התיעצות

imashela

New member
אלרגיה

ב 150 היא קיבלה תגובה אלרגית לכן ירדנו ל25 ו 125 כבר הרבה זמן ככה. בבוקר הרבה פעמים שוכחים לקחת אז רציתי לבדוק אם אפשר לקחת רק בערב .

הבנתי

אז תגדילו את ה- 25 בבקר. יכול להיות שהגוף כבר התרגל ולא יגיב באלרגיה. השיטה של מינון גדול לערב , וקטן לבוקר הוא לא תמיד מוצלח. מדובר על נידנודי רמות החומר בגוף מאוד גדולים . ב-JME הבעיה לא בלילה אלה בבקר בקימה , לכן אין ערך לחלוקה הזו. עדיף ה- 100 - 100 .

בנוסף

הבת שלי בסביבות 50 קילו. אין לי ספק שאתם בתת מינון. כול ארוע של התרגשות , חוסר שינה, איחור בכדור , שינוי הורמונלי,עלול להקפיף התקף, אתם פשוט באזור לא בטוח. בנוסף יש בדיקות של רמת למיקטל בדם, נעשה בשני בתי חולים, אחד באיכלוב, בסביבות 250 שקל , אתם יכולים להתחיל מיזה. לקיחת גלולות משפיעה על ספיגת למיקטל, הפוך מכול שאר התרופות, ונידרש לבדוק את זה על ידי בדיקת דם זו. בי

ליה2005

New member
זה נראה לי אינדיבידואלי לחלוטין

ביתי לקחה 100 פעמיים ביום וכשקיבלה התקפון - הרופא העלה ל 125 פעמיים ביום ומאז (למעלה משנה טפו טפו) אין התקפים

דוּש

New member
קודם כל,

צריך לזכור שזה *מאוד* אינדיבידואלי. אי אפשר להסיק כלום מהאחד לשני, בטח שלא לשינויים בלי עצה של רופא! לא לקחת את מה שאומרים בפורום כתורה למשה מסיני, הדברים משתנים מהאחד לשני. אבא של אפי, אני מניחה שאתה מודע לזה, אבל שמי שמסביב לא יקחו את מה שנכתב כאן כעצה רפואית. לשינויים, חייבים לפנות לרופא הפרטי שלכם. עכשיו, בדיקת רמת למיקטל בדם, אם יש לך הפניה מרופא, לא עולה כסף. לי, לפחות, היא לא עלתה. אני במכבי, הם שלחו את זה לאיכילוב. אם אני לא טועה, המקום השני הוא הדסה עין כרם. ידוע לי שבמהלך השנה האחרונה היא הפכה ליותר מקובלת, וכבר נמצאת במחשבים של הרופאים במכבי- פעם היו צריכים לכתוב לי את זה ביד.

זה לא "*מאוד* אינדיבידואלי"

אין אפשרות לקנות תרופה ללא מירשם רופא, עדין בארץ הזו, זה המצב. אז אני מאוד מאוד לא מוטרד.אני מאוד רגוע. כן אני לא רופא, והכל סתם מקריאה. מה שניקרה עצות בגרוש. זו הזדמנות להסביר עצמי. ניצבות בפני שתי אפשרויות, להתחמק מתשובות ישירות מפחד מה יגידו ובכך לא לעזור, מניסיוני תשובות מסובבות לבסוף האנשים לא מבינים. או להגיד את מה שאני יודע, יבינו אותי, ויעזור(לפחות לדעתי). אם תבדקי את כל התגובות, תיראי לבסוף שכולם מאמתים את המינונים שכתבתי. המינון של למיקטל לפי המלצות החברה שמבוקרות ע"י רשות התרופות האמריקאית. נעשו על סמך מחקר, הרופאים יש להם מישחק מסוים על סמך ניסיון שניצבר מחולים, וממחקרים רצינים, כאן נימצא ההבדל בין הרופאים. כלומר זה לא "*מאוד* אינדיבידואלי" יש כללים. לפי מיספר פרמטרים, שמסופקים ע"י החברה. רוב הידע נימצא באינטרנט. אל תהפכו את הנושא למעשי כשפים.

דוּש

New member
ברור.

אבל לסייג במילה-שתיים את הדברים... אין בעיה לומר לרופא משפחה להעלות, אני מדברת עם הנוירולוג בפלאפון ואח"כ מעדכנת את רופאת המשפחה שתרשום לי תרופות. מעולה (ואף יותר מכך) שאתה נותן תשובות, אבל משפטון קטנטן של הסתייגות, לעניות דעתי, יתרום מאוד. ברור שיש כללים, אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל...

יפה

ההסתיגות כתובה בשער הכניסה לפורום. אנשים לא תמימים. הרופאים שאת מדברת איתם מושפעים מימך כי הם מכירים אותך ואת מצבך. אגלה לך סוד - כאשר אני כותב למשל מינון יעיל, או שאני ממש זוכר, או שאני פותח את אתר התרופה ובודק. כל משפט מיסתמך על משהוא, בכתובים. למה אני צריך לחשוש כל כך? האמת שאני חוזר על עצמי כבר שנים, רק האנשים מתחלפים.

ruthty

New member
מסכימה עם כל מילה שלך צריך להיזהר

מאוד ולא לעשות שום צעד ללא התיעצות עם רופא התוצאות יכולות להיות הרות אסון

מסכים אבל

לא לעשות כל מה שרופא אומר, ולבדוק אותו, ולחפש אפשרויות נוספות, כי לפעמים "התוצאות יכולות להיות הרות אסון "

ruthty

New member
בוקר טוב לך ויום טוב

לא סתם אני אומרת זאת בפורום הזה יש הרבה צעירים וההתמודדויות מאוד קשות אפשר לעשות הרבה שטויות כשמיואשים אז אנא ממך שם לב לעצות שלך אני יודעת שיש לך הרבה ידע אולם אתה לא רופא בבקשה שם לב לדברי כן צריך לשמוע לרופא אפשר להועץ עם כמה רופאים אבל החלטה היא של הרופאים בלבד אם אדם יחליט לבד בנושא זה התוצאות יכולות להיות הרות אסון האמן לי וזה לא קשור לתמיכה של הורים או חברים בסוף ההתמודדות היא של מי שסובל מהמחלה ושוב שיהיה לך יום טוב והרבה בריאות לבתך

שלום רות

אין לי שום עצה מזיקה. אני בטוח שאני עוזר, ולא ממזיק. אם הית קוראת בקפידה מה שכתבתי היית מוצאת שאין שום בעיה. תני דוגמא לנזק אפשרי. אין אפשרות לאף אחד מאיתנו לשנות טיפול לבד, נידרשים מירשמים, וביקור אצל רופא. יש רק עיצה אחת מזיקה, שאותה לא שומעים ממני ושאני נגדה. והמבין יבין. לידיעתך, למעשה אני חוזר על עצמי כבר כמה שנים, אותם המילים באותם נושאים. אני קצת מישתפר עם הזמן. בזמנו הייתי זהיר מאוד, וראיתי שבגלל זה אני לא מועיל לאנשים וזה היה מיותר. יש כאן בפורום כיף בילתי רגיל, ניתן לעזור לאנשים בלי מאמץ, גם ללמוד מהשאלות, והענין קרוב לליבי. בי

ruthty

New member
הי

הנושא קרוב לכולנו ואני יודעת שיחסית יש לך ידע רב רק שם לב למה שאתה כותב אני הבנתי אותך מאוד הרבה בריאות

אבא של אפי...

אתה יכול להוסיף לחתימה שלך שאתה לא מתחום הרפואה (בניסוח שלך כמובן) וזאת כדי למנוע אי-הבנות של גולשים חדשים בפורום או גולשים סמויים שרק מציצים ומסיקים שאתה מתחום הרפואה ועלולים ליישם את הדברים שאתה כותב. אין ספק שיש לך ידע רב והכוונות שלך הן טובות , אך מספיק קורא אחד שלא הבין אותך נכון כדי לערער משפחה שלמה וחבל. אני ממליצה על חתימה ברורה ומכובדת. יום טוב

../images/Emo6.gif

מה זאת אומרת "סתם קריאה"? פרגן לעצמך! "הכותב נותן המלצות על-סמך קריאה מעמיקה באתרים הנ"ל כל התשובות הן בגדר המלצה בלבד, הכותב אינו רופא"

תמיד יש תלונות../images/Emo13.gif

ההרגשה שלי, שלא בא לי לכתוב, בגלל החתימה הפלצנית הזו.(סליחה על הביטוי) אני לא מאמין שהבאתם אותי לזה.
או

למעלה