התלבטות קשה

XCLASS

New member
התלבטות קשה

אני צריך לבחור 3 אלבומיםן מתוך הרשימה הבאה: Camel- The Snow Goose Mirage deep purple- The Book of Taliesyn deep purple gentle giant- Octopus gentle giant king crimson- Lizard genesis- selling england by the pound אני מממש מתלבט על כל האלבומים שמעתי דברים טובים ואני לא יודע מה לבחור.

הצעת בחירה

אם הייתי אתה, הייתי לוקח את Selling England, את "סנו גוס" (קאמל), ולגבי השלישי: אם אתה אוהב הארד-רוק ("קשוח"), אז דיפ פרפל זה דיסק קלאסי. אם אתה מסתדר עם דברים יותר רכים ומתוחכמים, אז "אוקטופוס" של ג'נטל ג'ייאנט. ליזארד הוא אלבום טוב, אבל לקרימזון יש טובים יותר. מיראז' של קאמל הוא חביב, אבל סנו גוס מרשים יותר. על "סלינג אינגלנד", בכל אופן, לא הייתי מוותר. אלבום חובה.

XCLASS

New member
אני חשבתי על

CAMEL SNOW GOOSE DEEP PURPLE GENTLE GIANT OCTOPUS אבל אם אתה אומר שג'נסיס הוא אלבום חובה אז אני יקח אותו במקום ג'נטל ג'יאנט כי שמעתי חלק מהשירים שיש בדיסקים של דיפ פרפל ואהבתי את הסגנון הקלאסי שבהם.

RamiSun

New member
ההצעה שלי

Camel- The Snow Goose gentle giant- Octopus genesis- selling england by the pound

cut2

New member
מיראז' הוא אלבום טוב

אבל הוא לחלוטין לא בוגר כסנו גוס. מלבד העובדה שהוא לא אחיד ברמתו (היצירות הארוכות פשוט יותר טובות מהקצרות, מה לעשות), התוכן שלו הרבה פחות קוהרנטי ומחושב כמו זה בסנו גוס. אין מה לעשות, סנו גוס הוא פשוט היילייט.

סנו גוס עדיף על ליזארד? זו בדיחה?

להתלבט בין ליזארד לסנו גוס זה כמו להתלבט בין סטייק אנטריקוט עסיסי לנקניקיה. זה כמו להתלבט בין צפיה ב"נהג מונית" לצפיה ב"שכחו אותי בבית". זה כמו להתלבט בין קריאת "ההוביט" לבין "צ'יפופו באוסטרליה". אם אתה גר בבית קומות בקומה גבוה, אולי עדיף לקנות את סנו גוס, שיהיה משהו מתאים לשמוע במעלית. אם אתה רוצה לצאת למסע חוויתי מרגש, קנה את ליזארד, כבה האורות, שכב במיטה ונגן אותו. אם אתה סתם עייף ורוצה שיר ערש מתקתק - סנו גוס. ובכלל, השאלה שלך די חסרת פואנטה. תבחר עכשיו מה שתבחר, וכשתוכל תקנה או תקליט לך מחבר את האחרים. לא חייבים לעשות מזה "בחירתה של סופי".

RamiSun

New member
הבעיה עם ליזרד

היא שבדרך כלל יש לי הרגשה שזה רק חצי אלבום, כבר כשהיה לי אותו בויניל, לא התחברתי לצד הראשון........

Vul2re

New member
אני לא מאמין

שבחלת במושג "צ'יפופו" בשם החשמל, זה מתפשט!

Rubycon

New member
Cipopo by the way

Do you remember the legendary Golden Axe? The characters you could pick from were the Viking, Venus and Cipopo. It's been around for a long time.

Vul2re

New member
אם אני זוכר?

המשחק הזה עיצב את הילדות שלי. ההקלטה הראשונה של קטע מוזיקלי שאי פעם עשיתי היא של גרסאת קאבר לשלב הראשון - Wilderness לאחר חיפוש נרחב ומעמיק (שלקח 15 שניות בגוגל) אני מצטער לבשר לך שאתה טועה. לדמות הגמד קראו Gilius Thunderhead, לברברי קראו Ax Battler ולאמזונה Tyris Flare. וזה לא משנה את העובדה שהשימוש במושג "צ'יפופו" הולך וגובר בקרב הבריות. הו, האנושות.

Rubycon

New member
Yeah

but I didn't care what their REAL names are. I was about 5 or 6 you know... Daddy used to call them Viking Venus and Cipopo and that's why when anybody says Cipopo I immediately think of an earthquake. Daddy says a lot of things... when I think about it he also mentioned that the first creatures you can ride on after you kill your mounted enemies are cockatrices.

XCLASS

New member
לא הייתי מתלבט אם היו לי הזדמנויות

לקנות דיסקים מתי שבא לי אבל זה לא ככה אז אני רוצה לבחור 3 כמה שיותר טובים ושאני יהנה מהם כי אחרי זה עוד הרבה זמן לא יצא לי לקנות.... בקשר לסנו גוס לא שמעתי אותו אבל שמעתי עליו רק דברים טובים (עד עכשיו) אז אני חושב שבכל זאת אני יקח אותו (גם כי לפעמים אני אוהב לשמוע מוזיקה של מעליות..)

cut2

New member
נו באמת

אין בכלל מקום להשוואה. ברור שלכולנו יש העדפות מסויימות, וזה סבבה, אבל אי אפשר להגיד שליזארד יותר טוב מסנו גוס, משום שלמרות ששניהם הם כביכול "פרוג סימפוני", אין להם כמעט דבר במשותף. מילא היית משווה את סנו גוס לקרימזונים הראשונים, או את ליזארד לרילייר, זה כבר השוואה יותר מתקבלת הדעת (ועדיין עקרה מבסיסה, לדעתי), אבל בין סנו גוס לליזארד? נו באמת.

למעלה