התישאתי

vitali33

New member
התישאתי

כן כן אין לי שום דבר מעניין שאני יוכל להשתבץ בו בצבא היתי במגמת אלקטרוניקה עכשיו חשבתי מה אני יכול לעשות או לבקש כדי לקבל שרות שבוע בשירות שבוע בבית כך שנוכל לפחות לעבוד תערו לי בבקשה למרות שיש הרבה שלא אוהבים ברגע זה

In Limbo

New member
בקשר לש"ג (או מאבטח במילה אחרת)

לפי מה שאני רואה מכל המאבטחים סביבי, אחרי שתעשה שבוע שבוע ותגיע הביתה בשבוע שלך אתה פשוט תישן כל השבוע... ואני בספק אם יהיה לך כוח להזיז את עצמך ללכת לעבודה. חוץ מזה שצריך אישור בשביל לעבוד בזמן השירות, לא? רעות.

טבחים וש"גמלים לא סתם מקבלים שבוע

חופש אחרי כל שבוע עבודה. העבודה שלהם מאוד מאוד מתישה. להיות ש"ג בבסיס כמו צריפין, קריה, בקו"ם ואפילו בלשכות הגיוס השונות זה תפקיד מאוד מתיש. אתה כל היום על הרגליים. אתה כל היום מאמץ את העיניים והראש בבדיקת תעודות זהות וחוגרים. השעות מחורבנות. ואחרי שבוע עבודה כזה, יומיים בד"כ לוקח לך להתאושש, ובשאר הימים - אתה יכול לעבוד, אבל אז אתה צריך אישור ממדור ת"ש ביחידה שלך, וכל זמן שאין לך בעיות כלכליות הסיכוי שתשיג כזה הוא כמו הסיכוי ששרון הוא מיס עולם 2003.

Saba9

New member
כמה הבהרות

קודם כל, לא כל הטבחים/עובדי מטבח עושים שבוע-שבוע, יש כאלה שעושים יומיות בלי שבתות. מאבטחי מתקנים אכן עושים שבוע שבוע וגם מקצרים להם את השרות לשנתיים (בצדק, תנסה את לשמור כל כך הרבה זמן בלי להשתגע), אבל מדובר גם באנשים שעושים סתם שמירות בעמדה ולא דווקא בש"ג. דרך אגב, יש עוד כל מיני תפקידים שעושים שבוע-שבוע, וזה הרבה פעמים תלוי איפה בדיוק אתה נמצא.

praetor

New member
ושוב אני אומר -

ע"פ התקנות של ת"ש, מי שעושה משמרות שבוע שבוע, זכאי אוטומטית לאישור עבודה, ללא מבחן הכנסה (כלומר - לא משנה אם אתה צריך את הכסף או לא).

אלצ`קו

New member
אישור עבודה אוטומאטי לשבוע-שבוע

כל מי שעושה שבוע-שבוע זכאי לאישור עבודה אוטומאטי כלומר, צריך ללכת ולקבל אותו, אך התהליך הוא בטוח (פ"מ).

Reservoir Dog

New member
שבוע - שבוע

אני מקווה שאני יעזור לך בזה.. נסה אולי לבדוק לגבי תפקיד השק"מיסט אני חושב שזה משהו כזה.. וזה נראה לי עדיף על ש"ג ומטבחים.. תברר ותגיד לי מה נסגר עם זה בסוף.. אל תוותר ! שלך....

8800

New member
תכנס ואני אביר לך מה שצריך

אני טבח בבסיס נ"מ והיציאות שלי הם יותר טובות משבוע שבוע ולגבי אישור עבודה מי שעושה שבוע שבוע מקבל אוטומטית אישור עבודה מהמשקית ת"ש

vitali33

New member
אז מה זה..

בקשר לטבח כשאני הולך לקציןן מיון בבקום אני צריך להגיד לו שאני רוצה ליהות טבח? (צריך להיגד לו שאני רוצה שבוע-שבוע?) ומה זה שקמיסט נשמע טוב תודה

למעלה