התלבטות

לכ יודעת אם יעזרו לו

אבל נראה לי שהשתכנעתי שאני רוצה בורד חדש שממש מותאם לי
.

אז איפה אמרתם שמוכרים כלייה?

tomer9107

New member
תגובות

אז ככה..
תודה לכולם על התגובות, תודה על התשובות המפורטות Mr MAG ורובי,
ולגבי איך התגובות יעזרו לי להחליט? הם לא יכריעו אבל זה טוב לשמוע בעד ונגד מאנשים שיש להם ציוד משלהם, שכן התגובות של בעד גברו על התשובות של הנגד.
יש מסקנות (;

natyh

New member
ניסיתי לרמוז לך משהו ....

לא השתכנעת זה בסדר , אחרי הרכישה והשימוש יתקיים בך המשפט אין חכם כבעל נסיון ...

על פניו דעות של אחרים מתאימים לאחרים ,סוחר חכם יכול לשווק לך כל דבר, ומפעיל אתר סקי חכם יסביר לך בדיוק באותה מידה של הצלחה מדוע אסור לקנות :

לדוגמא :
הציוד מתישן , כל שנה בסוף עונה אני חייב לזרוק את כל הציוד בזיל הזול כי דברים משתנים במהירות משנה לשנה , ציוד שלא אמכור בסוף עונה הופך להיות לא שמיש ואני חייב להיפטר ממנו בחינם , חברות התעופה מקשות יותר משנה לשנה על שינוע ציוד פרטי , מי שקונה ציוד ממשיך להשתמש בציוד מיושן כי המצפון לא מאפשר לו להיפטר ממנו בזול , שיקול קניה הוא לא כלכלי ולרוב הנשים קשה למכור מסיבות לא כלכליות .

רוצה עוד כמה ?
עכשיו קח סוחר חכם שיהפוך את כל המשפטים הללו ויסביר לך שציוד קונים למספר עונות מדובר בציוד שמותאם לך אישית ....וכולי .

שורה תחתונה , קיבלת תגובות מפורום שאתה לא מכיר את האנשים שכותבים בו והוא לא מיצג כלל , מה גם שעל סמך התגובות שקיבלת אני קיבלתי הרגשה שאף אחד מהכותבים לא באמת שלם עם רכישת ציוד פרטי , ומי שכתב בצורה לדעתי הכי לא נכונה הוא מי שאמור לשכנע אותך למכור .

עכשיו אם הגעת עד כאן אז אשאיר לך להתלבט לבד , מה שתחליט יהיה סבבה ...

איל שחר

New member
נתי, המגלש שלי נקנה כאיכותי ב 2005 ועדיין

נחשב לאיכותי. אפילו המדריכים הצרפתונים מסתכלים עליו בהערכה.
כנ"ל הנעליים שלי, משנת 2006.
לרמת הגלישה שלי הוא עדיין מספק לחלוטין. אשיג יותר שיפור בגלישה עם ארד כמה קילו ואשפר את התכניקה מאשר אם אחליף "קרש".
גם גרביים קניתי FALKE (בסקימולטור) לפני כמה שנים והן שלי ועדיין בשימוש. באשר לכביסת הגרביים, אצטרך לברר עם אלונה אם כבר צריך לכבס אותן. מישהו אמר כאן שזה פוגע באטימות שלהן, לא?
כן, אני סוחב גרביים מהארץ ולא שוכר באתר.
גם קסדה.
גם אשה.

מנסיוני, לקנות זול - זה יקר.
אני קונה איכותי ונהנה מזה ה ר ב ה זמן.
גם החליפה שלי, ספיידר, כבר משנת 2005. מעולה.

tomer9107

New member
תגובה

natyh
אוקי,גם יש אולי משהו במה שכתבת..
אבל מתישהו אתה כן רוצה ציוד משלך,כמו שרשמו פה,מתואם לך,אתה מכיר את הקרש,לא מסריח לך ומטונף בנעליים שעברו מספיק אנשים לאורך התקופה לפניך.
יש יתרונות-יש חסרונות,כל הזמן יש שינויים,אז לא ישקיעו במשהו שאוהבים?

natyh

New member
הכי חשוב שכחת

מה עם גרבי סקי ?
נעליים וקרש תקנה וגרביים לא ?
זה כולה 300 ש"ח לשלוש זוגות ורובי לטענתו משתמש באותו זוג כמה שנים .
אז לשכור גרביים מסריחות שלא מותאמות לך אישית....

עכשיו תגיד לי מרסלו אולי תוכל להסביר את עולם השרשרת ...., שאלת שאלה קיבלת כמה תשובות , עכשיו בהתאם לתשובות החלטת החלטה , ואז שאלו אותך מה הרלבנטיות של התשובות אליך , והתשובה מצטטת את התשובות שניתנו .....
מה זה ?
לא לחץ חברתי . גולאג , חינוך מחדש ?
אם לא אז איך זה שהתשובה שלך היא ציטוט מדויק של התשובות שניתנו לך ?

marceloros

Member
מנהל
אני? לא שאלתי כלום.

ובכל התשובות דיברו על לקנות הכל, ורצוי אצל רובי שזו המלצה אחלה לדעתי, ככה שההודעה שלי היא חידוש מדהים, איך לא חשבו על זה קודם נתי? איך?

נ.ב. מישהו עצבן אותך אתמול?
אם כן תגיד אני אטפל בו

elotan

Member
תקנה נעליים, וקרש תשכור

ככה יש לך נעליים משלך מתאימות לך ולא מסריחות מצד אחד, ומצד שני קרש עדכני שלא דורש טיפולים לא דורש הטסה לא דורש אכסון ולא כואב לך הלב אם הוא נדפק או נשרט

למעלה