התכנית השניה

• פותח הנושא hashy
  • פורסם בתאריך

יפעת 1 2

New member
שום דבר לא מתוכנן מראש

אני אישית לא חושבת שצריך לספר לבחור על ההתחלה על אפילפסיה כמו שכמה כבר הוא מספר לי על עצמו בפגישה הראשונה? עוד לא מכירים, עוד לא יודעים לאן זה הולך, עדיף לחכות קצת לפי דעתי. אבל - בסופו של דבר הכל לפי הרגשה אישית, כשיצאתי פעם ראשונה עם החבר המאוד טרי שיש לי עכשיו(
מגיע לי מזל טוב...) הייתי בטוחה שייקח לי לפחות שבוע שבועיים עד שאני אספר לו. והנה סיפרתי לו בפגישה השנייה שלנו.(הוא קיבל את זה נהדר...). בקיצור לא מתכננים דברים כאלה. לא מציבים דד ליין מתי לספר... מספרים מתי שמרגישים בנוח לדעתי. זה יכול להיות בפגישה הראשונה, זה יכול להיות אחרי שבועיים.אין ספק שזה מעלה חששות אבל צריך להתגבר עליהם... אני כבר קיבלתי טריקת דלת בפנים שיצאתי עם בחור שסיפרתי לו גם בפגישה השנייה, זה אפילו לא פגע בי אני חושבת, זה יותר בעיה שלו.

tropic

New member
יפעת!

את צודקת ואני מסכימה עם כל מה שאמרת! לא צריך לתכנן מראש כלום. להמשיך לזרום והכל לפי הרגשה! שיהיה בהצלחה לכל הרווקים!
ותאמינו, בלי תכנונים הכל הולך יותר טוב כשעושים יותר מדי תכנונים זה לא תמיד מצליח....

הילה, המון תודה על העלאת הנושא...

לי אישית זה מזכיר קשר מאוד טראומתי משנות ה-80 שאני לא מסוגלת אפילו לכתוב עליו. הקשר היה עד כדי-כך משפיל בנוגע לאפילפסיה שעד היום לא התגברתי. אבל בכל זאת הרשי לי להודות לך על העלאת הנושא ועל הכנות שלך בנוגע לנושא כה רגיש...

מכירה מישהו

אפשר גם לנסות ואולי להבין גם את הצד השני(לא שחלילה אני מצדיקה!)יש לי קרוב משפחה שהיום הוא בן 36 ועדיין לא מצא את האחת, הסיבה תאמינו או לא היא ההשפעה שיש להוריו עליו(כן גם בימינו...) ,כל פעם שהוא יוצא עם מישהי וזה מתחיל להיות קצת רציני ההורים שלו מתחילים לחקור ולברר, עד עכשיו אף אחת לא הייתה מספיק "ראויה" לנסיך, בכל פעם סיבה אחרת, הוא בעצמו התחיל לשלול חברות בגלל אותם "קריטריונים" של הוריו והמקרה האחרון היה באמת מצער, הוא הכיר מישהי וממש התאהב, הם היו לקראת חתונה והתברר שיש לה בעיה רפואית-בעיננים, ההורים יצאו במלחמת חורמה, והוא לבסוף עזב אותה, אז שוב אנחנו חוזרים לאותה נקודה הרבה אנשים חוששים מהלא ידוע בגלל בורות, פרימטיביות או כל סיבה אחרת, הסביבה(הורים,חברים,דעות קדומות וכו) בהחלט יכולה להשפיע לא תמיד האדם בעצמו חושש אלא המקום אליו הוא משתייך מכתיב את התנאים. כמו שאמרו לפני-ישנם גם גוונים של אפור בנושא הזה, ובאמת, אדם שאיננו מסוגל להתמודד עם התחייבות שכזו-עדיף שיילך!!!!

Nayeli

New member
אני אף פעם לא הסתרתי שאני חושבת שאת

פסיכית!!! D-: D-: D-: אף פעם לא היה ברור לי מה הפחד של אנשים מאפילפסיה. זה מחלה כמו כל מחלה אחרת ולפחות היא ניתנת לטיפול ברוב המקרים. אולי זה כי גדלתי עם הילה והאפילפסיה אצלה זה הדבר האחרון שמפריע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך!! אם מישהו משקר ואומר שהוא בסדר עם זה במקום להגיד שלא ממש נח לו ושהוא לא יודע מה לעשות אם קורה משהו, זה סתם פוגע בו כי הוא כל הזמן בחרדות ויכול לפגוע גם בחולה האפילפסיה.

tropic

New member
זה באמת היה חשוב לציין

אני לא הבנתי מי זו שאומרת כך "פסיכית" .....

Nayeli

New member
יוווווו סליחה!!!!

לא רציתי להבהיל!!!!!! זה סלנג משפחתי

למעלה