התלבטות לגבי הגן

maya100

New member
ב 17:00 את או בעלך תבואו?

אם כן, אז מצטרפת לחברותי החכמות. אצל אביגיל יש ילדה שבאופן קבוע ההורים באים מאוחר יותר והיא מאוד נהנית מזמן הפינוק הזה אצל המטפלת האהובה שלה. מידי פעם מצטרפים ילד או מס' ילדים וגם אז זו יחסית קבוצה קטנה שמקבלת טיפול פרטני ונעים. היא מאוד נהנית מזה (ובגלל שלעיתים קרובות יוצא לי להגיע בין ההורים האחרונים או האחרונה אביגיל הרבה פעמים רוצה להישאר איתם...חחחח)

טלי12345

New member
אני אגיע, ותודה, ואשמח לקבל רעיונות

איך ל"בשר" להורים על השינוי. תודה לכולכן!

לאה_מ

New member
את יכולה לומר שהוא רוצה ללכת לחברים

מהגן, שיש לכם תכניות לאחר הצהרים, ולכן את חושבת שיהיה נוח יותר אם הוא ישאר בגן עד 17:00. אני חושבת שאם תקבעו יום קבוע (או משתנה) שבו הם באים לקחת אותו מהגן ומבלים איתו את אחר הצהרים - זה יהיה כיף גם בשבילם. ואני הייתי אומרת גם שלא נוח לי עם התחושה של התלות בהם - זה נראה לי מאד לגיטימי, שאני לא רוצה להרגיש שאני מכבידה עליהם (גם אם הם עושים זאת ברצון). נראה לך שיהיה להם קשה לקבל את זה?

טלי12345

New member
עלול להיות להם קשה

אני מאד אוהבת את הגישה שלך, הראלית, המדודה. אבל אצלינו במשפחות שמקורן הרוחני מקראקוב, קשה לפעמים להעלות כטיעון שזה מה שמתאים לנו ולכן אנו בחרים בדרך מסויימת(מבלי שהם ישבו בחושך בקור וכמובן ללא סוודר........)

Shellylove

New member
אז אולי

להגיד: "תשמעו כבר ממש לא נעים לנו, כל-כך הרבה אחה"צ השקעתם בדקל ושמרתם עליו. אנחנו יודעים שעשיתם את זה באהבה ורצון ואנחנו מאד מעריכים את זה אבל באמת אנחנו מרגישים עם זה לא נוח ולכן החלטנו ש..." ובמקביל לייסד יום בשבוע שלהם עם דקל (אצלם או אצלך לבחירתכם).

צימעס

New member
טוב, אבל את לא אחראית לסוודר שלהם!

את יכולה לרכך כל בשורה כזו ב"הילד אוהב אתכם" וכיו"ב.

למעלה