התלבטות קשה !

lol65

New member

ובנימה רצינית, היא לא מצאה עבודה "מספקת", קרי עבודה שתספק ספציפית אותה. מאוד יכול להיות שהיא כן תספק מישהו אחר. ניחא היא הייתה אומרת שהיא לא מצאה עבודה בכלל, וגם אז הייתה עולה השאלה האם זה רק בגלל הצפת השוק, או משהו אצלה.

Myrath

New member
כמי שבעל נסיון [לצערי] בענייני מכללות.

תרשה לי לסכם ולהוסיף מעט על שנאמר.

אפשרויות:

א. לשפר ציונים וללכת לאוניברסיטה או מכללה נורמלית [בינתחומי/מנהל]. חסרונות: ייתכן שלא תצליח בשיפור הציונים. יתרונות: תואר שלם מאותו מוסד לימודים. זה אומר יותר זמן להתאקלם ויותר זמן להספיק לקחת חלק בפרויקטים של מוסד הלימודים.

ב. לממש אפיק מעבר [ללמוד שנה באונו או מכללה כזו או אחרת ובתום השנה לעבור למכללה נורמלית או אפילו אוניברסיטה (במידה ותרצה אוניברסיטה אז תצטרך גם פסיכומטרי ממוצע + לפחות)]. יתרונות: לא תאבד שנה. תתנסה ביותר ממוסד אחד. תלמד איך פותרים מבחנים ותעשה טעויות של 'טירונים' מבלי שזה ייפגע לך ממש בממוצע [כי במכללות כמו אונו כולם "מצטיינים"]. חסרונות: יידעו שעברת, הציונים לא יעברו איתך למוסד הבא (תקבל "פטור" על כל קורס שיכירו בו], אולי לא תספיק לממש הרבה פרויקטים.

בהצלחה. אני הייתי הולך על אפשרות ב' [מה שגם עשיתי באמת :)].

lior91211

New member
פשוט בחירה לא נכונה מלכתחילה

נראה לי שהיא פשוט לא מצאה את עצמה במקצוע הזה.. ומן הסתם עם הזמן יגיע תסכול שיוביל להסבה..
בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה.

Myrath

New member
סלחו לי על הכפל בתגובה

לא סובל את מערכת הפורומים המסורבלת הזאת :/

תרשה לי לסכם ולהוסיף מעט על שנאמר.

אפשרויות:

א. לשפר ציונים וללכת לאוניברסיטה או מכללה נורמלית [בינתחומי/מנהל]. חסרונות: ייתכן שלא תצליח בשיפור הציונים. יתרונות: תואר שלם מאותו מוסד לימודים. זה אומר יותר זמן להתאקלם ויותר זמן להספיק לקחת חלק בפרויקטים של מוסד הלימודים.

ב. לממש אפיק מעבר [ללמוד שנה באונו או מכללה כזו או אחרת ובתום השנה לעבור למכללה נורמלית או אפילו אוניברסיטה (במידה ותרצה אוניברסיטה אז תצטרך גם פסיכומטרי ממוצע + לפחות)]. יתרונות: לא תאבד שנה. תתנסה ביותר ממוסד אחד. תלמד איך פותרים מבחנים ותעשה טעויות של 'טירונים' מבלי שזה ייפגע לך ממש בממוצע [כי במכללות כמו אונו כולם "מצטיינים"]. חסרונות: יידעו שעברת, הציונים לא יעברו איתך למוסד הבא (תקבל "פטור" על כל קורס שיכירו בו], אולי לא תספיק לממש הרבה פרויקטים.

בהצלחה. אני הייתי הולך על אפשרות ב' [מה שגם עשיתי באמת :)].

lol65

New member
שאלה

מה זאת אומרת שבמסלול מעבר הציונים של הקורסים שעשית קודם לא עוברים איתך? אתה "מאבד" אותם, או שפשוט אח"כ, כשמחפשים התמחות, מביאים למעשה שני גיליונות ציונים- אחד מכל מוסד?

Myrath

New member
תלוי. בעיקרון אמורים הגיש 2 גליונות

כל אחד עושה מה שבא לו בנקודה הזאת. חלק לא מגישים מיוזמתם חלק כן... פשוט בגליון של המוסד הנעבר מופיע "פטור" על כל קורס שנלמד במוסד אחר. בעיקרון, זה יוצר מצב לפיו יש למועמד 2 ממוצעים. מה עושים עם זה? כרגע לפי מה שאני רואה נתון לשיקול דעתו :)

למעלה