התלבטות קשה...

התלבטות קשה...

האם להיות אופנתית בעייני ולחלוטין אינדבידואליסטית או ללכת עם הזרם ולוותר על מה שאני חושבת שיפה ולהיות כמו כולם עם הזרם בקונפרמיזם? קניתי חולצה בעונות סוף עונה 70 שקל מכופתרת שחור ויש לה עניבה מותאמת שעליה יש דיזיין שתואם לתוספת בשרוולים למטה משהו וויקטוריאני כזה אני מאוד אוהבת את העניבה וזה לדעתי כל הקטע של החולצה אבל אני מפחדת שיצחקו עליי. יש לי פגישה אוטוטו ואני מתה ללכת עם זה אבל חוששתני שהדייט יראה ולא יבין ויחשוב שאני איזה וואנאבי גבר למרות שבריטני ומדונה עשו זאת בעבר אני לא איזה פופ סטארית. מה לעשות מה לעשות?

Revi 22 Tal

New member
הממ...... אני דווקא מאוד אוהבת את

המראה הזה, אבל אם מתלבטת וחוששת מהתגובה של הבן זוג לדייט פשוט תווותרי על החולצה הזאת לדייט הראשון, אני יכולה להבין אותך בכל זאת דייט ראשון זה מלחיץ והפרטנר שם לב לפרטים הכי קטנים. חוץ מזה אני בטוחה שיהיו לך מספיק הזדמנויות אחרות ללכת ולהנות מהחולצה. בהצלחה בדייט !

החולצה נשמעת נפלא!

אבל אם את מרגישה לא נוח איתה, תלבשי משהו אחר. אולי תשימי תמונה של החולצה? נשמע לי שאני צריכה ללכת לחפש אותה בעונות! בהצלחה עם הדייט...

silvey

New member
חולצה של התלבטות לא בדייט ה-1

בדייט הראשון את צריכה להרגיש בנוח וללבוש בגד שמתאים לך כמו כפפה ליד...אם יהיה דייט שני תוכלי בדייט ה-1 לתהות על קנקנו ולשאול אותו מה דעתו על בחורה סקסית בחולצה עם עניבה!!! לפי תגובתו תתלבשי לדייט השני...

החורזת**

New member
אני הייתי הולכת על פי טעמי, הרי אני

רוצה שהדייט יכיר אותי כפי שאני ולא שיתרשם ממישהי שאני מציגה בפניו.

אוקיי- אז ככה; ללכת עם עניבה לדייט

זה ירתיע 99% מהגברים, בדיוק כמו שיער קצוץ..ואף יותר.. מצד שני, עם עניבה וחולצה מחויטת זו את, תהי נאמנה קודם כל לעצמך ואח"כ לגבר שספק אם את מכירה בכלל.. במצבים כאלה, ובכלל כשמדובר בהחלטות חשובות, אני מציעה ללכת על השיטה הטובה ביותר; אנדנדינו בהצלחה בדייט מותק

Revi 22 Tal

New member
../images/Emo124.gif נו אלייה שכחת לספר לנו

את הדבר הכי חשוב , איך הלך בסופו של דבר הדייט עצמו ?

bertz

New member
תקראו ותבינו

שאני מעדיפה לשמור על הדיסקרטיות מאחר שההודעה שלי הזו תראה לעיני כל הלוחץ על שמי בתפוז אנשים ואני דיי מוכרת בפורומים ולכן אני לא אפרט , רק אומר שהחולצה או מה שלבשתי בכלל לא היה משנה. מי שמעוניינת בעוד פרטים [email protected] ותקשיבו לעיצה של אחת מהבנות כאן... תלבשי מה שטוב לך ויפה לך, לא מה שנוח כי בסוף תצאי עם סניקרס וטרנינג, משהו קשואל אלגנט ועשית את שלך. עוד דבר רציתי לציין שהבנות של הפורום הזה הן אחלה בניגוד לשמנות ויפות שלא יודעות לפרגן לבחורה.

DREAM111

New member
היי אלייה

אז את אחרי אז עצתי לא תעזור או תשנה את המצב. לפי תגובתך אני מבינה שלא ממש הלך ואין דבר יבוא הנכון בבוא הזמן אני בטוחה. ולגבי השם אין בעיה מותר לטעות כולנו טועים.

אני דווקא חשבתי שהלך לה מצוין

ואני חייבת להגיד, בנוסף לזה שהחולצה נהדרת בעיני, שזו בכלל לא חולצה גברית, עניבה או לא עניבה.

בפרום שמנות ויפות

יודעים לפרגן אבל לא לסוציומטיות שחושבות שהם הכי הכי בעולם!!!! והם ממש לא אז צאי מהסרט שלך ודחוף! ואני לא מפרגנת לילדה מפונקת לא אז ולא עכשיו!

החורזת**

New member
בבקשה תשאירי את העניינים של

פורום שמנות ויפות אצלם ואל תכניסי אותם אלינו.

ענבר 23

New member
אני מתה על החולצה הזו

למה שלא תלכי איתה רק ללא העניבה? זה יכול להיות נחמד. על בצוואר תענדי שרשרת נחמדה בהצלחה בדייט

שני דברים ....

הכוונה הייתה שלא משנה מה לבשתי הוא התלהב ממני. ככה זה נראה בהתחלה ואחרי שהייתי איתו ימיים שלוש רצוף הבנתי שהוא חזיר כמו כל הגברים. לא משנה דבר שני לדעתי לעשות את זה בבית שלי זה יהיה נהדר... כל אחת תוכל להביא משהו. סלט...בגד אהוב להראות לנו...אף פעם לא נפגשתי עם אנשים מהפורום אבל אני מאוד אוהבת לארח בבית שלי ולהכיר אנשים חדשים.

למעלה