התלבטות וואקומים.

אמיר0

New member
יש עוד חברות

ואם אתה מתיימר לתת סקירה של השוק כדאי שתציג גם את המוצרים שנמצאים בחנויות ולא רק את אלה שצריכים להזמין במיוחד.

mulon1984

New member
לא צריך להזמין במיוחד WACOM

יש מספיק מכל דגם שלהם בחנות של אריג'נט. ואין לי שום צורך לתת סקירה של כל המוצרים של כל החברות האחרות, מכיוון שהמוצרים של החברות האחרות לא מתקרבות לרמה של WACOM, ככה שזה יהיה בזבוז זמן מצידי. וכתבתי את זה בפוסט.

Inferius

New member
ממה שמשתמע מהפוסט

אפשר להבין שהגרפיר הוא מעולה ומספיק טוב. הבמבו הוא המחליף הרשמי של הגרפיר הזה בדיוק, ולכן אני לא מבין מה הבעיות איתו. אני ממש לא "משתעשע איתו מדי פעם", אם זו כוונתך. אבל אני נוטה להסכים עם כולם. עומר, אם יש לך את האופציה, תקנה את האינטיואוס=)

OMFGomer

New member
למרות שאני מוכרח לציין שאני ממש לא מסכים אתך,

כי גרפיר לדורותיו הוא הרבה יותר ממספק והרבה יותר ממשרת את המחיר שלו, ולא עבדתי איתו רק מידיי פעם כזה כדיי להשתעשע... אני מוכרח לציין שהמחיר (שגם ככה יקר+זה שהבנתי שבעצם אין לי בלותות' במחשב- אז זה גם רק יעלה לי יותר) והעובדה שאני לא אוהב סוללות גורמת לי לפזול לכיוון איזה אינוטואוס A6 או A5 חמוד. תודה חברים! עזרתם לי לקבל החלטה. =]

giri

New member
דעתי בגרוש...

אני עובדת עם הטאבלט לפעמים על השולחן ולפעמים על הברכיים. אורך הכבל של האינטואוס שלי לגמרי מספיק. לא הייתי הולכת על אלחוטי מכל הסיבות שאחרים ציינו, ולגבי שאלתך על ההטיה, אני ניסיתי ומאד מצא חן בעיני - למרות שאני לא הדוגמה הקלאסית לניצול של הטאבלט. בקיצור - לו אני במקומך הייתי קונה את האינטואוס. ואתה עוד אומר שהוא יוצא לך יותר זול? פששש...

etay95

New member
לי יש

לי יש טבלט בגודל A6 והוא מספיק טוב . השם של הטבלט לא ממש ברור לי אבל הוא של ואקום , ויש לו קבל מספיק ארוך (לדעתי ) ביקצור לך אל טבלאט של ואקום הם הכי טובים

OMFGomer

New member
קצת מצחיק...

אבל בגלל שלא הבנת את השמות לא הבנת את ההתלבטות הכללית בכלל.
לא שאלתי אם וואקום או לא. שאלתי איזה וואקום.. בכל מקרה זה לא משנה כבר כי פחות או יותר הגעתי להחלטה.

ailag

New member
באמבו

חברה השאילה לי לכמה ימים, הוא היה ממש חדש (3 שימושים או משהו) ופתאום הוא הפסיק לעבוד. אולי זה מקרה יוצא דופן, אבל אולי לא..

Inferius

New member
מה?!

שלי עובד מקסים. עובד עליו ממש נונ-סטופ, כיף חיים. עובד מושלם. כנראה זה באמת היה מקרה חד-פעמי...

ailag

New member
אם כולם היו נהרסים מיד, היינו שומעים על זה..

השאלה היא ה"תוחלת" של חיי העט, כלומר כמה זמן הוא בד"כ פועל עד שהוא שובק חיים.

למעלה