התלבטות גן עירייה
יש לי 3 גנים באזור. גן מס' 1 ממש מתחת לבית חדש ויפה אבל אני כל הזמן שומעת על הורים לא מרוצים, לא ממקור ראשון אלא משמועות. 2 הגנים האחרים במרחק של 7-8 דקות הליכה (כל אחד לכיוון אחר) - בעיה שאין איפה לעצור את האוטו (בכלל לא מדברת על חניה... אין עצירה...), ואם אני אעבוד + יש עוד ילדה קטנה לשים בגן בבוקר - לא בטוח שיהיה לי את הזמן הזה, מה גם שזה ממש בעייתי בימים של גשם או ימים חמים
יש לציין שגן מס' 2 נפתח רק השנה אבל יש עליו תגובות טובות, וגן מס' 3 יש בעייתיות כי חייבים לעלות אליו הרבה מדרגות, ואם לא אעבוד יש לי תינוקת שצריכה לעלות איתי... מבחינת המלצות גן 3 הכי מומלץ אבל אולי אני שיטחית - הוא נראה ישן ומסריח, ולי אסטתיקה מאוד חשובה, ובנוסף הוא טכנית לא נחשב בשכונה שלי והשכונה שצמודה אלינו לא נחשבת טובה מבחינת אוכלוסיה... אחרי ששיגעתי אתכן... מה עושים??????
יש לי 3 גנים באזור. גן מס' 1 ממש מתחת לבית חדש ויפה אבל אני כל הזמן שומעת על הורים לא מרוצים, לא ממקור ראשון אלא משמועות. 2 הגנים האחרים במרחק של 7-8 דקות הליכה (כל אחד לכיוון אחר) - בעיה שאין איפה לעצור את האוטו (בכלל לא מדברת על חניה... אין עצירה...), ואם אני אעבוד + יש עוד ילדה קטנה לשים בגן בבוקר - לא בטוח שיהיה לי את הזמן הזה, מה גם שזה ממש בעייתי בימים של גשם או ימים חמים