אבל לא יהיה כלא אז מה זה שווה?
מה שהוא הביא זה חירטוט אחד גדולאבל לא יהיה כלא אז מה זה שווה?
עשה את הנזק שלו ובמילא יפסיד בבחירות.
אז מדוע הוא לא הולך לעיסקת טיעון וחוסך לעצמו גם את ההתמודדות?אבל לא יהיה כלא אז מה זה שווה?
עשה את הנזק שלו ובמילא יפסיד בבחירות.
חחחח
כצפוי - אף ימנונאו לא טרח להגיב
אחרי הערעורים,אז את לא באמת מקבלת את הדין אלא מחכה לערעור.אותי למדו שבית המשפט מחליט ולא צייצן טוויטר. אמתין עד שתהיה החלטה של בית המשפט אחרי הערעורים.
איפה ראית שאני לא מקבלת את הדין?אחרי הערעורים,אז את לא באמת מקבלת את הדין אלא מחכה לערעור.
כן ברור אבל אדם הגון יגיד שהוא מקבל את הדין.איפה ראית שאני לא מקבלת את הדין?
אני מציאותית, אין לי ספק שלא משנה מה תהיה התוצאה לפחות צד אחד יערער.
קשקוש, ערעורים הם חלק בלתי נפרד מההליך המשפטי, לכן מחכים לסופו.כן ברור אבל אדם הגון יגיד שהוא מקבל את הדין.
ז"א מבחינתו הדין זה האמת המשפטית עד שנקבע אחרת.
במילים אחרות גם אם ביביסטים יגידו שזה לא בסדר שהוא נמצא אשם את צריכה להגיד שהוא אשם...
ולא לחכות לערעור.
אז מי הראשון?אתה האחרון שיש לו את היכולת להכתיב לי מה אני צריכה או לא צריכה לעשות.
אני.אז מי הראשון?
התחמקות,התכוונת לבן אדם אחר ואת לא רוצה להגיד.אני.
כהרגלך, אתה חושב שאתה יודע טוב ממני מה אני חושבת.התחמקות,התכוונת לבן אדם אחר ואת לא רוצה להגיד.
את מכתיבה לעצמך,מה זה פיצול אישיות.כהרגלך, אתה חושב שאתה יודע טוב ממני מה אני חושבת.
יש הרשעה ויש הרשעה חלוטה. הליך ערעור הוא לגיטימי. ואגב הוא נכון לשני הצדדים, אולמרט כבר חגג את הזיכוי והורשע בערעור של הפרקליטות.כן ברור אבל אדם הגון יגיד שהוא מקבל את הדין.
ז"א מבחינתו הדין זה האמת המשפטית עד שנקבע אחרת.
במילים אחרות גם אם ביביסטים יגידו שזה לא בסדר שהוא נמצא אשם את צריכה להגיד שהוא אשם...
ולא לחכות לערעור.
יש דברים שאפשר להבין במהלך המשפט. למשל לגבי משה קצב כבר היה ידוע חודשים לפני ההרשעה שהוא יורשע וגם הערעור שלו היה די "אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם, אל יתייאש מהרחמים" כי זה רק עיכב את הכניסה לכלא, אבל לא היה למשה קצב שום סיכוי לזכות בערעור. לפאינה קרשנבאום במהלך כמעט חסר תקדים עבור פוליטיקאים, היא נשלחה לכלא אחרי הרשעת המחוזי, בטענה שסיכויי הערעור כל כך נמוכים שאין טעם למשוך זמן בגלל זה.אותי למדו שבית המשפט מחליט ולא צייצן טוויטר. אמתין עד שתהיה החלטה של בית המשפט אחרי הערעורים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.