התלבטות...

התלבטות...

שלום שוב. אני קוראת הרבה בפורום - ולעתים התיעצתי - וזה עוזר לי מאד - גם עצם הקראיה...ההבנה שיש עוד אנשים שמתמודדים - עוזרת. הבעיה שלי היא בן זוגי האימפולסיבי. אחרי תקופה ארוכה של הרבה טוב בינינו והתקרבות עצומה (אחרי משבר שהיה כשנכנסנו לגור יחד) הוא אמש חטף קריזה אמיתית - הגעתי הביתה עייפה והוא נתן לי מתנה - ספר שקנה לי ככה סתם... ואחר כך כשביקשתי שיחליש את הטלוויזיה - התפרץ ככה מכלום - ואמר שנמאס לו ושאני עצלנית והוא עושה הכל ( מה שלא נכון) והוא נחנק ורוצה להיפרד. שאלתי אם הוא רציני הוא אמר שכן - אז לא התווכחתי - התקשרתי לחברה ושאלתי אם אני יכולה לבוא אליה. היא אמרה שכן, אבל לא ממליצה לי לברוח מהבית שלי. דיברתי איתו - הוא אמר שקשה לו - בעיות עם הילדים ( מנישואין קודמים) ואמו האלמנה המזדקנת, ורוצה שטק בחיים - ואנשים מעייפים אותו...התנצל...אבל אמר ששוקל פרידה. כשרציתי להוביל את השיחה לקטע אופרטיבי - איך נפרדים - לא רצה להמשיך. יותר מאוחר ניסה לרדת מהעץ - בשלב מסוים אמרתי לו שאני לא מאמינה לו וחשה שזה מן נפנוף דגל עצמאות... אז הוא אמר " אם את לא מאמינה לי שאני רוצה אז אל תציקי" הלכתי להוציא דמעות ותסכול בחדר אחר והוא בא ורצה, כרגיל, להשלים בקטע מיני שנאי ממש לא רציתי. בבוקר הוא בא אלי והיה חביב ואמר שהוא חושב שאנחנו בסדר - כשאמרתי שאני צריכה קצת להתאושש מהערב פתאום אמר שהוא לא בטוח שנהיה בסדר כי הוא לא סובל את ההתנהלות שלי בבית - לטענתו אני בלגניסטית מידי - ( אני די בלגניסטית אבל אני ממש משתדלת מאז שאנחנו יחד) אז אמרתי שאם ככה - אולי אין על מה לדבר - אם הוא כל כך שם את זה מעל כל היתר...ורק שיפסיק למרר לי את החיים. הוא טען שאם באמת היה מר ליח - הייתי הולכת. החזרתי לו את אותו הטיעון. הוא הלך להתקלח - וכאילו דבר לא קרה ביקש שאסבן לו את הגב ואביא לו כוס תה - וכשיצא לעבודה אמר שעלי להבין שהוא נקרע לפעמים בין רצון להיות בקשר לדברים רעים שעולים בו ושלפעמים החבלנים מנצחים... יותר מאוחר במשך היום התקשר לדעת את שלומי - ואמר שהוא לא אוהב שאני בוכה ...אמרתי לו שאני לא אוהבת שגורמים לי לבכות על ידי צעקות ברוטליות...אחר כך אמר שהוא יודע שלא היה צריך להתפרץ. אמרתי שאם שנינו נשתדל - נצליח - ושאני מוכנה להשתדל יותר. הוא אמר שאני בעצם משתדלת יותר והוא לא בטוח שהוא יכול או רוצה להשתדל. אחר כך ביקש שנסגור את הנושא ולא נדבר על זה יותר. מאוחר יותר דיברנו שוב - והוא חזר להתנהג כאילו שום דבר לא קרה... אני יודעת שעלי להציב גבולות - ושעלי להתבונן ולראות אם טוב לי - ולא לפחד שיעזוב, כי זה נותן לו כוח...ובכל זאת - איך מתמודדים עם אימפולסיביות כזו ועם קפריזות כאלו? תודה מראש...

nekochan88

New member
שלום דרו

רק לחזק את ידיך.........זה קורה המון, קשה מאד בתוך זוגיות, יש המון התלבטות, אף אחד לא מושלם, וישנם לא מעט קטעים של כן, לא.......אני מכירה זאת מצויין על בשרי, וקשה לייעץ..רק חיבוק גדול ואוהב. בהצלחה!

מאדי 1

New member
מכה../images/Emo122.gifליטוף../images/Emo77.gifמכה../images/Emo122.gifליטוף|שי

א ב של המניפולציה. הוא מראה לך כמה מקסים ואוהב הוא יכול להיות אם רק לא תפריע לו (לראות טלויזיה) ולא תטרידי אותו בשאלות (על קטעים אופרטיביים של פרידות) ולא תביעי דעתך (שאת לא מאמינה לסיבות להתנהגותו) ולא תתנהגי בבית כמו שמתאים לך אלא כמו שמתאים לו (תהיי מסודרת לטעמו) ותסבני לו את הגב ותביאי לו תה ותגלי הבנה שכשהוא צועק זה לא הוא זה החבלנים שמנצחים (זה כמו גמדים?) ושתסכימי להשתדל מבלי לצפות ממנו להשתדל ושתסכימי לדבר על זה כשהוא רוצה ולסגור את הנושא (לסתום) כשהוא רוצה... אם רק תסכימי לדברים הפעוטים האלה הוא יכול להיות מה זה מקסים, אפילו יקנה לך מתנות בלי שתצפי
והוא מראה לך כמה נורא הוא יכול להיות אם לא. את יכולה להתנגד לו ולנסות לשנות אותו... עד הפעם הבאה... וכל פעם ההתנגדות שלך תדעך קצת יותר כי... זו מלחמת התשה. במבט לאחור, מהיום הראשון להיכרות ביניכם, ויתרת על דברים שחשבת אז שהם הגבול האדום שלך?

judyr

New member
אני מוחה בכל תוקף../images/Emo70.gif

בתור גמדונת של ענק (מקסים ומיוחד) אני רוצה להגיד קבל על ועדה ש.... גמדים זה ממש לא כומו חבלנים.....

judyr

New member
דרו...

תקרבי קצת.... תקרבי עוד קצת... נו עוד טיפה.... ועכשיו תקשיבי... מגיע לך יותר
תעיפי אותו קיבינימאט עם כל הכאב שבכך
אין שום סיבה שבזוגיות אוהבת ואמיתית אנשים לא יוכלו להיות בדיוק כמו שהם אין שום הגיון שבבית שלך בקוביה הפרטית שלך לא תוכלי להיות מי שאת גם אם את ה"בלאגניסטית" הכי שבעולם
מצטערת אבל לא נראה לי שבעולם הקשה יום שלנו צריך להיות לנו קשה בקוביות הפרטיות ומה שהכי הפריע לי זה שלפי דבריך את זו שכל הזמן מנסה להתאים את עצמך אליו. אל תנסי עכשיו להצדיק אותו... זה בטח מה שהכי בא לך לעשות... אבל תביני יקירתי... אני לא מתקיפה אותו אני לא לצד זה או אחר אני פשוט (את גרמת לי לרצות לענות לך אז עניתי...) זה מה שהרגשתי לרשום לך... תחשבי הרבה אם זה מה שאת רוצה למשך חייך

antigone

New member
../images/Emo24.gif דרו יקירה, אדם שלא טוב ...

לו עם עצמו, מחפש בסביבתו את האשמים, והוא נראה לי אחד כזה (ובאמת סליחה אם אני טועה..) אדם לא מרוצה ולא מתרצה, כל פרט הכי קטן יכול להוציא אותו מדעתו , וזה הרושם שקיבלתי ממה שכתבת, דברים טריוילים מפריעים לו אצלך, ומה איתו?? הוא מושלם ?? אני גם לא רואה לנכון לצאת בהכרזה שתשתדלי יותר כאשר הוא מצהיר שהוא יודע שאינו מסוגל? זה לא מעיד על חוסר רצון בכלל??? מניסיוני דברים כאלה רק הולכים ומחמירים, אז שבי עם עצמך ותחשבי ש"כאת חוזרת מהעבודה עייפה" זה הגבר שאת רוצה לפגוש כל ערב????

רות 2

New member
ואללה יופי ..

לכולן כאן יש מה להגיד עליו ..בנוסף למה שנאמר ע"י דרו אז תרשי לי לגיד לך שאת מי שאני לא מעריכה בתמונה שהוצגה כאן זה רק אותך סמרטוט כן זה מה שאת משדרת אסטרטיביות של שטיח... מצבי הרוח שלך תלויים ביחס שלו .. -נותן מתנה מאושרת חמש שניות אחר כך נותן צרחה מתכווצת -רוצה להיפרד מיד מחפשת איך להפוך את רצונו לעיניין יותר אופרטיבי - מכניס לך איום סמוי וגם ברור על פרידה מכווץ אותך ללב קטן וכואב ומוצאת עצמך מיד אחר כך מסבנת לו ת'גב ומכינה לנסיך תה פששששששש ואללה מה רע כמה צרחות עליך כמה איומים .... ואת עושה לבן אדם קצת יותר טוב לאגומניאקיות שלו ולגוף שלו... אמרתי סמרטוט......... סליחה ... יותר נכון בובת מריונטה מותק רות מעדיפה לתת לך ניעור .. ולהזכיר לך שאת הדייסה הזו את מבשלת אז תוכלי אותה לבד!!!!!!! אישה -את פוחדת מהלבד לכן את מעדיפה יחד עם מישהו שיועד לפוך אותך למה ואיך שאת מצטיירת כאן בתיאור סיפורך. -עכשיו תעני לעצמך הכנות לא לרות... -מדוע את מחפשת דרך להתמודד עם אינפולסיביות שיש בה מידה של אלימות מיללית? -מדוע את מחפשת דרך להתמודד עפ קפריזות שעולות לך בבריאות נפש?? ותעשי טובה לעצמך ואל תגידי לרות שבשם האהבה את מוכנה לסבול כי אם כן אז שיבושם לך!!!!!! -איים פעם בפרידה איים פעמיים בפרידה תדרשי ממנו לממש את זה מיד!! -צועק עליך משפיל אותך... במקום לבכות ,ולצעוק, ולהכין לו תה ולסבן לו ת'גב ,ולמצוץ לו......... תגידי בשקט וברצינות עברתה את הגבול ואני לא חייבת לסבול את זה יותר ומצידי ......... תעיפי אותו לכל הרוחות .. טוב נו לרות אין רגשות לבן אדם נכון...אבל רות חושבת שכבוד לאדם זה ביטוי אמיתי לרגשות...........

מחזקת את דבריה של רות...

אוי ואבוי.. והנה סוג פורמט של יחסים: שיטת המקל והגזר.. גבירתי הנאווה..אז את בלאגאניסטית ..ואת זו את.. תראי מה את מוכנה לעשות כדי לרצות את בן זוגך... האיש נשמע שתלטן ולא נעים..ואת עושה הכל כדי לשמור עליו בבית.. שילך..גבר אלים מילולית..גבר שלא נותן לך להיות את..חסר כבוד..תגידי.. היכן האהבה? על איזה בסיס אתם חיים יחד? האם זה שידור חוזר של נשואייך הקודמים? את נשמעת מאוד לא מאושרת..אז למה אשה לא תעיפי אותו? ממה את מפחדת?

דרו

אמרו לפני ובכל זאת אוסיף ואומר - את לא רואה? את חיה תחת אלימות לשמה מקבלת מכה אחר מכה מרכינה ראש וממשיכה את לא מבינה? אלימות מילולית אלימות נפשית גרועה לעיתים יותר ממכה פיזית ואת יודעת למה? כי לפעמים קשה לזהות אותה! אז הנה כולנו כאן מציגים בפנייך מראה את אישה מוכה דרו את מבינה את זה???? קומי, איספי את עצמך ולכי הגיע הזמן שתעריכי את עצמך , את מי שאת וכשזה יקרה אני בטוחה שיהיה גם מי שיאהב את זה בינתיים אין כי האיש שאיתך לא אוהב אותך באמת הוא אוהב את שרותייך יש?

ophra

New member
וואללה ../images/Emo45.gif

גם גבר מכה (פיזית) מתנצל אח"כ ומרעיף אהבה גם גבר מכה (פיזית) טוען שאוהב אהבת אמת ואף שלפעמים אינו "ראוי" לאשה כמוך גם אצל גבר מכה (פיזית) אי אפשר לדעת מראש מתי תגיע ההתפרצות הבאה אבל יחד עם זאת יש בטחון מלא שהיא תגיע...
לכי משם דרו, כל עוד נפשך (וגופך) בך עפ

*יערית

New member
איך מתמודדים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אז בעברך שאלת אותנו איך מנסים לשכנעו ולהניע אותו לרצות לחיות איתך...זה גרם לפרודכם אם הנני טועה..אחר כך חזרתם וזה היה תוך כדי התנייה שלך למגורים משותפים הוא הסכים אבל רצה לחיות ליד ילדיו...עד כאן זה נכון? ממשיכה כאילו ענית לי
אני לא מקצינה כמו רות{היא נשמה "יש לה דרכים משונות לומר לך את האמת"}אבל אומרת לך....גברת הלו?תתעוררי?את רווקה נכנסת מראש ליחסים מאוד פרובלמטיים עם ילדיו,עם גרושתו, עכשיו אמא שלו ניכנסה לתמונה..הקפריזות שלו,הכעסים שלו, הבלאגן שלך{ממתי גבר אוהב מתקשה לקבל את הבלאגן של האחר?} אחרי הכל...את עדיין רוצה לשמר את זה? שורה תחתונה...משהו שם משאיר אותך איתו, לא יודעת אם זה הפחד מהלבד, לא יודעת עם הסקס הוא הטוב ביותר שהכרת, לא יודעת אם את גלמודה בעולם.. אבל יש שם משהו אחר שלא הושמעה בפנינו ממך , שהוא אחראי לכל המצב שבו את נמצאת... את תקועה שם..הוא אומר לך מפורשות שהוא לא רוצה, ד"א הוא גם אמר את זה אז..ואנחנו אותתנו לך את זה.. כנראה שלא רצית לראות.. לפעמים רק כ"שנזרקים לריצפה" בחוזקה מבינים. בהצלחה אישה...אלו החיים שלך..אנחנו כאן רק מפרשים את המציאות דרך הכתיבה שלך.

רות 2

New member
יערית..........

יש סיכוי שרות תראה לך היום?...... כי אם כן ........... יש לרות דרך מאוד משונה............ להראות לך כמה.......כמה ....... כמה......... תרדי עוד טיפה עוד טיפה כמה........ החיבוק שיש לה בשבילך... אמיתי בדרכו המשונה.....

לכולכם...

התגובות של כולכם היו כל כך חריפות שנראה לי לא הגיוני שאני באמת במצב כזה ולא רואה את זה...לא רות, אני לא סמרטוט, ואני לא משרתת את צרכיו... אז אולי כן אעדכן ( גם בשביל יערית) נפרדנו לפני שנה - וכשהוא חזר וביקש לחזור - לא קיבלתי אותו בחזרה במשך חודש וחצי. רק לאחר נסיונות חוזרים ונשנים שלו הצבתי תנאים ברורים והוא עמד בהם. עברנו לגור יחד בספטמבר ולאחר תקופת הסתגלות של שנינו דווקא עברנו נגיד חודשיים ממש מצויינים - החום חזר לקשר - כמו ירח דבש חדש - הסתדרנו טוב עם הילדים שלו ( אנחנו לא גרים לידם) והוא דווקא נותן לי המון גיבוי כלפי ילדיו, אימו וגרושתו. הוא חזר להיות כמו שהיינו בתחילת הקשר - חם, מפרגן, תומך... לכן הייתי בשוק כשהופיעה הקריזה הזו ביום רביעי. אני לא אישה מוכה ניצת - אני - מערכת ה - ANGER CONTROL שלי פועלת יותר טוב. אני חוששת שאולי התיאור שלי - שבא ישר מתוך המהומה- יצר רושם קיצוני מידי. יום אחר כך הוא הגיע מהעבודה וביקש לשוחח. הוא היה מאד מפוחד. הקריזה הפעם גם הפחידה אותו - והוא בעצם רצה לבקש שאעזור לו ואתמוך בו שילך לטיפול פסיכולוגי. זנ הפתיע אותי כי הוא היה זה שתמיד התנגד לפסיכולוגים. אז אתמול כבר פנינו לחפש מישהו וברור לו שזה קריטי להמשך הקשר. שפטתם אותו ואותי לחובה. האם קריזה כזו שקורית אחת ל...מעידה על תמיד ? אולי שנינו ( גם הוא וגם אני) לא יודעים לצאת ממריבות... אני לא לוקחת ולו מיליגרם של אשמה שיא שלו עלי - אבל אני באמת מאמינה שאיפה שיש רצון - ויש לו - ניתן לפתור את הבעיות.

רות 2

New member
התגובות

באות על פי הכתוב והמתואר על ידך ..לא על פי הרגשות הרגשות שלך.... הכלי הזה אינטרנייט לא נותן את האפשרות להבין מחוץ למה שמתואר.... ומכאן באות התגובות............ וברור לי, שברור לך... שכולן כאן עונות ממקום טוב של איכפתיות ולא של צרות עין... ומה שחשוב שאת ורק את יודעת לשפוט עצמך.. מבינה ביקורת מאיפו היא באה... עוד יותר חשוב שאת יודעת מה מה טוב לך ... רות מקווה בשבילך כי את באמת לא מטאט מתחת לשטיח......... ובאמת ממליצה בחום על טיפול פסיכולוגי ומאחלת הצלחה מכל הלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רות

אני לא מטאטאת... אני בטיפול פסיכולוגי כבר הרבה זמן ( 4 שנים) והפסיכולוגית שלי מאד מודעת למה שקורה. נבהלתי כשקראתי את התגובות - אבל אני משוכנעת שהתיאור שלי בא מתוך הרגע הקיצוני ביותר. אנחנו כבר יחד מעל שנתיים - והוא עבר שינויים מדהימים...רק מה - הוא אימ]ולסיבי וקפריזי...ואני מאמינה שאפשר להתמודד. תנו לי יד...ותודה.

*יערית

New member
מקווה דרו...

שתצאו מזה מחוזקים יותר..ואולי תלמדי למצוא דרך טובה יותר כשהוא במצב כזה... את
עד אשר ירגעו ה
ות. בהצלחה

קריזות...

מאוד הייתי רוצה לאחל לך בהצלחה.. אך יש לי תחושה ממש לא נעימה ממה שאני קוראת ממך. את מנסה להסביר אותו..את מנסה להיות שם בשבילו..ואני הבנתי שאת רווקה.. (תקני אותי עכשיו ) מה שלי מפריע..שאת כבר מרגישה מה לא בסדר..שאת כבר עכשיו יודעת עמוק בלב שיש דפוס התנהגות שלו..שאינך יכולה לחיות איתה..וחושבת שטיפול פסיכולוגי יעזור..מקווה שיעזור.. ואני שואלת למה? למה את צריכה להכניס ראש בריא למיטה חולה? מה סוד הקסם? האם זה פחד להיות לבד? האם את חושבת שדפוס התנהגות..את תשני? ואני גם יכולה לראות שהאהבה עדיין לא עיוורה אותך..אז מה בדיוק מפריע לך..לגמור משהו לא טוב עכשיו? קריזות...קריזות זה דבר שאולי ניתן לשלוט ע"י תרופות..את חושבת שאת רוצה להכנס לזה?

למעלה