התלבטות נעליים

NoaLev6

New member
אה, בעיה מוכרת

איך שהבעיה בולטת לה מהמכנס..
אני פשוט מותחת אותה ממש-ממש, ולובשת את המכנס תוך כדי שמירה שתהיה מתוחה לגמרי וככה בקושי רואים אותה

בעיניי להחזיר.

בתמונה השמאלית ביותר (כשאת מצולמת מהצד- כל אחד והשמאל שלו
), את יכולה לראות איך המכנסיים האלו מייצרים לך חוסר פרופורציות בין פלג הגוף העליון לתחתון.
אני "סובלת" מבעייה דומה, הייתי מחזירה ולוקחת עוד חצאית

pixie lul

New member
מעלה לבטים!

הם בסה"כ נראים טוב (שילוב הצבעים מדהים, את מעולה!), אבל יש לי קצת חשש שבהתרחבות שכנראה תגיע הם יראו פחות טוב, מפני שכבר עכשיו יש טיפה "גלים" באזור האגן.

אפשר לבקש משהו? קניתי השבוע ברנואר גי'נס ממש דומה בגזרה (גם הוא גבוה, ומגיע לאותו אורך בערך), בצבע מעט כהה יותר. אכפת לך למדוד אותו לפני שתחליטי? למקרה שהוא ישב טוב יותר (מחירו 169 ש"ח, ואני יכולה לכתוב לך בדיוק את שם הדגם אם תרצי).

efroch99

New member
מקסימה, תודה!!!

אמנם אני מעדיפה מכנסיים בצבע ולא ג'ינס, אבל גם ג'ינס טוב, אם אמצא גזרה טובה. בהחלט אלך לבדוק ברנואר ואדווח!

לדעתי להחזיר

בעיניי "להדגיש קימורים" זה ביטוי לא מתאים. *להחמיא* לקימורים, (ובכלל, לאהוב את הגוף שלך) לא אומר להתעלם לחלוטין מקיומן של נקודות בעייתיות בגוף. להפך: הרעיון הוא לאהוב את הגוף שלך מספיק כדי להסתכל לעצמך בעיניים ולהגיד מה *מחמיא* לקימורים שלך ומה סתם *מדגיש* אותם.
והמכנסיים האלה, לטעמי, לא עושים עמך ועם קימורייך צדק.

efroch99

New member
החלטתי להחזיר

נראה לי שבאמת לא ארגיש נוח עם משהו כל כך צמוד לתחת.
וגם בן הזוג לא אהב (לא שהוא בהכרח קובע, אבל במקרים גבוליים דעתו עוזרת).

תודה רבה לכל המשתתפות בלבטים, אתן נהדרות!

....החיפוש אחרי הקאפרי ממשיך.....

בלרינה שלוחצות מעל העקב (בגלל הגומי)

נעלתי שלשום לראשונה בלרינה חדשות (אלו מהסוג הלא קשיח, עם הגומי מסביב).
כדי להבטיח שהגומי לא ילחץ קניתי אותן במידה אחת יותר גדולה מהבלרינה מהסוג הקשיח שיש לי מאותו המותג.
ובכל זאת הגומי לוחץ, מאוד. אחרי חצי שעה הייתי חייבת להוריד אותן קצת.
פתרונות? לתת לסנדלר שירחיב? זה לא יהרוס את הנעל?

זה בד"כ מתרחב מעצמו

את יכולה לנעול אותן למקום שבו תוכלי לחלוץ אם יכאב? (נגיד למשרד, ולהוריד אותן מתחת לשולחן?) כי יום אחד כזה, וזה יסתדר...

למעלה