התיעצות..

התיעצות..

היי, לא כתבתי די הרבה זמן פה. למי שזוכר מאז השיחרור אני עובד בזארה גברים ברמת אביב. בכל אופן פעם אחת היתי צריך להגיע ב7 וחצי בבוקר כי קיבלנו הדרכה על מכירת חליפות. לא הצלחתי להרדם באותו הלילה קמתי בבוקר והרגשתי שאני חייב לישון עוד שעה, אחרתי בשעה ורבע לעבודה. כעסו מאד, טענו שאיחור זה ב15 דקות לא בשעה ורבע, ושזה זילזול ובלה בלה בלה.. מאז אחת המנהלות יושבות עלי קשה ... ולא סיפרתי לאף אחד על האפילפסיה ושהאיחור הוא בגלל המחלה. האם לספר?

לדעתי כן, אם אתה רוצה שיתחשבו בך

ולא יתנהגו אליך כמו שמתנהגים עכשיו. הם לא יכולים לפטר אותך בגלל הא' אבל הם יכולים לשנות גישה..

שירי281

New member
אם אין לך התקפים

עכשיו ואתה מאוזן אל תספר, אין צורך. למה להם לדעת?? סתם ישנו גישה ואולי יחשבו לפטר אותך, לא בגלל האפי' אבל יכולים למצוא סיבה אחרת ב"כאילו" אני סיפרתי אצלי בעבודה רק כשכבר לא הייתה לי ברירה, אחרי כמה שנים כשההתקפים חזרו, עד אז לא אמרתי מילה. בישנו גישה אני מדברת על הההנהלה בעיקר, הח'ברה בטוח יהיו סבבה. ככה זה בוסים.

אל תספר

תשתדל לא לאחר יותר,תהיה אסרטיבי זה יכול לקרות לכל אחד,גם למי שאין לו אפילפסיה. אם תיתן לה לשגע אותך היא תשגע אותך ואם תראה לה שאתה לא מתרגש ממנה היא תחפש פראייר אחר... בהצלחה לך בהמשך.

מיצטרף, אל תספר

אבל אני רוצה להבין למה לא הלכת לישון בזמן? יש לי הרגשה שאתה לא שומר על עצמך. במיוחד שידעת שעל הבקר אתה צריך להיות.

יש לי בעיות שינה קשות

נכנסתי למיטה ב12 נרדמתי ב5 בבוקר אחרי 2 כדורי שינה שלקחתי בשעה 3 בבוקר.

הי

האם טיפלת בזה בשנים הקודמות? אני מכיר הרבה צעירים בגילך עם בעיות שינה, ולכל אלה יש דבר משותף, הם עירבלו את השינה, זילזלו בה . מה זאת אומרת? הלכו לבילוים מאוחר , ישבו על המחשב מאוחר, דיברו עם חברים עד מאוחר. מה זה מאוחר ? עד הבוקר. אין סדר יום לגוף ( זה מה שהגוף אוהב) יש בלגן. אני יודע שאתה כזה,(כי אתה סיפרת) ואתה ממשיך. גם הבת שלי היתה כזו עד האפילפסיה, וגם כיום לפעמים חוזרים ב-3 . אני לא מאשים, אבל יש מחיר. ביום חשוב כזה לעבודה, הית צריך ללכת לישון ב-11 . אני לא יודע מה עשית עד השינה, גם הזמן הזה חשוב להרגעה. נגיד , אם שיחקת שעות במחשב? זו פתיחה רעה לשינה טובה.

כדור שינה מוחק אותך.

השילוב עם הטיפול באפילפסיה זורק אותך לשינה עמוקה מאוד,שים לב למה שאתה נוטל. אולי יש מקום לבקש הפנייה למעבדת שינה,יכול להיות שמדובר במשהו שבכלל לא חשבת עליו ואם אתה שותה הרבה קפאין אז תוריד בכמות בעיקר משעות הצהריים. יכול להיות שכדאי שתחפש במקביל לעבודתך עבודה ,עד שתתבהר התמונה לגבי הפרעות השינה הקשות שלך-עבודה שבה שעות העבודה גמישות יותר.

גם אני חושבת שזה רעיון טוב

בינתיים אל תיתן לעובדת ההיא לרדת לך לחיים,אתה מאה אחוז!

סיימתי לעבוד ב11

עד שהגעתי מרמת אביב לנתניה כבר היה 11 וחצי, 20 דקות מקלחת אוכל ושטויות ב12 כבר הייתי במיטה. לא יצאתי יום לפני, קמתי באותו היום ב10 בבוקר, התאמנתי בחדר כושר, עשיתי סידורים, עבדתי, לא היית סיבה שלא ארדם.

הי

אני , לאחר יום של אקשן ,אם אבוא הביתה ב-11.30 לאחר עבודה, ותוך 30 דקות במרוץ למיטה, גם לי יהיה קשה, צריך זמן רגיעה לפני השינה.

לקח לי איזה 5 שעות להרדם, זה לא משה

הגיוני, גם אם לא היית לי שעת רגיעה לפני שינה או לא יודע..

sbh100

New member
איחור לעבודה

לדעתי על תספר למעבידך. זה יכול להיות מכשול בקבלתך ובהמשך עבודתך. אתה יכול להעזר בשרותים הסוציאלים שהם ידברו עם מעבידך ויסבירו לו את מצבך שהעו"ס מדברת במקומך זה נשמע אחרת והסיכויים שמעבידך ימשיך להעסיקך גבוהים יותר.

שאלה חשובה לאורי החייל בן 21

היי אני עובר בעיות כאלו כבר 14 שנה שמתוכן 5 ש' אני עובד בשעות גמישות כך שאני מסתדרת אבל כמובן זו לא העבודה לה אני שואף,והעבודות הבאות שלי יהיו לקום מוקדם בבוקר.אני נוטל תרופות שינה אם אני לא נרדם. לגבי המקרה שלך יש לי מספר שאלות: 1.כמה זמן שעות שינה הכי מינימלי אתה יודע מניסיונך מספיק לך מבלי לקבל התקף?תשובתך חשובה למען יעוץ אפשרי שלי כלפיך 2. איזה תרופות שינה אתה נוטל? האם אתה נוטל תרופות שינה אחרות מלבד שינה ואפילפסיה? 3.באיזה רמת לחץ היית שלא תתעורר בזמן? 4.למה הרגשת צורך לישון עוד שעה? על סמך מה? 5.כמה שעות שינה יצאו לך סופית פחות או יותר? 6. זו אינה שאלה אלא המלצה למצוא עבודה זמנית אחרת שלא במשמרות ואם במשמרות אז תקבע לעצמך משמרת קבועה לדו' באבטחה תגיד להם שיש לך יכולת לעבוד משמרת קבועה ולא לזפזפ למשל בטוענה שקרית שאתה סטודנט או תמצא איזה תרוץ כל החרא שבדבר הוא שלא רצינו לאחר ,אלא ההיפך אנו עובדים טובים וזה לרועצנו

תשובות..

1. מינימום אני יכול לגרור 4 שעות שינה, בהתחשב שלקחתי עוד כדור טגרטול יותר מהמינון הרגיל. 2. אני נוטל לאפילפסיה טגרטול CR ולשינה לפעמים בונדורמין. לא לוקח שום תרופה אחרת באופן קבוע. 3. רמת לחץ האממממ 8 מסולם של 1 עד 10... 4. שאם אני לא אשלים את מכסת השינה המינימלית של 4 שעות אני אקבל התקף - דבר שהגיוני שיקרה לי. 5. יצא לי משהו כמו 4 וחצי שעות שינה. (כולל האיחור של השעה)

למעלה