התלבטות קשה

ברייטמן, אפרופו מה שאמרת על ליזארד

"יש טובים יותר", מסתבר שכאן בפורום אנשים חושבים שרק שניים מן האלבומים שלהם טובים יותר (ותודה לשיר דויטש שדאג שתהיה לי הוכחה
).

בעייתי מאוד

הרשימה כוללת רק קמצוצון מתוך כל הדיסקים שיש להם. חוץ מזה, הרבה אנשים מצביעים על "הטוב ביותר" בלי שיהיה להם כל המבחר של כל הלהקה. זה לא רציני...

epitaph

New member
קשה, קשה...

תכלס התלבטויות שלי היו נעות בין סלינג, סנו גוס, מיראז', ליזארד, והסלפ טיטל של דיפ פרפל. כל אחד מהם יצירת מופת. בגלל שיש שניים של קאמל הייתי בוחר רק אחד מהם, במקרה הזה של התחלה הייתי בוחר סנו גוס, זה האלבום שממנו אני התחלתי ומאוד נהנתי ממנו, הוא מאוד קליט ועם זאת מאוד מעניין ומאתגר. סלינג, כמו שכבר נאמר כאן לפני, חובה. זו ההתחלה, הבסיס המעולה. עכשיו זה כבר תלוי מה ההעדפות האישיות שלך. אם זה רוק טיפה יותר כבד הייתי הולך על דיפ פרפל. אם בא לך משהו יותר ג'אזי ופסיכודאלי, הייתי מציע קרימזון. אישית אני הייתי בוחר בסנו גוס, סלינג וליזארד.

epitaph

New member
תשמע, תראה...

כל דיסק יכול לשעמם אותו, זה הכל תלוי בהעדפות שלו עצמו. ואני מניח שאותם הוא יגלה רק אחרי שהוא יקנה הרבה אלבומים ויידע איזה כיוון יותר מושך אותו, ככה לפחות זה היה אצלי.

אדם זאב

New member
הבחירה שלי

Genesis - selling england by the pound אין בכלל מה לחשוב.... gentle giant - octopus , יצרה מצויינת מבית הענק ! camel - the snow goose , יצירה שכיף להרדם איתה !! וכמובן לא לשכוח להגיע מחר להופעה של אגרול , תוכל גם שם לבחור איזה דיסקים לקנות ... :)

cwazi

New member
לא להתנפל אבל

חבר, אם התלבטות שלך כל כך קשה תוריד את כולם באינטרנט תקשיב להם תראה מה אתה מעדיף ותקנה אותם(ואז תגלה מה הפסדת כששמעת את זה באמ פי)

cut2

New member
ואוו, התיאור שלך לסנו גוס

באמת, אם אפשר להרדם איתה... כנראה שזו היצירה המשובחת מכולן
.

לאחרונה גיליתי

שאם אתה נרדם עם ואן דר גראף בלילה זה מבריח את כל השדים הרעים

למעלה