התלבטות ושאלה -

ה מוזה

New member
התלבטות ושאלה -

עשיתי מעט סדר בארכיון המאמרים ..מי שלא יודע שם שמורים כל אותם מכתבים שנגעו ,ריגשו ..באופן מיוחד .אם תכנסו תראו שם חלוקה לתיבות מכתבים "תיבת חיוכים ,תיבת מכתבי אהבה , תיבת מכתבי משפחה ..וכו'" והתהיה , התלבטות שאלה שלי ( חחח שאלת "המנהלת ") האם כדאי /עדיף / רצוי ..להקדיש גם תיבות אישיות לכל אותם/ן אלו שכותבים כאן קצת יותר ממכתב אחד ..לאסוף את מכתבי איקס לדוגמא שהתפרסמו כאן לתיבת מאמרים "מכתבי איקס" היתרון ..אפשר לראות בתיבה הזו כמעין ספר אישי , צמיחה ממכתב למכתב ,שינוי פנימי .. גם אותו כותב יוכל להפיק מכך הרבה וגם הקוראים אך היות והבמה היא שלכם והמכתבים שלכם מעלה לכאן את השאלה - מה אתם אומרים ? רצוי או לא ? כמובן שאם יוחלט שכדאי- כל כותב יתן את רשותו(או יתבקש לתת את רשותו ) לאסוף את מכתביו לתיבת מכתבים אישית בארכיון הפורום .. תשובות?

תלתלית

New member
אמנם

כתבתי פה אך מעט אך לדעתי, תיבת מכתבים "אישית" היא דבר נפלא ואפילו עשיתי לי אחת כזו, שהכילה את כל כתיבתי מהשנה האחרונה כך אכן רואים את הצמיחה ממכתב למכתב, את ההתקדמות, ההתפכחות, ואת עצמינו בהכי אישי שיש. אני בעד. בעדך

../images/Emo26.gif

למרות שהתחלתי את נוהל כתיבת המכתבים דיי לא מזמן ועוד לא יצא לכתוב פה יותר מידיי... אני חושבת שהרעיון של קופסאת הנעליים הווירטואלית לכל כותב פה בפורום הוא רעיון נפלא וראוי לביצוע
מוזית, אני מעריכה את הנכונות שלך להקים פרויקט שכזה כי אחרי הכל זו אינה עבודה קלה
כל עזרה שתידרש לך- אני כאן
(במסרים, במייל, בפורום)

מוזה ../images/Emo24.gif איזו השקעה!!!

תראי, אני אישית חושבת שזה רעיון נהדר!!! אבל... מוז... זה לא קצת יותר מידי עבודה בשבלך? בהחלט כמו יוני, אני מציעה את עזרתי... התשובה היא
.

גברת ע

New member
אניאיתך ושוב

כמה לא מקורי יחד עם האחרים מציעה את עזרתי שגם ככה אינני עושה כלום בזמן האחרון מאז שהשתחררתי

ולפעמים ...

למוז שלנו יש הברקות... ובמחשבה שניה ... תמיד יש לה הברקות...
אני מקווה שיהיה די מספיק מקום לכוולללם , כי בזמן האחרון אנחנו משתתפים בהרבה מכתבי קסם.. מקסימה... למרות שנראה לי שיהיה לך הרבה עבודה .. מישהו כאן הציע עזרה למוזה?! כי אני לא ראיתי
גם אני כאן לכל בקשה ...

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif תיבה אישית למכתבים ../images/Emo41.gif

אז ככה : מסר אישי ישלח לכל אחד/ת מחברי הפורום לגבי האפשרות לשמור בארכיון מאמרי הפורום בתיבה אישית את כל המכתבים שלו/ה אשר נכתבו כאן לאחר שאקבל אישור מהגולש/ת תעלה עבור אותו גולש או גולשת תיבת מכתבים אישית ותודה
בנות על הצעות העזרה ( אפשר קפה בתור התחלה?
)

I Was Hoping

New member
רעיון מדהים

זה יכול להיות נפלא... כל אחד יוכל לקרוא את עצמו, וזה יהיה כיף במיוחד כשכבר עוברים את הכאב והכל מאחור, והקריאה ב"תיבה" תהיה בעצם סגירת מעגל.... אני בעד ומצטרפת למציעי העזרה בלב שלם!

ה מוזה

New member
../images/Emo51.gifI Was Hoping../images/Emo13.gif כבר עזרת ..

חסכת לי מסר אחד
תתכבדי .. יש עוגה

ואגב , את יודעת מי חסרה לי

כאן בזמן האחרון? dance of life חסרה עד מאוד... "ריקוד החיים" איה את?

dance of life

New member
מוזי וירח מקסימות!

מוזי הרעיון שלך מקסים ומדהים ואני תומכת מאד! ומציעה את עזרתי בכל עת, כמו השאר כאן... מצטערת שאני כבר לא ממש נמצאת פה
אתן יודעות, תקופות קשות הולכות ובאות... היא תלך ואני אשוב... אוהבת אותכן עד אין סוף ולעולם לא שוכחת את הבית ה-1 שלי בתפוז ובאינטרנט כולו, ובלב. *חיבוק* ג'וליה...

הללויה....../images/Emo6.gif

היא הראתה את פניה ... חשבתי כבר מה קרה... מה זה תקופות קשות? לא מקובל עליי... קדימה ספרי מה קרה .. זה המקום והזמן... אם לא עכשיו אמתי? אין לך מושג כמה היית חסרה
לקפוץ להגיד "היי" "הכל טוב" וללכת זה גם מתקבל בברכה ...
(ותעיפי את הפרצוף העצוב הזה לא מקובל עליי
... גו'ליה מה איתך?! ) >אור הירח שואלת בתהיה מרובה<

את רק מגרה ....

אווףףף... אי אפשר לעשות כבר דיאטה בעולם שלנו ?! חייבים לגרות גם דרך המסך??! סתם יוני... את נפלאה ...
קבלי
על המחשבה...

קבלי ../images/Emo24.gif בחזרה... ומוזית כנסי..

אני חוסכת לך עוד מסר
אומנם לא כתבתי הרבה.. אבל אהבתי את האווירה בפורום- אני עוד אכתוב

למעלה