התלבטות ..

hadari84

New member
התלבטות ..

שלום רב,
שמי הדר, בת 28 מאזור השרון.
אני נמצאת בזוגיות כבר קרוב ל3 שנים מתוכם מתגוררים יחד כמעט שנתיים.

הסיפור שלי הוא קצת מוזר...
אני ובן זוגי הכרנו באינטרנט. החודשים הראשונים שיצאנו היו , איך אומר , "ככה ככה"..
אני כבר הייתי מיואשת לאחר דייטים רבים ולא מוצלחים ולכן למרות שלא זרם ב100% והייתה התלהבות מטורפת, המשכתי את הקשר.
כמובן שמבחינתי זו כבר הייתה זוגיות וכבר הרגשתי שהוא "חבר " מה שהתברר לאחר מס' חודשים שלא היה אותו דבר מבחינתו.

הסיפור הוא סיפור שגיליתי בדיעבד , לאחר חצי שנה יחד (משהו כזה) אבל הוא מדבר על תקופה שבה יצאנו חודשיים.
אני מביאה אותו כאן לא בגלל שאני חושבת עליו ימים ולילות, סתם בשביל לשמוע את דעתכם ולקבל פרספקטיבה שונה לאחר זמן רב (ממה שקיבלתי אז שהוא היה טרי והייתי באטרף)

מה שקרה הוא בעצם שגיליתי (ולא ממנו) שהבחור יצא עם בחורה נוספת (כ3 פעמים) במקביל אליי ואף נכנס איתה למיטה. אני והוא יצאנו אז כחודשיים - כאשר כמו שתיארתי, לא היו בשמיים ולא התפתחו שם רגשות עדיין (לא מהכיוון שלי ולא משלו) , אבל כן כבר שכבנו וניהלנו לכאורה "זוגיות".
יש לציין שהבחור הוא בחור טוב, שהיה רק בקשרים רציניים ולא אדם של "סטוצים".
כמובן שכשגיליתי זאת, רציתי למות באותו רגע והתחלתי להאשימו בבגידה ורציתי להיפרד. לאחר תקופה קשה מאוד החלטתי להישאר כי הקשר פשוט טוב ואנחנו יותר מידי אוהבים. ובכלל, זה קרה כאשר לא היו רגשות ומבחינתו לא הרגיש עדיין מחוייב לי.

כאשר זה קרה , הוא סיפר שמיד לאחר מכן התחרט על כך והבין שמרגיש אליי משהו ושרוצה לתת לזה צ'אנס. ובאמת (במקריות) כשבוע לאחר המקרה אני ניהלתי עם הבחור שיחה , סוג של "יחסינו לאן" (כי פשוט זה לא התקדם לשום מקום) ומאז הכל התפתח (רגשות,התלהבות וכדומה).

אני, שרגילה לחיות על סרטים שבהם הכל מושלם מהרגע הראשון ומתאהבים וישר פרפרים קצת התקשיתי לחיות עם הסיפור הזה וההתחלה "המבאסת" הזאת. היום, לאחר כמעט שלוש שנים, עדיין כואב ופוגע שאני נזכרת בכך, אבל מזכירה לעצמי שמה שהיה בינינו אז הוא כמעט וכלום!

רציתי לשמוע את דעתם של אנשים שונים ובכלל, מניסיון חיים שונה..
תודה מראש,

hadari84

New member
תאמת?

1. אני אדם שחופר בעבר כל הזמן ואני יודעת שזה גרוע.
2. פשוט קרה משהו שהזכיר לי את הסיפור..
ככה בד"כ זה לא קורה...

hadari84

New member
...

מספיק שאנשים שאני לא מכירה ישאלו "איך הכרתם?"
וזה כבר מזכיר לי... כי תמיד לכולם ההתחלה כזאת מטורפת וכיפית ואצלי זה מזכיר לי "בעעעעע"

Ricca

New member
לי ולאישי הייתה התחלה איומה!

יצאתי במקביל אליו עם עוד שניים.. אחד מהם היה אפילו סוג של חבר שלו.

מה אני אגיד לך, היום, אחרי שלוש שנים וחתונה - אנחנו בעיקר צוחקים על הסיפור הזה. כי מהרגע שהאש נדלקה - היא נדלקה וזהו. עכשיו אנחנו אוהבים ונשואים באושר..
זה שאת היית מחוייבת לקשר לפניו, או אומר שהיום הוא מחוייב פחות ממך.

פשוט תסתכלי על תחילת הקשר האמיתית מהרגע שעשיתם את השיחה והיחסים המריאו, וכל מה שהיה לפני זה סתם סיפור עם מוסר השכל, שלא כל אהבה חייבת להיות אהבה ממבט ראשון.

hadari84

New member
זה בדיוק מה שעשינו...

הגדרנו את תחילת הקשר מאחרי שלושה חודשים שבאמת הכל התחיל והכל הוצת!

ולא מהחרא שהיה קודם..
סתם קשה לי עדיין להסתכל על זה כבדיחה כי בכל זאת, הוא היה עם מישהי במיטה במקביל אליי (ומבחינתי הוא היה כבר חבר שלי!) אז שגיליתי את זה היה לי שוק טוטאלי..

ואת צודקת,בדיוק ככה אני צריכה ורוצה להמשיך להסתכל על זה! ולא כאל בגידה..

חושב כמוך

אם זה היה קטע של גישושים בתחילת הקשר כשהדברים לא היו סגורים ומאז הכל דבש אז לא רואה שום סיבה לפרק את הקשר בגלל זה.

מיזוגן

New member
שרלילה זה לא רע

אך זה רע להתחתן עם מוצר כזה. התנהגות משתרללת היא לא דבר טבעי לאישה, שכן האישה עושה סקס מהראש. ריבוי פרטנרים מיניים מצביע על בלאגן קוגניטיבי במוח, מה שמוביל לסכנה ברורה ומוחשית לעתידו ולשלמותו של משק הבית. כי כשמדובר בחוזה עם צד שהוא מראש מעורער נפשית ומוטה הורמונאלית עד שאפילו החוק פוטר אותו מאחריות, תכונה דומיננטית זו הופכת את רעיון ההתקשרות לטווח ארוך לרעיון רע ואף טיפשי, שכן התקשרות שכזו דורשת יציבות כתנאי הכרחי.
זוהי עסקה שאפשר רק להפסיד בה, מכיוון שפוטנציאל הרווח נתון בסימן שאלה כאשר הסיכונים הם בלתי ניתנים לכימות.

השרלילות הן מוצר חיוני ביותר להמשך תפקודו התקין של זכר האלפא, כאשר תכליתן להשלים חוסרים בלתי נמנעים עם הגבירה שבבית. אם תרצי, הן מכשיר הניווט של הליבידו הגברי המגן עליו מפני סכנת ההתברברות, אך בשום אופן אין להתייחס אליהן כאמצעי תחבורה.
!Make a u-turn if possible

וזו כל האמת

Ricca

New member
אבל אבל...

אני לא בחורה רגילה..
הרשיתי לבן זוג שלי להביא חשפניות הבייתה למסיבת רווקים שלו!!

ובכלל, מאז שהתחתנתי אני חתול בית טיפוסי, שרובץ מול הטלווזיה בערבי שישי וחולק קערת גלידה עם הגבר גבר שלי.
ואם הוא מבקש, אני הולכת להביא לו בירה מהמקרר.

מיזוגן

New member
נישואים טריים

זוהי תקופה זמנית בלבד, והשרלילה רדומה כרגע.
אך כל תרנגול שעיניו בראשו יודע שניתן להוציא מהשרלילה את האישה, אך בלתי אפשרי להוציא מהאישה את השרלילה. בסופו של דבר הבלאגן הקוגניטיבי שהוזכר לעיל יפרוץ החוצה, והסיכונים הטמונים בו יפרצו עימו. בתרבות החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית בה את גוססת, זוהי רק שאלה של זמן.

וכשזה יקרה, אני אהיה פה.
וזו כל האמת

יש

זכרים שמסוגלים לשדרג את האלפא שלהם דווקא משום השרלילאות של אשתם.
הרי אין לך מושג מה אשתך באמת עושה כשאתה עסוק עם התורנית שלך ונדמה לך שהיא עסוקה עם התינוקי (
) שלה.

אבל זה בסדר, הרעיונות הללו מספקים לפורום הזה פרנסה, כשלהכין את האוכל שהוא אוהב ולהביא לו בירה צוננת מהמקרר הופך להיות ממש משעמם.

טוב נו

מתחילים שם עם - "מה, שאני אשפשף?"
ומגיעים הנה עם - "למה למישהו אחר היא כן משפשפת?"

ואני שואלת - איפה גרף הלמידה איפה?

למעלה