התלבטות לגבי feedback forum EBAY

Markup

New member
אכן, קרו לי שני מקרים:

אחד, כשקיבלתי בולים פגומים. הסוחר (לא ישראלי) זיכה אותי מייד וגם אמר לי להשאיר את הפריטים אצלי. למרות זאת החזרתי לו כי הוא זיכה אותי. שנינו השארנו אחד לשני פידבקים חיוביים. שני, פריט שהזמנתי ולא קיבלתי. אחרי חודש שלחתי לו מייל לשאול מה עם הפריט והוא ענה לי שהוא שלח מזמן. כתבתי לו שזה לא הגיע, אז הוא שלח לי שניים במקום אחד (שכן הגיעו) אני רק מת לדעת מה היה קורה אילו שני אלו היו סוחרים ישראלי מתל אביב....

avitalit

New member
שאלה בעניין פידבקים

לאחרונה נוסף לי באיביי כוכב צהוב ליד שמי ומספר הפידבקים שיש לי . מה בדיוק זה אומר ? מה ה"פירושי רש"י " של הכוכבים האלו ?

rachelea

New member
למה לתת משוב בטרם קיבלתי הפריט?

האמת, מעולם לא נתקלתי במצב בו אני מתבקשת להשאיר משוב מיד לאחר העברת התשלום. ומה ההגיון? לתת משוב למוכר לאחר שאני ביצעתי את מחויבותי? השלבים צריכים להיות כדלקמן: א) להעביר תשלום למוכר. ב) משלוח הפריט לקונה + רישום משוב לקונה (הקונה ביצע את חלקו בעסקה). ג) קבלת הפריט. אם הכל בסדר, מדוע לא להחזיר משוב חיובי? הפריט פגום, לא קיבלת אותו? תן משוב ניאטרלי או שלילי. אינני מוכרת ולכן לא משנה לי מה יכתבו עלי. עם זאת ברורה לי נחיצות המשוב למוכר ולכן אני משיבה לו משוב. בד"כ, מחמת עצלות, אני עושה זאת באופן מרוכז, גם לאחר זמן מה.

טל ענבר

New member
מה שמרגיז בשיטת המשוב של איביי

זו העובדה שכל אדם באיביי נספר פעם אחת לצורך המשוב שמופיע בסוגריים ליד שם המשתמש. כך שאם השאיר לי אותו אדם 100 משובים חיוביים זה נספר כפעם אחת. רק מעיון בכרטיס האישי, רואים שבעצם יש לי יותר משובים חיוביים.

11moti

New member
פידבקים

גם אני שמתי לב לתופעה ,ואכן רק עם מתן הפידבק שלי(שניתן אחרי קבלת הפריט)קבלתי פידבק-גם זאת במקרים מסויימים רק אחרי בקשה מפורטת באימייל שציין שקבלתיאת הפריט,נתתי פידבק,ומבקש גם,אכן קצת חוצפה(ואפילו הרבה!)

oren*

New member
זה בהחלט לא בסדר והגדילה לעשות

מוכרת ישראלית שהשאירה לי שני פידבקים שליליים למרות שהבעיה נגרמה בגללה ואפילו לא הגענו לשלב שיווצר בינינו קשר של מוכרת-קונה (היא כלל לא התכוונה למכור את הפריטים במחיר שפורסם והציגה אותי כאילו הפריטים נשלחו אליי ולא שילמתי) - הצעתי לה לסגור את הסיפור הזה ללא פידבקים או עם פידבק "פושר" (לא חיובי ולא שלילי) והיא סרבה. מעולם לא נתתי פידבקים לפני שהפריטים הגיעו אליי ולשמחתי עד היום הפריטים הגיעו במצב טוב (מכל קצוות העולם), לעומת זאת קיבלתי ממספר מוכרים פידבקים כבר ברגע התשלום.

ronmerav

New member
אני מציע

שכולנו ניתן מיד פידבק חיובי לאברהם על החלטתו להפסיק לעשן! לפני זמן מה קראתי באיזה מקום שההוצאות על קנית סיגריות יכולות להגיע למחיר של דירה (תלוי כמובן כמה האדם מעשן ובמשך כמה שנים)!!! אז קדימה אברהם, גם בריאות וגם חסכון... אגב, שלחתי לך אתמול 2 מטבעות, אבל אני חושב שטעיתי באחד מהם. מישהו יודע האם יצא מטבע אגורה משונן (של הלירות) בשנת תשם? אני שלחתי לך מטבע קטנטן (אגורה של שקלים ישנים) מאותה שנה. רון.

elcool

New member
אני ואמא שלי

(שמפסיקה לעשן ברגעים אלו ממש) חישבנו, שעם הסגריות שלה, היא יכולה לקנות כרטיס טיסה לקרלוי-ווארי ולנקות שם את הריאות שלה, באותו מחיר של ללכלך אותם

../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif לאמא של elcool

אני מאחלת לך שתחזיקי מעמד, תאמיני לי בהתחלה זה קשה פחד אבל אחר-כך לא תצטערי, מנסיון אישי, 5וחצי שנים בלי המקלות המסריחים שהיום מגעילים אותי פחד.

marjoram

New member
אני גם מוכרת וגם קונה לפעמים באיביי

ותמיד כשמשלמים לי אני תיכף נותנת פידבק וכשאני קונה איך שאני מקבלת את החבילה נותנת פידבק

elcool

New member
תודה!

ובדיוק היו נשארה רק סיגריה אחת בקופסת הגמילה שלה!

למעלה