התלבטות על הפרק...

dina199

New member
ביקשת שאמצא לך מדינה מערבית.

מצאתי לך דוגמה.
ואת עדיין לא מרוצה ?
עניתי בדיוק על השאלה שלך

1. זה לא שבהולנד אין, יש הרבה פחות.

2. את טענת בהתחלה שרק בישראל יש. המסמך הנ"ל אמור להכניס אותך לפרופורציה.

dina199

New member
ביקשת שאביא לך דוגמא של מדינה מערבית אחת.

הבאתי לך דוגמה של מדינה מערבית אחת. . זה שהדוגמה לא מספקת אותך , לא מורידה מהעובדה שהבאתי לך בדיוק מה שביקשת.
ומאחר ואין לי פרופורציות, אני יכולה לחזור על זה אין סוף פעמים .
הבאתי דוגמא של מדינה מערבית בדיוק כפי שהתבקשתי.

רק בריאות

kagome10

New member
אני מוצאת מצחיק ואירוני

את העובדה שאת ענית בדיוק על השאלה בצורה א"סית למהדרין, ואת התגובה של נועה.

אז לכי לגור בהולנד. ד"א היא היחידה שבה

גם השירות הבריאותי מאוד מפותח אבל עדיין לוקה בחסר בקשר לאוטיזם.

ובכל מקרה לכי תעשי סיור בבני ברק כמו שכתבו לך תראי את המציאות של הדתיים לחיות על חשבון המדינה ואחרים
ואח"כ תחשבי מה לכתוב כאן.

dina199

New member
מה הקשר שלי לדתיים, לחיים על חשבון המדינה

ואיך הגעת לזה כשעניתי 'הולנד' על שאלה 'איפה בעולם מערבי אין מעונות עד גיל שנה' ? מזה אני צריכה ללכת לגור בהולנד ?
ולמה אני צריכה לחשוב מה לכתוב כאן ? אני למעשה חושבת על זה כל הזמן . והגעתי למסקנה שאי אפשר לרצות את כולם כל הזמן , לכן אני כותבת מה שאני רוצה.

כן, אה?

וגם היה ברור לכולם שנשים לא צריכות להצביע, ששחורים צריכים לשבת באחורי האוטובוס (ומי בכלל שחרר אותם מהעבדות), ושאר אורים ותומים.

אמיתמי

New member
ממליצה על מסגרת טיפולית

גן רגיל הוא חויה קשה וטראומטית לילדים שלנו, ואני מדברת על זה מנסיון אישי. על המסגרות של אלוטף שמעתי רק דברים טובים.

BlackbirdFly

New member
הייתי בדיוק שם

גם הבן שלי אובחן בגיל שנה וחמישה חודשים והיה איתי בבית עד שנכנס לאלוטף בגיל שנתיים וחודשיים.
קיבל טיפול במסגרת ביתית וגם דרך התפתחות הילד ביום טיפולים מרוכז שהיה מאוד מוצלח.
גם אצלי היתה התלבטות מסוימת לגבי האלוטף למרות הנסיון המאוד חיובי שהיה עם הבכור באלוטף.
על גן פרטי ממש לא חשבתי. לדעתי להכניס לגן לתקופה קצרה זה לא אפקטיבי. לוקח הרבה זמן להתרגל ואז שוב להתרגל למסגרת חדשה...
הוא עוד צעיר מאוד. עוד יהיה המון זמן לשילוב.
מה שכן עשיתי בזמנו, לקחתי את בני להפעלות שמתקיימות בשעות הבוקר ומיועדות לתינוקות עד גיל שנתיים כדי שייחשף לתינוקות וילדים ופעילות קבוצתית.

איפה אתם גרים?

שחר טל1

New member
שלום לך shanioo8 זה טוב להתלבט

טוב להקדיש מחשבה על בחירה נכונה שתקדם את הילד בכל התחומים. רגשי , חברתי, תקשורתי ועוד....
תחשבו על זה כמו על משפך:
צד אחד= גדול ,פתוח רחב מלא אפשריות,
צד שני = פתח צר מעט אפשרויות.

זה טוב לתת לילדים שלנו את הזדמנות חייהם להוכיח עצמם בחברה רגילה, בה מודל חברתי רגיל (איפשור חשיפה למגוון הקיים במציאות)
משהו טוב אפשר לומר על
הגברים
שלעיתים אמיצים בהחלטות שלהם מכוונות מטרה.

הניסיון רב השנים שלי מוכיח :
1.ילדים רבים התקדמו בסיגנון שלהם כשאיפשרו להם,הילדים אוהבים שנאמין בהם
2.הורים רבים תומכים בילדים שלהם להצליח,מאתגרים אותם מחנכים אותם למצויינות. וגאים בהם.
3.משפחות עוברות תהליך של צמיחה והתפתחות וזה תהליך נפלא ומרגש.
4.יש אנשי חינוך טובים שפוגשים במסגרות חינוך, הם נותנים יד , עיצה, עידוד, אכפת להם ,וזה טוב, כמו בשיר " אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד...."

אני קראתי את מה שכתבת :"בעלי רוצה בעוד חודש להכניס לגן רגיל עד סוף השנה" "גן רגיל גננת מקסימה" ועוד.....
נשמע חיובי ,ואוליי אפילו עד פסח שנה הבאה.
כל הכבוד לבעלך

הילדים שלנו זקוקים לזמן.....לאט..... בסבלנות...... "כמו בשיר "תנו לגדול בשקט".

מאחלת לכם הרבה מאוד בהצלחה
טליה

למעלה