התכוונו רק לסטוץ...

יערית

New member
עפרלה בוקר טוב../images/Emo13.gif

טלפתיה בין שני מינים זה כמו טלפתיה בין שתי נשים, בין גבר ואישה...גם זה קיים! קפה,וקדימה למלאכת השבת

ע פ ר ל ה

New member
בוודאי יערית,הנה עובדה חיה לטלפתיה!

שבת שלום יקירתי וכל שתבקשי, לו יהי

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif עפרלה, לא כל מה שאני כותבת

הוא אוטוביוגרפי...
ולא כל מה שמדבר אליי, קורה לי ברגע זה ממש לפעמים זה רק מזכיר לי סיטואציות דומות שבהן הייתי ומעלה מחשבות ותובנות... ובכלל, כל הזמן קורים לנו דברים ברבדים שונים ומקבילים חלקם קורים במציאות ואחרים רק במחשבה
דולה (חיה בכמה מישורים מקבילים...)

ע פ ר ל ה

New member
כן מותק,שמתי לב !

המציאות והדמיון איתך התבלבל לי לגמרי... יודעת מה? שיישאר כך.הכי טוב,הכי בריא. גם אני נוהגת כך בהרבה מובנים.

יעלילה1

New member
זה החיים, איך אפשר להמנע מהם?

ואולי אפשר, אם מחליטים, ואני טועה. חושבת, שמעדיפה לזרום איתם, לחיות אותם, להשתדל לא לעשות טעויות רבות וגדולות מדי, וללמוד מהניסיון...שלי ושל האחרים.

t o t a l

New member
חושב שהחיים תמיד יבואו לנו בהפוכה

כן תכננתי, לא תכננתי. כן יש לי מקום למישהו אמיתי בחיים, או אין לי מקום לאחד כזה. כן צומחת לא צומחת. כן יכולה להתחייב, לא יכולה להתחייב. בסופו של דבר כשזה קורה זה קורה. לא מתוכנן לא רצוי לא חזוי ואפילו אם לא רצוי כשזה יקרה לך .... אף אחד לא ישאל את הרציונל שלך. טוטאל...... במצב רוח קוסמי

t o t a l

New member
ומאידך - "תיאוריית חוסר המוכנות"

מצטט [מבלי להאמין בכך] את המנטרה שגורסת כי: מי שלא מוכן.... מי שאין לו את המסוגלות הנפשית.... מי שלא בשל לקשר...... אחד כזה.... גם עם המושלמת/מושלם שלו יופיע מול פניו, הוא לא יזהה אותו, ולא ידע שזה זה, ולא ירגיש כלום. לכי תדעי.....? לי אין ממש מושג.

d a n i e l s 5

New member
מסכימה עם הכותבת...

ברגע שאתה עסוק בעצמך בטוטאליות, אין מקום לאחר. וכל חיבור ישמש רק כתפאורת רקע ולא כחלק מהמחזה. החיים הם מחזה אחד לא ככה?

למעלה