התלבטות ג'קט

התלבטות ג'קט

ראיתי את הג'קט הזה באסוס וקצת נדלקתי עליו, ואז ראיתי את המחיר - ועכשיו אני ממש רוצה אותו!
מה דעתכן על הג'קט? ומישהי התנסתה באיכות של מותג הבית של ASOS?
הזמנתי משם שמלה ואני דיי מרוצה, אבל זו שמלת טריקו פשוטה ואין שם הרבה מקום לטעויות... ג'קטים זה קצת יותר מורכב, ואני לא ממש בטוחה לגביו.

להזמין - כן? לא? למה?

דילמות, דילמות!

תראי, מבחינת האיכות מחירו המקורי גבוה מאוד ולפי הכלל שלי זה אומר שהוא שווה צ'אנס (קנייה טובה בסייל היא כשההפרש בין המחיר המקורי למה שאת משלמת הוא כמה שיותר גבוה).
עם זאת אני קצת מוטרדת מזה שהוא כל כך זול ביחס לעצמו ועדיין יש מידות בשפע.
הגזרה שלו נראית לי מאוד מרובעת, שזה לא לכל מבנה גוף (אם החזה שלך מעל קאפ C נגיד - רדי מזה), אבל בסה"כ הייתי נותנת לו סיכוי ולוקחת בחשבון אפשרות של החזרה

להזמין ואם לא טוב אז להחזיר

בעקרון הז'קט לא לטעמי אבל אם הוא מוצא חן בעינייך, בהחלט תזמיני אותו ותמדדי.
(אני חושבת שהמחיר ההתחלתי גבוה יחסית בגלל הבד)

sheffys1

New member
אני לא אוהבת אותו

ואני לא מדברת על ההדפס, שהוא בגדר טעם אישי בעיני.
האורך שלו לא מדוייק ביחס להגזרה (באורך כזה הייתי מצפה לאיזושהי היצרות באיזור המותן, ע"מ שלא ייראה קופסתי, או שפשוט יסתיים בגובה המותן), והשרוולים שלו נראים לי רחבים מדי.

ענבל מ

New member
מנצל"שת לשאלת ז'קט

איך יודעים איזו גזרה של ז'קט תתאים לי?
&nbsp
אני משתעשעת ברעיון לרכוש ז'קט או בלייזר על גבול המחויט כדי ללבוש מעל שרוולים קצרים או חולצות דקות כשיגיע הסתיו.
אין לי מושג מה יתאים לי. אני די נמוכה, צרה מאד בחלק העליון, כתפיים צרות וחזה קטן. המותניים צרים גם כן, אבל האגן רחב.
&nbsp
(טוב שבן זוגי לא יודע על קיום הפורום הזה, אחרת היה מפקיע ממני את כרטיס האשראי... אני מידרדרת מרגע לרגע)
תודה!

sheffys1

New member
הייתי נכנסת לסניף גדול של זארה...

ומתחילה למדוד ג'קטים
יש להם המון המון, בכל מיני גזרות (אל תשכחי לבדוק גם ב - TRF)
ככה תוכלי לקבל מושג טוב מה מתאים ומה הכיוון שאת רוצה לקנות

ענבל מ

New member
תודה! ינוסה בקרוב.

דווקא הייתי אתמול בזארה בסנטר, אבל התפדחתי להעמיס או למדוד מול המראה בחלל המרכזי.
(ובלי שום קשר: זו הפעם השביעית שאני יוצאת מזארה בידיים ריקות. משהו אצלי לא בסדר?)

sheffys1

New member
את בסדר גמור

יש תקופות שאנ לא מוצאת שם שוב, ובאחרות אני מתאפקת לא לקנות הכל :)

למעלה