת בכלל מהומופוביה) כי כולנו יודעים שעדיין החברה שלנו לא פתוחה מספיק ודי מערימה קשיים על השונים. יקומו ויגידו אז מה עם הורים גרושים?? לי יש את האופציה לבחור מראש מה שלצערי אין להורים המחליטים להתגרש. המון הצלחה בכל דרך שתבחרי. תמר

אור רון

New member
וואו, זואי, איזה יופי

נכנס למועדפים, בתקווה שאזכור גם מדי פעם להתעדכן. הלוואי והיה מישהו כזה עם נסיון יותר רב-שנים, אבל בהחלט מעניין לראות איך זה מסתדר להם.

shilat

New member
אנה, קראתי את השרשור הזה

במלואו, וכבר אמרו לך את כל מה שרציתי לומר. בדיעבד אני רואה שכבר החלטת. אז תרשי לי בכל זאת לומר שלדעתי עשית את ההחלטה הנכונה. כמובן - קטונתי מלייעץ, אבל מנגד אין לי ספק שלו הייתי במצבך ההחלטה הזו היתה לחלוטין ההחלטה שלי. הכל בשל הסיבות שכבר פורטו כל כך יפה על ידי הבנות הנהדרות כאן. בהצלחה לך חביבתי.

עינת32

New member
הגעתי מאוחר מידי

ואכן כבר אמרו הכל. שולחת לך חיבוק ענק ובהצלחה בכל מה שתבחרי

אנה, רק עכשיו קראתי את השירשור,

ואני שמחה שהגעת להחלטה שאת שלימה איתה. בעיני זו ההחלטה הנכונה. מיקי - לא אצל כולנו עלו אותן מחשבות, כמו שכתבת. רעיון של הורות משותפת עם הומו מעולם לא עלתה במוחי, ולא נראית לי כלל וכלל. אביבית כתבה בצורה נהדרת בדיוק את מחשבותי. המון
בקרוב-קרוב,
, טלי.

טוב אז אצל רובנו

האגודה הזו של הורות אחרת היא לאו דווקא של הומוסקסואלים, זה שלא מגיעים לשם גברים סטרייטים זה כבר סיפור אחר

שרוני ב

New member
מיקי זה לא מצב

שלא מגיעים לשם גברים סטרייטים , אלא הם לא מתקבלים. גם אם הם מגיעים הם נידחים על הסף. רחלי ( מנהלת העמותה ) נימקה זאת שגבר סטרייט שרוצה הורות כזו הוא דפוק מראש..... ממש לא קניתי את זה לדעתי מטרת העמותה היא פשוט לעזור להומוסקסואלים.

תמר10

New member
זה לא מה שרחלי אמרה לי ../images/Emo2.gif

כשאני הייתי שם היא אמרה לי שיש מספר מאוד מצומצם של סטרייטים והסיבה היא שהם לא רוצים להיות חלק מהורות אחרת. אגב, אותי הפנה לעמותה גבר סטרייט לחלוטין.

שרוני ב

New member
מעניין

אולי היא שינתה את המנגינה כי הטיעון שהיא אמרה לי לא נישמע טוב, הציטוט הזה הוא לא משהו ששמעתי בשמועה או מיד שניה , הוא נאמר ישירות לי. אני דיברתי איתה ביוני 2001, ואת?

שרוני ב

New member
אז לך יש גירסה מעודכנת

ובלי קשר מה הסיבה גברים סטרייטים לא ניתן למצוא בעמותת הורות אחרת

אור רון

New member
אולי הם כמונו?

הגיעו לגיל בו הרצון לילד חזק, אבל בת הזוג המיוחלת לא נמצאה? יש גם גברים (אולי) שמסגרת זוגית לא מתאימה להם, אבל על חלום הילד הם לא מוותרים...

למעלה