התלבטות

I Was Hoping

New member
התלבטות

לכתוב? לא לכתוב? זה יהפוך את זה לאמיתי? זה ישאר תמיד בגדר הלא יאומן? זה בכלל קורה? אני באמת חולמנית מדי? איך לא שמתי לב? אתה באמת כל כך דומה לי? זה מותר? זה כדאי? מאוחר מדי לעצור את זה? אנחנו חושבים יותר מדי? מה יהיה? זה יהיה לנצח כמו שזה נראה עכשיו? יכול להיות שאנחנו מתאימים כל כך? זה הגיוני שאתה ה-אחד? אתה שלי? כל כך הרבה סימני שאלות, ויש לי עוד מיליון. יחד עם זאת, לא הייתי בטוחה ככה אף פעם, כאילו אני יודעת את העתיד, מכירה את הדרך אליו וצועדת בה בביטחה. כי זה אתה ואיתך לא יהיה לי רע אף פעם, לא איתך, לא בגללך ולא בשבילך. אתה תרגיש אותי תמיד, אתה תבין אותי תמיד, גורלותיהם של אחרים שיקרים לנו מאוד קשרו גם את שלנו יחד, לנצח, ממש עד סוף החיים... ואולי רק בגלל זה ואולי בזכות זה ומתוך זה לנצח הרגשות שלך יקדמו בחשיבותם לשלי ורגשותיי שלי, גם המיותרים והעודפים שמהם, תמיד יקדמו בעיניך לאלה שלך. ויש בזה מן היתרון ויש בזה מן החסרון. אתה מכיר אותי ואני מכירה אותך כל כך טוב ולעומק. אני משתדלת שלא להשתמש כאן במושגי "אחים" כי זה מה שכל כך חולני כאן, אבל זאת האמת. מעבר וברקע לכל בליץ הרגשות הזה עומדת אהבת אחים, אהבת נשמות תאומות אמיתית. הגורל בחר בדרכו ההומוריסטית להפגיש בינינו, די בהומור שחור, אך אל לנו להיות קטנוניים. עלינו להודות לו על כך. לא היינו נפגשים בשום דרך אחרת, כנראה... אתה אח של גיסתי. זהו, אמרתי את זה. אתה אח של גיסתי, אותה אני אוהבת כל כך. היא נשואה ליקר לי מכול, האח הכי מדהים בעולם. והיא מדהימה כל כך. לא יכולתי להתפלל לגיסה טובה יותר. ואתה אחיה. אחיה אחיה אחיה אחיה אחיה אחיה. לא משנה כמה אני אגיד את זה, וזה לא ישנה את זה. אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה שזה ישתנה. זה חולני מצדי?. לא אכפת לי בעצם. הבסיס של הקשר הזה הוא מדהים בעיניי כמו שהוא וככה אני רוצה שיישאר. אני רק רוצה שזה יצליח. אוף רק שזה יצליח הפעם, וכמו שכל מי שחשוב אומר - "והכי כדאי לכם שזה ייגמר בחתונה". מלחיץ, הא?! בלב אני יודעת -מלחיץ, אך באותה נשימה גם מדהים, מרגיע, ובעיקר - נותן לעתיד שתמיד היה רע וסתמי בעיניי צבע בהיר יותר, מלא תקווה, מלא אהבת- אמת ומלא א ת ה. אוהבת אותך אהבה אמיתית איתך ובלעדיך הילה

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gif מדהים

הגורל הוא לא עיוור הוא רוקם ושוזר אהבה אלו אנחנו שלא תמיד רואים את המתנה שנמצאת למולנו מתנה מדהימה היא אהבה תאמיני ילדה ..... את לא חולמנית מדי אלו הן חתיכות הפאזל שמשתלבות זו בזו וכך פתאום נדמה שהפכת לדבר השלם "נותן לעתיד שתמיד היה רע וסתמי בעיניי צבע בהיר יותר מלא תקווה, מלא אהבת- אמת ומלא א ת ה." מכתב של תקווה של חלום של קשת בענן של פרפרים וקרני אור אהבתי מאוד

I Was Hoping

New member
כנראה שאת צודקת ../images/Emo23.gif

עברו עלי כמה ימים לעיכול... זה פשוט קשה כל כך כל חיי חשבתי ולאחרונה אפילו השלמתי עם זאת בהבנה כבר הייתי בטוחה שנועדתי לנצח להיות החברה היחידה של עצמי שנידונתי לחיי בדידות לנצח והיום אני כמעט מעזה לספר לך לך ולא לאף אחד אחר - יש סיכוי שמצאתי את "האהבה הסימטרית" שלי אני מקווה שאת זוכרת למה התכוונתי אז את קולטת? יכול להיות שאז חזיתי את היום וזאת הייתה פשוט נבואה שאם יש באמת אושר אמיתי בחיים האלה - הריהי מגשימה את עצמה בימים אלו ממש... תודה לך

ה מוזה

New member
מדהים .. נבואה(מכתב ) ..

ככה זה נכתב אז "כל מה שרציתי בחיי בענייני הלב הוא אהבה סימטרית זה כל מה שאני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת בדיוק באותה מידה מידה שלא קיימת מרוב עוצמתה ורוחבה"......
מסתבר שהיא קיימת..אה? זה באמת מדהים מה שכתבת במכתב ההוא ואיך שהחיים מלאים במתנות סימטריות שכאלו

dance of life

New member
הילה אני מתה עליך ואוהבת אותך

כל כך והכי בעולם מאחלת לך את כל הטוב@ כל כך מגיע לך האושר הנשגב ביותר! הרגשים היפים ביותר, הבחור המושלם ביותר, האושר הטהור ביותר! את מדהימה! אחות גדולה, היי מאושרת בשבילי :) ג'וליה.

I Was Hoping

New member
אז כנראה ש...../images/Emo99.gif

יש דבר כזה הוא אמיתי הוא מתרחש זאת לא אהבה ראשונה ויש פרפרים בבטן פרפרים טובים יש בטחון יש טוהר ומעל לכול - יש עתיד יש שאיפה שנולדת וגדלה ואין פחד מאכזבה הנפילה הכואבת לא מחכה לי עוד מיד בראשית הדרך זוהי אהבת- אמת אהבת- אופי מעבר לכול גם אם היא לא תישאר לנצח מסיבה כלשהי - שאין בי מקום לדמיין אותה כרגע ואני גם לא רוצה - הרי שתמיד תישאר כזכרון מתוק ומדהים וכל כך טהור אני כל כך שמחה שאתן כאן בשבילי, לעודד ולשמוח איתי... אני מאחלת לכן שני דברים: אושר אמיתי ואהבה טהורה המון בריאות ושלמות עצמית מבחינתי זהו המרשם לחיים הטובים אותם הייתי מעניקה לכל אהוביי לו רק יכולתי... אך אני מעבירה לכן את הברכה דרך גלי הלב... אוהבת אתכן הילה

למעלה