התלבטות קשה......

אלעד9898

New member
התלבטות קשה......

יש לי את הסימולציות של קידום של המרכז הארצי(האוגדן) של היי קיו את 2 הסימולציות של תיכון תל אביב (אלה שמקבלים בדואר) ואת של גבע אין לי זמן לעשות את כולם (כי זה המון).... מה הסימולציות הכי משקפות שלא יהיו קשות מדי ושלא יהיו קלות מדי שאותם הכי כדי לי לעשות?? מצד שני יש סגנון של שאלות חדשות שמופיעות רק בסוג אחד של סימולציות? איזה סימלציות הכי כדי לעשות? אשמח אם תתנו דירוג...(למשל המרכז הארצי הכי הרבה אח"כ קידום וכו וכו) אשמח אם יהיו המון תגובות

nomad21

New member
האוגדן הכי כיפי..

אני עדיין לא יודע כמה הוא משקף.. קידום רמה קשה יחסית, לא כיף לעשות. אבל הכי טוב לעשות אותם.. את כל השאר לא עשיתי...

shalt5

New member
דירוג משוער -

היי קיו - לא יודע קידום - לא עשיתי, אבל אמורות להיות יחסית קשות, בעיקר האנגלית המרכז הארצי - הסימולציות מן הסתם שהכי קרובות למציאות.. למרות שלדעתי הן יותר קלות מהמועדים האחרונים (לא טוב) תיגון ת"א - לא יודע גבע - מומלצות, מעט מעל לרמה אבל לא בהרבה, נותנות תירגול טוב, הן ברמה קצת יותר נמוכה משיעורי הבית של גבע

לירז 85

New member
תיכון ת"א

הסימולציות של תיכון ת"א ממש מעולה... אני ממליצה בחום

Oתם Kחת

New member
הסימולציות של היי קיו אחלה../images/Emo70.gif

הם פחות או יותר אותה רמה של האוגדן...

בדרך כלל....

הסימולציות של המרכז הארצי הכי קרובות לדבר האמיתי או סימולציות שנכתבו לאחרונה כך שבמידה ואתה יודע ממתי הסימולציות שבידך הייתי ממליצה שתלך על האוגדן ועל הכי חדשות ללא קשר לבית הספר לפסיכומטרי שפרסם אותן. בהצלחה, מכללת אור לבגרויות ופסיכומטרי

למעלה