התכוונו רק לסטוץ...

ד ו ל ה

New member
התכוונו רק לסטוץ...

ופתאום יש רגשות מה בדיוק עושים עם זה עכשיו?? את חיה בסרט, מטלפון לטלפון מפגישה לפגישה עוצמת החיים הוירטואלים שלך חזקה מהחיים האמיתיים... החיים שלי מורכבים מכדי שאוכל לשלב בהם מישהו עכשיו אני מחויבת לכל כך הרבה דברים, ולא מוכנה לפשרות אני לבד לראשונה מזה שנים רבות ומרגישה שאני רק בתחילת הצמיחה הרגשית שלי אני לא רוצה להכניס מישהו חדש לחיי, לא יכולה כרגע להתחייב... קטעים מתוך ספור קצר של רחל דסברג שנתקלתי בו במקרה היום ונדמה כאילו נכתב עבורי ועליי, ואולי עבור עוד כמה מכאן... תענוג לנשמה
דולה (חווה לרגע חיבור עמוק, אולי אפילו אושר רגעי, וכל זה מסיפור אחד קצרצר)

לא רוצה

לא צריך...כל ההתחבטויות לא מוסיפות.לא צריך להתנצל,גם לא להסביר,לא לו,לא לעצמיך,ולא בכלל...רק לזכור,שלצמוח ריגשית קצת מיותר,אם בסוף עושים זאת לגמרי לבד.

יערית

New member
לרגע נבהלתי

ועכשיו אני רגועה... האם צמיחה אישית מחייבת את הלבד? {יערית שיש לה תשובות משלה לעצם השאלה}

ד ו ל ה

New member
../images/Emo6.gif למה נבהלת

ומה הרגיע אותך?? צמיחה אישית אינה מחייבת את הלבד אבל מעצם היותה תהליך שבו אתה מאוד מרוכז בעצמך היא מגבילה את הרצון והיכולת שלך להתמקד באחרים ולהתחייב ליחסים זוגיים.

יערית

New member
פתיחת ההודעה

שלך וההמשך הותירו אותי פעורת פה עד לשלב שהוספת, שזה סיפור ששייך לאחרת.וזה כי יודעת שאת לא נוטה לספר על האינטימיות שלך{ותשמרי על כך}. והתשובה שלך, כשמדובר על מהפך נפשי שעוברים, בהחלט נכונה!

G a v ® i e L

New member
צמיחה אישית זקוקה ל...

זיבול טוב. וגם...כרוכה בכאב, הנה, הביטו נא על האפרוח הבוקע, סובל ונאבק, חייב את המאבק בכדי להזרים את הדם ולבקוע, הנה הוא בקע, הנה הוא גדל, הנה הוא על האש...טעים...!

ד ו ל ה

New member
../images/Emo140.gif שלום גם לך...המון זמן עבר

מאז שראיתי את השם שלך כאן... או שאני טועה?? שמחה לקרוא אותך שוב, ותודה על הקישור (התנתקתי מהמחשב אתמול לפני שהספקתי לראות את הודעתך) דולה

ע פ ר ל ה

New member
דולה,את לא חייבת כלום כרגע

ולמי יש רגשות פתאום? לך? לו? בחיי לא מבינה אותך,ומנסה מאוד. לפניי מ'ס ימים סיפרת על ההוא שאת לא בטוחה בו שאולי זו תלות? או פשרה מסויימת? אגב,מה עלה בגורלו? ואולי בכלל מדובר באותו אחד... ההוא?! ואם הזכרת את הסופרת? מה שם הספר? (עפרה שמשוגעת על ספרים מאז למדה לקרוא)

ע פ ר ל ה

New member
הסיפור בכלל על ההיא?../images/Emo12.gif

אוףףףףףףףףף כבר נבהלתי שמדובר ממש בך דולה.

ע פ ר ל ה

New member
אחלה טלפתיה,אוחחח כמה חבל

ששתינו נשים ! תארי לך טלפתיה כזו בין שניי מינים?

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo124.gif))) דולה,מה שם הספר?

ומה נסגר בעניין הסטוץ? טוב? רע? ללא עמדה ודיעה?

ד ו ל ה

New member
סטוץ...

חושבת שכמעט תמיד טוב אבל אני לא האדם הנכון לשאול אותו (נסיון מועט
) רגשות בסטוץ? זה כבר תלוי ברגשות של הצד השני... יכול להיות בהחלט בעייתי ולעניין הסיפור, זה לא ספר אלא סיפור קצר שנקרא "שבע שעות לכאן או לכאן" והתפרסם בגליון ליידי גלובס של יולי- אוגוסט (וואו, זה נשמע פלצני... בעעעעעע...)

למעלה