התלבטות ..

יכול להיות שאת מחפשת דרך מילוט מהקשר?

שאולי את לא לגמרי שלמה איתו?
אגב, הבחור יודע שלא שכחת לו את התקופה ההיא?

hadari84

New member
תגובה

אני אדם שקשה לו להתנתק מזיכרונות העבר..אני יודעת שזה דפוק ושזה יכול להרוס לי הרבה אבל כזאת אני.
אני חושבת שלעולם לא אשכח את מה שקרה, אבל כן סלחתי.

ת'אמת קיוויתי שבאמת יגידו לי פה שאני הדפוקה ואני סתם חופרת ואובססיבית כמו שאמרו לי כאן.
לפעמים אדם צריך שיחזירו אותו לפרופורציות.

אנחנו מאושרים מאוד יחד , סתם אני סובלת מסימפטום שאני חושבת שכל קשר צריך להיות מושלם ושמכירים צריך להיות להט מהרגע הראשון וזה מאכזב אותי שבקשר שלי היה את הקטע המסריח הזה בהתחלה... סוג של חוסר בטחון שלי כנראה...

Ricca

New member
עדיף קטע מסריח בהתחלה, מאשר בהמשך.

אני לא מכירה אף זוג שהכל היה אצלו ורדים ושושנים.

נשמע שסה"כ יש לך מערכת יחסים מוצלחת וכיפית.. למה לחרב את זה עם מחשבות שליליות?
כי נדמה לך שאצל אחרים זה יותר מתאים לשבלונה ההוליוודית?

hadari84

New member
את צודקת..

אני באמת סתם אובססיבית ...
ת'אמת שנזכרתי בזה כי סוג של ראיתי את הבחורה שאז היה לו את הקטע איתה... (אני יודעת מי זאת והיא גם סיפרה לי על כל המקרה שהיה)

וכן, כנראה שאני חושבת שאצל כולם הכל מושלם ...
ונכון שעדיף קטע מסריח בהתחלה כי כשאין רגשות זה תכלס לא ביג דיל באמת אבל עדיין יש את התחושה הזאת שמלווה אותי ש... תחושה מבאסת כזאת שכאילו הוא לא העריך אותי והיה במקביל אליי עם עוד בחורה (ואחרי חודשיים!)
כנראה שזה נובע מחוסר בטחון...

ובאמת שתחילת הקשר שלנו הייתה לא טובה... כל הזמן התעצבנו אחד על השני וכאילו "לא התאמנו " כזה...אבל כנראה ששנינו היינו נואשים אז המשכנו כאילו כלום , שיחקנו ב"זוגיות"...

Ricca

New member
לא נשמע לי שהוא היה נואש בכלל

מסתבר שהיו לו אופציות אחרות, והוא דווקא כן המשיך איתך.

ערסlight

New member
אובססיה

יש ברובנו נטיה לרכושנות. כלל האצבע אומר שככל שאת פחות בטוחה בעצמך ככה העוצמה של זה מתגברת ומשתלטת על חייך.
אם נניח שהחבר שלך לא ירצה או יוכל לעבוד ללא הפסקה בלהרגיע\לפצות\להתרפס בפני האגו המשולח רסן שלך... יש לך בעיה. אפילו כזאת שלא באמת יש לה פתרון.

את יכולה להתטלטל ולהרוס את כל מערכות היחסים שלך. כמו כעת. [עד שתירגעי פעם, אולי]. את יכולה לנסות מערכת יחסים נטולת רגש [ולא יהיה איכפת לך] ואולי, כדורים פסיכיאטריים יעזרו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תגידי לי: את עצמך, באופן אישי, מושלמת?

אם תגידי שכן, אני אגיד לך שאת חיה בסרט.
אבל אני מעריך שזה לא מה שתגידי.
לכן, אם את עצמך לא מושלמת, למה שקשר זוגי שלך יהיה מושלם?
והחבר שלך, האם גם הוא צריך להיות מושלם? אני מקווה שתגידי שלא.
לכן הרפי מענייני המושלמות. התחלה שלכם היא סיפור חיים, מהחיים, וכמו הרבה דברים בחיים, לקח לו זמן להיוולד.

זה נכון שיש אהבות ממבט ראשון, אבל אני מבטיח לך שגם אהבה ממבט ראשון לא חפה מתקלות, ריבים ואכזבות, שמגיעים בהמשך הדרך.

I C E M A N 7

New member
לגמרי עם מיציפיצי

אין שום דבר מוזר בסיפור שלך.
את עוד בחורה שמתקשה להשלים עם הבחירה ולהחליק את הפשרה.
גם אם בתחילת הקשר היו פרפרים בשלל צבעים מעופפים בחופשיות מעל ראשך, זיקוקי דינור מטורפים היו מדליקים את השמיים, ולאבה מרהיבה הייתה פורצת מתוך הואגינה שלך, עדיין הספק שלך היה מוצא בבחור, בשלב זה או טיפלה מאוחר יותר, איזשהו פגם שהיה שולח אותך לפה.
שיחק למניאק המזל, והסיפור הזה מלפני שלוש שנים מרכז אליו את כל האנרגיות.

אבל אל דאגה, שמעתי שנשים בסוף לומדות לחיות עם הספק.
סטטיסטית בגיל 60 הן לגמרי סבבה איתו.

1Shir

New member

chenby

New member
הבנתי

אז את בוחרת לחיות את חייך לפי הסיפור שתספרי לילדים? כמה רומנטי היה בהתחלה? את מבינה שאת מתעסקת בטפל? הכי הכי?
עברו מאז 3 שנים, את אומרת שאתם אוהבים, קשר פשוט טוב, הוא מבחינתו סיפר לך את כל הסודות שלו... ואת יודעת מול מי את נמצאת. צאי מהסרטים, אל תהיי רגילה לחיות בסרטים, תהיי מציאותית. המציאות? היא מה שעכשיו. עכשיו או שאת בוחרת להמשיך קדימה, או שאת בוחרת להחיות זיכרון מהעבר שאפילו לא קיים אצלך כי גילית אותו רק בדיעבד ולמעשה את ממציאה את הסיפור. אז מה את בוחרת?

תני לעבר לרחף מעלייך ==>

ואל תניחי לו לקלקל לך.
כל עניין החפירות בעבר, לדעתי, נועד כדי להרוס לנו את ההווה והעתיד.
יאללה,עבר ונגמר - מה יש לטחון את העניין.
טוב לך איתו? ויותר חשוב - היום, כשאתם מחויבים אחד לשניה, הוא נאמן לך??? אם כן, סיגרי את סיפרי ההסטוריה ...... והתמקדי בהווה ובעתיד.

למעלה