התלבטויות.....

spivak12

New member
כמה שקרים את מוכנה עוד לספוג?

הפחדים שלך מובנים וברורים לחלוטין. שכן גירושים אינם פותרים בעיות. הם פותרים בעיות מסוג אחד , אך בד בבד יוצרים שפע של בעיות מצד שני. ההחלטה היא שלך ולשם כך עלייך לעשות מאזן. ברור לחלוטין כי השקרים שלו ימשיכו גם בעתיד, על כך אין ספק כלל ועיקר. וטוב הדבר כי את מחפשת את האחריות למעשייך אך אנא ממך אל תחפשי בך את האחריות למעשיו. התירוץ של הוכחת גבריות וכו' נשמע קלוש ורדוד, אל תקחי עליו או על כל תירוץ אחר אחריות. בדקי את גבולות הפשרה שלך. עשי לעצמך מאזן של רווח והפסד. בדקי על מה את מוכנה להתפשר ועל מה לא. כאשר יהיו לך התשובות לשאלות גם התשובה לשאלתך הגדולה תהא ברורה.

תגובה

היי ילי,,,,,שבת שלום. א. שמחה שהוצאת את מה שכל כך "לחץ" על הלב...ופנית לתמיכה בכל צורה. ב. באמת , במצב כזה, מה חשוב מה תאמר המשפחה? החשוב בשלב זה זו את וילדתך! ג. אהבה - זו תחושה שרק את חשה בה, ומקווה שגם בן זוגך. ד. למרות כל מה שכתבת, מי אני שיכולה להחליט עבורך? היי חזקה,קבלי החלטות נבונות ושקולות ככל האפשר...... חישבי מה שטוב לך ולילדתך המקסימה. ה. הייתי ממליצה בחום ללכת לייעוץ בענייני זוגיות. ב הצ ל ח ה !

rotenberg

New member
נו אז מה ?

אז בגד,זה לא סוף העולם,זה הייצר שלנו,שצריך גיוון. אני אישית נשוי,אבל לא בוגד באשתי,רק בגלל שאני מפחד מאיידס,וגם מאשתי ששואלת אותי כל זמן מסויים אם עשיתי משהו עם איזה אישה והיא מגלה עליי תוך שנייה הכל,אבל אם לא היה מחלות,יש סיכויי גדול שהייתי בוגד,לא בגלל שאני לא אוהב את אשתי אלה ,בגלל שיש צורך בגיוון. אז תסלחי לו. רוטנברג

נסמומה

New member
שב בשקט

גיוון אכן אנחנו הנשים צריכות לגוון ולבגוד בכם. מעניין מה היית אתה עושה אם היית מגלה שלאשתך יש מאהב....ולא בפעם הראשונה.....

נסמומה

New member
תעיפי אותו

קחי את עצמך בידיים ותשלחי אותו לכל השדים והרוחות .אין מה לסלוח אחרי הפעם השניה תבוא השלישית והרביעית ..פעם כלב תמיד כלב.שלחי אותו לכל השדים והרוחות ותנסי לשקם את חייך ...אל תאבדי תקווה ...

שיי21

New member
היי ילי אני יכול ליעץ אבל את מחליטה

היי שבת שלום ילי ולכל מי שקורא את ההודעה ולכל עם ישראל:)))) טוב ילי קודם כל לדעתי את אישה חזקה כל הכבוד לך על ההיגיון והשיקול דעת שאת מפעילה במקרה הזה...כי אני מבטיח לך שלא הרבה כמוך כמו שראיתי בהודעות קודמות או בתגובות שרשמו לך שצריך ישר לחתוך.... זה לא מקרה פשוט ויש בו הרבה שאלות פתוחות והמון כיוונים שכל אחד מהם יכול להיות פתרון טוב מאוד או להפך גרוע מאוד...לכן לדעתי כל אלה שאמרו לך מה לעשות כגון: לזרוק אותו או להישאר איתו בכל מחיר לא צודקים בכלל כי אי אפשר לשפוט בן אדם עד שלא עומדים במקומו.... והכי קל מבחוץ ליעץ ולזרוק פתרונות קלים שאחר כך מאכזבים.... ולכן קודם כל הכי חשוב עכשיו שכל מה שתחליטי לעשות לא משנה מה תעשי בלב שלם בלי חרטות {את זוכרת כמו שהינו ילדים בלי החזרות :))))} ולאחר הרבה הרבה מחשבה :)) המקרה שלך מסתבך בגלל הילדה שיש לכם ואני מדגיש לכם....כי היא גם הילדה שלו...אם זה ניראה לך או לא וכמו שהיא חשובה לך היא גם חשובה לו תמיד תזכרי את זה... ולכן לפחות לפי דעתי טובת הילדה צריך להיות לפניך ולפניו על כל צעד שתעשו אני יגיד לך את האמת אם לא היתה לכם ילדה משותפת היתי אומר לך לחתוך... כי אני משוכנע שהוא יחזור על זה שוב ולא מגיע לך יחס כזה לאף אחד או אחת לא מגיע יחס כזה מצד בן או בת הזוג...לפעמים זה משגע אותי מה שאנשים מסוגלים לעשות...אפילו לאנשים שהם אוהבים הכי בעולם אבל את מכירה אותו יותר טוב ממני ומכל מי שיעץ לך פה לכן את יודעת איך הוא חושב ולמה הוא מתכוון ולמה הוא לא בכל אופן לפי מה שהבנתי בבית היחסים בינכם טובים הוא מכבד אותך? לא פוגע בך?כיף לך איתו? הוא אבא טוב לילדה?מטפל בה?היחס בינהם טוב?אני יצא מנקודת הנחה שענית על השאלות האלה בחיוב כי אם לא אין על מה לדבר ...והוא לא שווה את כל המאמצים שאת הולכת לעשות עבורו...ותאמיני לי זה מאמצים אדירים לא העליתי את זה מקודם אבל אני רוצה שתביני טוב טוב ותחזרי על זה 1000 פעמים כל יום לך אין שום קשר לבגידה שלו מזה כל השטויות האלה... אני רואה שהוא פוליטקאי טוב אם הוא גרם לך לחשוב כך...זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי...מזה לא הבנת אותו? מה אין לו פה הוא אילם או משהוא... על כל דבר אפשר לדבר זה הכי טוב ופותר המון בעיות ומונע המון מצבים מביכים... בכל נושא לא רק במקרה הזה... הכי טוב זה לדבר:))) ויותר גרוע להוכיח גבריות.... למי בדיוק? לך או לעצמו? אל תתני לו לקנות אותך בשטויות האלה אני בטוח שאת טיפה יותר חכמה מזה... זה שהוא בגד זה בעיה נכון הוא עשה טעות גדולה אפילו אבל זה לא פיטרון להפיל את האשמה עליך או בכלל לחפס אשמים ... ברור שהוא לא בסדר אבל את הנעשה אין להשיב...אז צריך לראות מה עושים אלאה:))) מה שאמרת על הנושא הכלכלי את לא צריכה להצטער... אני מבין אותך מאוד וכמו שכבר אמרת לך כל הכבוד לך שאת חושבת על הכל:))) יש בזה משהוא... ואפילו שזה כאילו את תלוייה בו... לפעמים זה עדיף על פני מצוקה כלכלית לכן את גם צריכה לקחת את זה בחשבון שאת מחליטה בסוף מה הצעד הבא שלך... טוב ילי מצטער אם שיגעתי אותך או משהוא כזה...אני מנסה רק ליעץ לך לבחור בצעד הנכון לעתיד טוב יותר מבחינתך...:)) אז כמו שכתבתי בהתחלה יש לזה המון תשובות וכל תשובה מורקבת מהרבה דברים כך שרק את באממת יודעת מה את רוצה וצריכה לעשות...אפילו אם זה לא ניראה לך ואת חושבת שאת מבולבלת ולא יודעת להחליט התשובה נמצאת אצלך ורק אצלך...את לא צריכה לחשוב מה אחרים יגידו ומה המשפחה תגיד או מה ניראה טוב או לא טוב אלה לחשוב רק בטובת המשפחה שלך כי אני מזכיר לך אתם עדין משפחה ויותר מזה קודם כל בובת הילד וטובתך:)) ויש עוד שאלה אחת שבאמת חשובה ואת צריכה לשאול אותה את עצמך... האם אני באמת יכולה לסמוך עליו שוב ?ואם אני באמת יהיה מאושרת איתו? לפי מה שתעני על השאלות האלו תדעי איך להמשיך...:))) ותזכרי לא כדאי לפרק את החבילה כל כך מהר כי לפרק זה קל אבל להרכיב מחדש זה הרבה הרבה יותר קשה...{גם אם זה לא עם אותו אחד} מכווה שהצלחתי לעזור אפילו קצת ושלא שיגעתי אותך:)) אז שבוע טוב לך לכל מי שקורא את ההודעה ולכל עם ישראל:))) ותזכרו תמיד תחייכו כי החיוך יפתור חצי מהבעיות שלכם :)))

אתם מקסימים ../images/Emo24.gif

דבר ראשון אני רוצה להודות לכם על ההתייחסות ועל התשובות המגוונות שחלקן האירו לי צדדים נוספים. את רוב הדברים שלכם אני לוקחת למחשבה... והייתי רוצה להתייחס לחלק מהתגובות, אבל עכשיו בגלל לחץ בזמן (בעבודה) אני לא יכולה. אני עוד אכתוב. היה חשוב לי להודות לכם
ילי

neshem1

New member
יילי זה פעם שנייה

גברים הם כמו ילדים קטנים, הם צריכים הוכחה לגבריות שלהם , ליכולות שלהם לפרנס אישה ובעיקר הם צריכים שיציבו להם גבולות ויגידו מה מותר ומה אסור. אנחנו היינו אצל מטפל זוגי, מעולה, בפגישה אחת הוא פתר לנו די הרבה בעיות ונתן לנו גם שיעורי בית אם את רוצה פרטים עליו אני אשלח לך במסר. הוא מומלץ בחום רב ושווה כל שקל. אנחנו היינו אצלו כי בן זוגי לא ידע איפה הגבול של כל דבר ואני לא ידעתי אם בגילו "מותר" לי להציב לו גבולות.

ortali2002

New member
אהבה זו אהבה

מתוקה אין דבר כזה גבר לא בוגד ולפי דעתי את צריכה לעשות לו קצת סרטים ואחכך להחזיר אותו כי אם את אוהבת אותו והוא אותך אז תיסלחי לו.....

מה זו בגידה? האם ההתענינות

במישהיא אחרת זו בגידה? האם שיחה בעבודה זו בגידה? האם לצאת ליום עיון עם חברה זה בגידה? האם הכנסת הזין לכוס - תרתי משמע זו בגידה? או שכל מגע אפילו ידני הוא בגידה? האם רגיון הבגידה הוא שפיכת הזרע בתוך אשה כדי להקים בית חדש היא הבגידה האולטימטיבית? האם רעיון של שמירה על הרכוש והירושה היא הבסיס למניעת בגידה? אם אני יורד לנבכי ההיסטוריה, הרי מעולם לא דובר על אהבה בין בני זוג, רק על שייכות והשתייכות. כעין רכוש שיש לשלם עליו בזמן החתונה ולהתחייב. זכותה של האשה בשמירה ובמעקב אחרי בעלה שלא ילך עם נשים אחרות ולא יקים לו קו נוסף של יורשים בטלה היום עם המצאת הגלולה/קונדום או כל אמצעי אחר. התענוג שבמין ושאינו רק למען מצווה כמו אצל הדתיים הופך את המין למעניין ביותר מתוך הגירויים שיש לנו ביום יום ושמחירו טוב לכל נפש.

למעלה