התלבטות גן עירייה

אכדית

New member
התלבטות גן עירייה

יש לי 3 גנים באזור. גן מס' 1 ממש מתחת לבית חדש ויפה אבל אני כל הזמן שומעת על הורים לא מרוצים, לא ממקור ראשון אלא משמועות. 2 הגנים האחרים במרחק של 7-8 דקות הליכה (כל אחד לכיוון אחר) - בעיה שאין איפה לעצור את האוטו (בכלל לא מדברת על חניה... אין עצירה...), ואם אני אעבוד + יש עוד ילדה קטנה לשים בגן בבוקר - לא בטוח שיהיה לי את הזמן הזה, מה גם שזה ממש בעייתי בימים של גשם או ימים חמים
יש לציין שגן מס' 2 נפתח רק השנה אבל יש עליו תגובות טובות, וגן מס' 3 יש בעייתיות כי חייבים לעלות אליו הרבה מדרגות, ואם לא אעבוד יש לי תינוקת שצריכה לעלות איתי... מבחינת המלצות גן 3 הכי מומלץ אבל אולי אני שיטחית - הוא נראה ישן ומסריח, ולי אסטתיקה מאוד חשובה, ובנוסף הוא טכנית לא נחשב בשכונה שלי והשכונה שצמודה אלינו לא נחשבת טובה מבחינת אוכלוסיה... אחרי ששיגעתי אתכן... מה עושים??????

אכדית

New member
וואו שכחתי יתרון אדיר לגן מס' 1

מהחלון שלי במטבח יש תצפית ישירה על חצר המשחקים
עכשיו הצצתי (למה זה נשמע לי סוטה
) כי אחת השמועות הן שהגננות צעקניות שם... לא שמעתי שום צעקות אבל אני אמשך לתצפת

אילתית 2

New member
לדעתי גם תבדקי את גן מס' 1

גם בגלל שקרוב וצמוד...וגם בגלל התצפית
וגם בגלל שנראה לך..יפה חדש...אבל זה לא קריטריון חשוב כמו איך הגננת? איך הסייעת? תכנים? הכי טוב לבדוק לעומק להתעניין לשאול הורים ששם ..תבואי בבוקר או בסוף היום ותשאלי הורים תמיד חשוב לשמוע ממקור ראשון ולא שמועות... תבדקי ושיהיה בהצלחה כי השניים האחרים באמת נשמע מסובך...אין חניה אין מקום לעצור מדרגות זמן הליכה וכו...

אם כבר את שואלת הורים

אז תנסי לברר איתם לגבי ההורים האחרים שעזבו את הגן - למה עזבו? מה דעתם על כך? תמיד יכול להיות שההורים האחרים היסטריים או שגם שאר ההורים מתלבטים אם לעבור. כדאי לדעת איפה הם עומדים כרגע. דרך אגב, זה שאת רואה את החצר זה גם חיסרון. אם הבת שלך תבכה ותשמעי אותה יהיה לך מאוד קשה אפילו שזה לא בהכרח אומר שמשהו באמת לא בסדר. אולי סתם נפלה או משהו כזה.

אכדית

New member
תכנים אני מניחה שהם אחידים

מה שבתכלס עושה את ההבדל זה הצוות. אני כ"כ רוצה שזה יהיה גן 1...

nilichi

New member
מה בדיוק תלונות ההורים?

תבררי על גן אחד טוב לפני שאת שוללת, כי זה ממש אידאלי מתחת לבית!!!!

אכדית

New member
זהו שזה לא ממקור ראשון

נתקלתי בכמה שרשמו לגן 3 (המומלץ והמכוער
) מלכתחילה כי "שמעו" שגן 1 "לא משהו"... הבוקר נתקלתי בשכנה ש"שמעה" שהגננות צעקניות, והגן לא טוב עד כדי כך שילד אפילו בעט בגננת... כמה הזוי זה? דווקא לי זה נשמע כמו ילד מופרע. אני עכשיו יושבת בבית עם חלון פתוח ולא שומעת שום צעקות.

אם ככה - רק לחכות להורים כשבאים לקחת

את הילדים מגן 1 - ולשאול אותם. תשתדלי לכוון אותם דוקא למה לא בסדר בגן, גם כדי לקבל פרופורציות לגבי איזה סוג של דברים מציקים להם (למשל אם הגננת מענישה הרבה וצועקת=מפריע לי מאוד, או אם הטרינינג של הילד חוזר מלוכלך=לא מזיז לי).

sweetest

New member
../images/Emo207.gif בחירת גן

למכירים את הגנים בבקעת אונו .... אשמח לשמוע המלצות על הגנים הבאים (כמובן אם יש משהו שלילי נא לעדכן): גן בתנועה בלוי אשכול בקרית אונו הגן של זמירה ברחוב ההדר בקרית אונו גן אירית ואלון בקרית אונו גן חנה בגני יהודה בגובה העיניים בגני יהודה הגן של יעל בגני יהודה אנחנו צריכים להגיע להחלטה בהקדם... תודה תודה תודה

אכדית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עדכון - הייתי ביום הפתוח אתמול

שזה נראה לי דבר די מיותר, הרי זה אחה"צ, יכלתי להתרשם רק מהמבנה ומ'ההצגה' שעשו הגננות, זה לא כמו לראות אותן בפעולה
אז לגמרי ירדתי מגן מס' 3, הוא מפוצץ בהמלצות על הגננת והסייעת, אבל המבנה כ"כ מגעיל שקשה לי להתגבר על המחסום הזה, מה גם שצריך לעלות קומה אל הגן וזה לא נוח בבוקר כשממהרים (במיוחדת שעוצרים באדום-לבן...) או אם אני אהיה עם הקטנה בעגלה, וגם חשבתי - כל פעם שיוצאים אל החצר פשוט עולה לי תמונה של ילדים דוחפים במדרגות... יש רק שירותים 1 לבנים ו-1 לבנות... אני חושבת על 30 ילדים גמולים משתינים שם ברצף, לא עולה לי תמונה היגיינית במיוחד, וזה עוד בתקווה שמנקים שירותים כל יום... עיצבן אותי שהגננת/סייעת של הכיתה ליד אמרה לי שליום הפתוח באים בלי ילדים, כאילו... כבר באתי, למה ההערה הזאת טובה?? גן מס' 2 עשה עליי את הרושם הכי טוב - הוא נפתח רק בספטמבר, מבנה מהמם, גינה מושלמת, הגננת והסייעת נראו ממש נחמדות, הסייעת ממש ישבה עם הילדים בסבלנות ונתנה להם משחקים ודפי ציור. נצטרך למצו פתרון לבעיית החנייה, אולי לחנות כמה בניינים ליד או ללכת ברגל מתי שאפשר. גן מס' 1 הכי קרוב שזה מקפיץ אותו גבוה מעל כולם, אבל הרושם שנוצר הוא "פרווה". מצד אחד מבנה נחמד, הגננת והסייעת נראות 'פסדר, פגשתי גם את מפעילת הצהרון שהייתה הכי נחמדה אבל לא בטוח שנשתמש באופצייה הזאת... רק הביקורות הרעות מרחפות מעל... נראה לי שאכתוב בהעדפות גן 2 והעדפה שניה גן 1. תודה למי שהגיע עד הלום

למעלה