התלבטות....

garrrrbaim

New member
התלבטות....

מה נראה יותר טוב על קימקו מובי שחור? קסדה סגולה3/4 עם לבבות או ורודה3/4 ? (= סגרתי היום עסקה, שאתחדש!

leeleeann

New member
קסדה סגורה...

כדי לשמור על שלמות הפנים שלך... ותתחדשי על הקימקו!

aaronc76

New member
סגורה

שחור מתאים להכל, זו כבר בחירה שלך איזה צבע. אבל לדעתי מה שיותר קיטשית יותר מגניבה (לבחרות) אז לכי על זו עם הלבבות :)

בטיחות במקום הראשון!!

תתחדשי על הקניה מברוק איזה כייף לך... אבל..אני יודעת כמה קשה לחבוש קסדה סגורה בקייץ..באמת קשה לכן אני ממליצה: 1. בימים שחם מאוד כמו קייץ תקני קסדת 3/4 של חברת נייטרו היא מעולה לי יש כזאת. 2. בחורף בימים הקרים אל תתפשרי על קסדה סגורה שלמה ועל משקף נגד אדים זה עולה אבל זה שווה .. זהו זה עצות אלה הם רק מהניסיון.

אהוד אתה כנראה באמת "פופאי" לא יותר

ברור שקסדה סגורה היא הכי טובה.. אבל היא שאלה ונתתי לה את כל האופציות.. אני בעצמי נוסעת על קסדה כמעט סגורה היא לא רעה ונותנת הגנה כמעט מלאה בהנחה שאתה לא נופל על הסנטר כי רק הוא גלוי.. אז באמת..תפסיק עם ההקנטות אתה לא כזה חכם כמו שאתה מתיימר להיות??? חוץ מיזה כל אחד יכול להתבטא כאן בצורה מכובדת ולהביע את דעתו בכבוד אז אל תעשה מהפורם הזה פורום זול.. ואתה כנראה באמת פופאיייי

Moo Moo

New member
../images/Emo31.gif כמעט סגורה? אהוד צודק

ואם חס וחלילה בתאונה תיפול על הפנים? רק הסנטר חשוף? מה עם האף? מצח? אתה מוכן להסתכן בעיוות פנים תמידי? סע איך שבא לך, רק אל תצדיק את הקסדות ה"כמעט סגורות".

לא מצדיקה סגורה אל תתנפלו עלי תקראו מה כתבתי

אני לא מצדיקה קסדה סגורה ולא אמרתי זאת.. אני אומרת שקשה מאוד לרכב עם קסדה סגורה בקייץ.. ומה שהמלצתי הוא קודם קסדה סגורה ברירת המחדל היא למי שלא יכול לחבוש כזאת קסדה היא 3/4 . אני מכירה מישהו שלא יכול לשים קסדה סגורה הוא ממש נחנק אין לו אוויר... אנחנו כרוכבים לא יכולים לכסות הכול..מנסים למגן את עצמנו כמה שיותר אבל רוצים גם להנות מהרכיבה.. תבינו את מה שכתבתי . אם אסע בקייץ בקסדה סגורה אני לא אוכל להנות מהנסיעה ולכן אמרתי שאני מתה מפחד.. ועשיו אני חותמת את עניין הקדסה וברור לכולם שסגור זה הכי טוב בעולם...

Moo Moo

New member
אין לא יכול יש לא רוצה...

במצב ממש בלתי נסבל? אפשר לפרק את המשקף ולהנות מאיוורור משופר (רק לדאוג למשקפי שמש/משקפי מגן). זה אולי ניראה כמו התנפלות על מישהי שרק רוצה לעזור, אבל מה לעשות מדובר בפורום שבו יש לדייק בנתונים ובתשובות, במיוחד לרוכבים חדשים שלעיתים יש להם נטייה להאמין לכל אחד ולא לראות את התמונה/סכנה במלואה.

נכנסה לך דבורה לעין באמצע נסיעה?? חבוב...???

אז אני לא רוכבת חדשה ולידיעתך אני גם לא ילדה.. דרך משקפי השמש ..אדוני היקר..משקפי שמש לא מהווים הגנה מושלמת לעיניים..הלוואי וכך היה!!! ניסית הכול באופנועים..וגם חטפתי דבורה בעין כשפתחתי משקף בנסיעה בקסדה סגורה 0בסך הכול רציתי קצת אוויר) כמעט רק מיזה עשיתי את התאונה של החיים שלי... את הנתונים אני מכירה היטב.. אגב ניסיתי משקף צמוד נגד אבק..הוא לא נכנס בקסדה סגורה.. מה לעשות..?? ככה זה.

Moo Moo

New member
לעין לו לקסדה כן! ועוד עם משקף סגור,

בנסיעה בינעירונית מהירה (130+), אני בספק אם אלוהים יודע איך היא הצליחה להיכנס פנימה, גם עקצה אותי בשפה וניפחה לי את כל הפנים (אלרגי). משקפי שמש לא מהווים הגנה מושלמת אבל יש לא מעט רוכבים על קסדות 3/4 ללא שום הגנה על העיניים, יש גם משקפי שמש עם סגירה טובה על העין, את צודקת זה לא מושלם ולא מהווה תחליף למשקף, אבל יותר טוב מכלום... לא נכנס לך משקפי מגן בקסדה? מאמין שאפשר למצוא כאלו שייכנסו, ואם לא? בחורף קסדה מלאה ובקיץ... קסדת שטח+משקף מגן? מה רע? מגן טוב ומאוד מאוורר והרבה יותר בטוח מקסדת אבטיח על הראש. דבר אחרון רומיטומי, לא יודע מהי הקסדה הסגורה שלך, אבל יכול להיות שכדאי לך להשקיע בקסדה קצת יותר איכותית אולי זה יפתור לך את הבעיה..

Moo Moo

New member
אין לי ניסיון עשיר עם קסדות..

לכן לא אוכל להמליץ לך, אבל כקו מנחה, המותגים האיכותיים (שואי לדוגמא) במיוחד הדגמים היותר יקרים מאווררים בצורה טובה יותר מקסדות פשוטות יותר, כך שאם יש לך שואי חדשה (לא אחת מלפני 10 שנה) מדגם טוב אין מה לעשות ולמרות האוירור הטוב חם (חמסינים פה יום יום מה אפשר לעשות?) מה שכן הייתי ממליץ לך, זה לבדוק את האופציה לקסדת שטח מאווררת.

d0ct0r k

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo27.gif../images/Emo61.gif../images/Emo27.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

תמונות יועלו בהמשך .....

למעלה