התלבטות....

תלוי ב....

פנים של הרוכבת...

רק סגורה !

אני אישית , מטעמי נוחות , אוזניית בלוטוס , חום רציני בקיץ , הייתי עם קסדת 3/4 ובאחת התאונות , מצאתי את עצמי עם לסת שבורה , האורטופד במיון דיי עשה לי טוב שאמר לי , "נדיר שזה קורה עם קסדות סגורות"

קסדה נוחות או בטיחות??

נושא הקסדות שנוי במחלוקת.. אני מכירה הרבה רוכבים וותיקים שנוסעים עם קסדות מימי מלחמת העולם השניה.. בקייץ קשה מאוד מאוד..לנסוע עם קסדה סגורה לגמרי..אני ממש נחנקת בה.. קסדת 3/4 נותנת מענה בטיחותי חלקי לצערי הרב.. אני נוסעת מהר מאוד..ואני לא בטוחה שאם אפול במהירות (חלילה וחס) לא תעוף לי הקסדה מהראש.. יש לי ראש מאוד קטן וגם אקטרה סמול es בשלב מסויים נעשה לי גדול מאוד על הראש וניסית קסדות טובות שוהי וכאלה.. אז בואו נאמר שלכול רוכב יש את המזל שלו..ואנו בתקווה שלא ניפול לעולם..כי זה מסוכן גם עם קסדה סגורה וחלקים אחרים נדפקים בגוף אם לא שמת את כל המיגונים.. תחשבו על זה שכול יום שאני יוצאת מהבית.. לוקח לי שעה לשים עלי את כל השיריון..אני מרגישה כמו במאה ה-16 מעטה של שיריון עב כרס. וזה כולל כמובן: מגיני בירכיים (ארוכים על כול הרגל.) כפפות מוגנות מעיל עם הגנות כפולות קסדה בחורף סגורה לגמרי בקייץ כמעט.. ולמרות הכול??? אני פוחדת פחד מוות.....תאמינו לי אני פוחדת.. זהו כל אחד יעשה את השיקולים שלו מה טוב לו.. חוק מרפי אתה יכול להיות לבוש כמו שיריונאי אבל החלקה אחת לא במקום תקלף מעליך את כל השיריון בקלות.. זהו אנשים.. זאת המציאות.. ולמרות הכול אני לא מוותרת על הנסיעה המסוכנת..הזאת.. שבת שלום לכולם!!

Sivangen

New member
חבל על הפנים שלך.

למרות החום והאי נוחות לפעמים- רק קסדה סגורה! שנה שלמה של נוחות לא שווה תאונה אחת שבה הפנים שלך יפגשו את האספלט מקרוב. אני לא סתם מנסה להפחיד- לפני כחצי שנה הייתי מעורבת בתאונה באיילון שבה התעופפתי מהקטנוע ב-80 קמ"ש ונחתתי, איך לא, עם הראש קדימה- על הצד השמאלי של הפנים. תודות לקסדה השלמה, הסגורה והמותאמת היטב שלי יצאתי בלי שברים, בלי שפשופים, בלי חתיכות אספלט בפרצוף- אבל עדיין עם אובדן הכרה, מכה רצינית בעצם הלחי <לחי נפוחה וסקסית על כל המשתמע מכך>, שטף דם בארובת העין <פנס בעין> לכמה שבועות טובים וכאבי ראש חזקים כמעט עד עצם היום הזה. ככה שלדעתי הפרצוף המקורי שלך שווה אי נוחות של כמה דקות ביום. תתחדשי ורכבי באחריות
.

iyehuda

New member
שימי תמונה של הפנים שלך

אנחנו כנר נחליט אם מומלץ לך להיות עם קסדה סגורה או עם קסדת חצי ללא רצועה בצבע סגול מטאלי זוהר

garrrrbaim

New member
אחרי שקראתי את כל הסיפורים אני הולכת על קסדה

סגורה, לא לוקחת סיכונים...במיוחד שאני חדשה על הכביש. תודה!

למעלה