אריאלה פיקסלר אלון
New member
התכנית החדשה של דודו אוטמזגין בערוץ האוכל
מה דעתכם? ראיתם?
בערוץ יש עכשיו חודש אפייה ובכל יום בשש וחצי יש תכנית אחרת.
אני מאוד שמחתי והזמנתי הכל להקלטה, אבל... אבל התאכזבתי מהתכנית של דודו אוטמזגין.
לא יודע, משהו בכל האובר שואו אוף שלו מציק לי לאללה. התחלת התכנית מראה אותו יוצא מביתו המפואר ונכנס למכונית הפרארי האדומה ומנקרת העיניים שלו ו... וואלה לא אהבתי. לא שחלילה עיני צרה בו וברכושו, אלא שזה מתאים אולי לאמריקה, לא לכאן, שבקושי יש לנו כסף לאוכל, וגם זה מיום ליום הופך להיות קשה יותר עם כל הגזרות הכלכליות שנוחתות עלינו חדשות לבקרים.
בתכנית הראשונה הוא אירח את טל מן ששלוש פעמים אמרה ש"היא יודעת היכן לקנות" קרי: בחנויות של דודו אוטמזגין, והוא במקביל נתן במה מאוד גדולה לעסק התכשיטים החדש שלה. זה הפריע לי לאללה. התרגלנו לסנן את הפרסומות הסמויות והגלויות בערוץ האוכל. כולנו יודעים לדקלם שצריך "סכין טובה" ו"נייר אפייה מתכלה" ומעבד מזון או מיקסר חזקים ובלה בלה בלה , אבל זה כבר באובר וזה מרגיז ולדעתי עושה עבודה הפוכה לגמרי, כי אם אצלי שאני חיה ונושמת שיווק ופרסום זה יצא אנטגוניזם אז זה אומר דרשני.
בכלל לא שמתי דעתי למיוחדות המתכונים, מה גם שברור שבמתכונים המודפסים יש טעויות קריטיות כמו זמן אפיה וטמפרטורת אפיה. בתכנית הוא אומר דבר אחד ובמתכון המודפס דבר שני. ובמתכון אחר הם דילגו על שלב קריטי (ריסוק לרמת מחית של חלק מהמלית ומריחתו על בסיס הטארט) בקיצור- זה מרגיז מאוד.
לשמחתי ראיתי תכנית אחת של אורן גירון שנקראת :"אירוח ומשקאות", לצערי זו תכנית אחת בלבד (עם מתכונים מטריפים!!!) אבל אין מתכונים מודפסים בכלל, רק סרטון התכנית. חבל!!! הלוואי והיו מורידים את פותנה והתכניות הלעוסות של מיכל אנסקי ועומר מילר ונותנים במה לשף קונדיטורים מעולים כמו אורן גירון , תומר כבירי , עודד שוורצברד ועוד כאלו שהם מורים בעצמם למקצועות הרלוונטיים. זו אגב הסיבה שהיחידים שאני עוקבת אחריהם בדבקות הם גלית והנס ברטלה, וכמובן לא מפספסת את מיקי שמו שהוא בעיניי האחד והיחיד. אין פספוסים במתכונים והוא פשוט קסם של אדם. הכי אנטיתיזה למיסייה פרארי אדומה ומעבר לזה אני מעדיפה פי אלף את הסחורה של מיקי שמו (וכן, בכל פעם שאני בתל אביב אני קונה ממנו , למרות שאני אופה קבוע, הסחורה שלו נהדרת) , ולא, אני לא טל מן... אני באמת אוהבת את הסחורה שלו.
אז מה דעתכם? דודו או מיקי?
אגב, התכנית של מרתה סטיוארט בסדר, אך את מי שהכי אהבתי זה האופים המופלאים, זוג אחים בריטים מקסימים שאחד מתמחה באפייה והשני בבישול והמתכונים שלהם נפלאים .
אשמח לקרוא מהי דעתכם על הערוץ, על התכניות ובכלל.. שלא אחשוב שרק לי זה מציק.
וואו, לקח לי אולי שנה להקליד את ההודעה הזו...
מה דעתכם? ראיתם?
בערוץ יש עכשיו חודש אפייה ובכל יום בשש וחצי יש תכנית אחרת.
אני מאוד שמחתי והזמנתי הכל להקלטה, אבל... אבל התאכזבתי מהתכנית של דודו אוטמזגין.
לא יודע, משהו בכל האובר שואו אוף שלו מציק לי לאללה. התחלת התכנית מראה אותו יוצא מביתו המפואר ונכנס למכונית הפרארי האדומה ומנקרת העיניים שלו ו... וואלה לא אהבתי. לא שחלילה עיני צרה בו וברכושו, אלא שזה מתאים אולי לאמריקה, לא לכאן, שבקושי יש לנו כסף לאוכל, וגם זה מיום ליום הופך להיות קשה יותר עם כל הגזרות הכלכליות שנוחתות עלינו חדשות לבקרים.
בתכנית הראשונה הוא אירח את טל מן ששלוש פעמים אמרה ש"היא יודעת היכן לקנות" קרי: בחנויות של דודו אוטמזגין, והוא במקביל נתן במה מאוד גדולה לעסק התכשיטים החדש שלה. זה הפריע לי לאללה. התרגלנו לסנן את הפרסומות הסמויות והגלויות בערוץ האוכל. כולנו יודעים לדקלם שצריך "סכין טובה" ו"נייר אפייה מתכלה" ומעבד מזון או מיקסר חזקים ובלה בלה בלה , אבל זה כבר באובר וזה מרגיז ולדעתי עושה עבודה הפוכה לגמרי, כי אם אצלי שאני חיה ונושמת שיווק ופרסום זה יצא אנטגוניזם אז זה אומר דרשני.
בכלל לא שמתי דעתי למיוחדות המתכונים, מה גם שברור שבמתכונים המודפסים יש טעויות קריטיות כמו זמן אפיה וטמפרטורת אפיה. בתכנית הוא אומר דבר אחד ובמתכון המודפס דבר שני. ובמתכון אחר הם דילגו על שלב קריטי (ריסוק לרמת מחית של חלק מהמלית ומריחתו על בסיס הטארט) בקיצור- זה מרגיז מאוד.
לשמחתי ראיתי תכנית אחת של אורן גירון שנקראת :"אירוח ומשקאות", לצערי זו תכנית אחת בלבד (עם מתכונים מטריפים!!!) אבל אין מתכונים מודפסים בכלל, רק סרטון התכנית. חבל!!! הלוואי והיו מורידים את פותנה והתכניות הלעוסות של מיכל אנסקי ועומר מילר ונותנים במה לשף קונדיטורים מעולים כמו אורן גירון , תומר כבירי , עודד שוורצברד ועוד כאלו שהם מורים בעצמם למקצועות הרלוונטיים. זו אגב הסיבה שהיחידים שאני עוקבת אחריהם בדבקות הם גלית והנס ברטלה, וכמובן לא מפספסת את מיקי שמו שהוא בעיניי האחד והיחיד. אין פספוסים במתכונים והוא פשוט קסם של אדם. הכי אנטיתיזה למיסייה פרארי אדומה ומעבר לזה אני מעדיפה פי אלף את הסחורה של מיקי שמו (וכן, בכל פעם שאני בתל אביב אני קונה ממנו , למרות שאני אופה קבוע, הסחורה שלו נהדרת) , ולא, אני לא טל מן... אני באמת אוהבת את הסחורה שלו.
אז מה דעתכם? דודו או מיקי?
אגב, התכנית של מרתה סטיוארט בסדר, אך את מי שהכי אהבתי זה האופים המופלאים, זוג אחים בריטים מקסימים שאחד מתמחה באפייה והשני בבישול והמתכונים שלהם נפלאים .
אשמח לקרוא מהי דעתכם על הערוץ, על התכניות ובכלל.. שלא אחשוב שרק לי זה מציק.
וואו, לקח לי אולי שנה להקליד את ההודעה הזו...