התיעצות

BellA עלמה

New member
התיעצות

אני ואמי יש לנו יחסים די טעונים מכל מיני סיבות. אני כבר הרבה זמן מדברת על זה שאני רוצה לטייל בפולניה ולפני איזה חודש היא הציעה שאני והיא נעשה טיול מאורגן שיכלול גם את העיר בה סבי נולד וגר בילדות שלו עד שעלה לארץ וגם כמובן דברים אחרים. טיול לא פשוט נפשית\ רגשית אני לא יודעת אם כדאי לי לעשות את זה אם זה רעיון חכם

לדעתי-

זאת הזדמנות טובה לעבוד על הקשר בינכם, להתקרב אחת אל השניה. אני חושבת שזה צעד שהיא עושה לקראתך, כדי להתקרב אלייך.

magenta73

New member
זאת הזדמנות

להכיר אותה מחוץ למסגרת הביתית. זו הזדמנות להכיר בה צדדים שלא הכרת. הזדמנות להתחבר. אם את רוצה קשר עם אימך, להכיר אותה טוב יותר ולהתקרב. זה רעיון מבורך.

magenta73

New member
רק, שאל תשכחי להיות ביקורתית

כלומר, שלא תעשה עליך מניפולציות ריגשיות. (אני מסכנה, תראי איזה חיים היו לי, ואת לא עוזרת לי...) פולניה שלום.

BellA עלמה

New member
זה לא זה

זה יהיה יותר בקטע של "את לא יכולה ללבוש את זה זה מבייש אותי" "ככה את מסתרקת???" "הציפרוניים שלך? מה את מגדלת אותם?? זה מכוער!" בלה בלה בלה

במקרה כזה...

פשוט תגידי לה: "לא נאה לך ללכת איתי-אל תלכי", עם כל החוצפה והאומץ, כי זאת חוצפה אם היא תגיד לך ככה.

BellA עלמה

New member
לא אוהבת להיות חוצפנית

וכל פעם שאני עונה בחוצפה יש לי בחילה מעצמי אבל לפעמים זה מתבקש לצערי

מבינה אותך בהחלט...

לפעמים זה באמת מתבקש, ואז פשוט חייבים להוציא- כן, גם אם זה ככה, כי לפעמים רק ככה מבינים.

למעלה