התיעצות

דורין111

New member
התיעצות

אני רוצה לקנות מחוץ אבל עכשיו יש לי בטן והמחוך עולב עלי והכל טוב אבל שהוא עלי אין לי בטן ואין לי כלום ופתאום אני שטוחה וזה יהיה מוזר כי נגיד מישו ראה אותי אתמול ופתאום אני נראית ממש שונה וגם נגיד אני לובשת את זה יום כן יום לא...... מה אתן הייתם עושות קונות או לא? זה לא היה נראה לכם מוזר לראות מישהי יום ככה ויום אחרי זה שונה לגמרי? תודה!

DREAM111

New member
היי דורין

אני יכולה לומר לך שיש לאימי חברה שכל חייה לובשת מחוכים וכל מיני חגורות שעוטפות אותה בכל מיני מקומות וכך היא ניראת רזה יותר. אני שנים לא ידעתי מזה ויום אחד שהגענו אליה הביתה ביחד היא התפשטה ופתאום היא היתה אישה עגלגלה ולא רזה כמו שאני מכירה אותה. אז הייתי הרבה יותר צעירה ולא הכרתי את כל הנושא וברגע שיצאנו מביתה שאלתי את אימי איך היא עושה את ה"פטנט" הזה. קיבלתי הסבר וחשבתי איזה יופי ככה אפשר להיות רזים. אז זו אשליה וכל אשליה מתנפצת בסוף אני אישית לא הייתי הולכת עם מחוך כמשהו יום יומי אלא אם יש לי אירוע שחשוב לי כן הייתי שמחה ל"אסוף" את עצמי ולחטב במעט את כולי. אני חושבת שזה דיי יראה מגוחך ללכת עם מחוך יום כן יום לא אם החלטת על מחוך לכי איתו יום יום ואם לא אז למדי לקבל את עצמך כמו שאת.

סקסיית

New member
בהמשך לשאלה הזו....

איפה ניתן לקנות מחוכים יפים למידות גדולות???

פעם היה במתאים לי.......

בעבר קניתי (לא זוכרת איפה הם....) יתכן שיש להם גם כעת.

למעלה