התיעצות...

התיעצות...

כמו שלמדתם להכיר אותי (אני מקווה) אני חובב שטויות וינטאיג' ולימיטד אדישנס למינהם כמובן בגבול,לא כל פליצה שירשום על מוצר LE אני אשלם כפול אבל סימור דנקן הוציעו גרסה של האמבקרים לג'ו בונמסה כמובן מוגבלת שמדמים בצורה מדויקת את הפיקאפים של הגיבסון 59 שלו, ועוד כל מיני שטויות עם זה הם רוצים לסט 350 דולר +40 דולר משלוח וכל הנלווה. המחיר כמובן מוגזם לסט פיקאפים נכנסתי לרשימה,אמרתי אני מקסימום לא אקנה זה לא העניין של הכסף כי זה לא אישיו כרגע,זה עקרון מה אתם אומרים?

pazf402

New member
כל פיקאפ...

...מחברה שמייצרת היום פיקאפים בשיטות של "פעם" כמו SCATTER WINDING וללא WAX POTING וחיקויים ממש טובים לPAF המקורי כגון: BKP, THROBACK,LOLLAR,FRALIN ועוד המון שיש היום מכיוון ארה"ב/אירופה לדעתי יהיה יותר טוב מכל הבחינות בטווח מחירים הזה מול הסימור דאנקן...אני לא מתרשם משום דגם שיצא לאחרונה לטובה כמו מהחברות שציינתי לעיל ששמעתי הרבה דוגמאות טובות שלהן ואיני ממש מוצא טעם היום בהשקעה בפיקאפים מחברות של ייצור המוני כגון סימור/דימארציו...תג המחיר הוא ברובו בגלל השם/פירמה ולא בגלל האיכות ולכן אני הייתי ממליץ כבר באמת במחירים כאלה ללכת על אחת מהחברות הנ"ל או דומות להן...לאסף יש את כל הרשימה...

אחרי שיחה מהירה עם אחת העובדות שם

ובטענה שלה, הבנתי כמה זה שטויות באמת , והם פשוט נסחפו כמו עם החוט הכסוף וכל התוספות האלה. דיברתי גם עם חבר מאנגליה, שאמר שהוא די בקיא בשוק היד 2 שם והוא אמר שזה לא כזה קיצוני למצוא פיקאפים מקוריים מהשנים האלה... אז החכמתי וויתרתי, עוד שבועיים אני בלונדון אז אולי נמצא משהו תודה!

yehuda kotton

New member
"פיקאפים מקוריים מהשנים האלה"...

....מתחילים מ- 2000$ לפיקאפ בודד.

pazf402

New member
המחירים באמת...

...לפיקאפים מקוריים מהתקופה יכולים להגיע לסכומים כאלו כמו שיהודה ציין מעליי ואני גם עומד בפני החלטה של התקנת פיקאפים בגיטרה סטייל PAF(מדובר ברפליקה של SG 64') ואני בנתיים רכשתי זוג של LOLLAR IMPIRIAL בגרסת UNDERWOUND כי אני אוהב אאוטפוט חלש כדי לשמוע יותר את ה"עץ" של הגיטרה מאשר ה"אלקטרוניקה/חשמל" שלה שהפיקאפים האלו אמורים להיות חיקוי של PAF לא רע(זה אני אוכל לומר רק לאחר שהגיטרה תהיה מושלמת בעוד חודש ומשהו) אבל בנתיים יש לי זוג של THE MULE ללא WAX POTING של BAREKNUCKLE על ה-R9 שלדעתי חיקוי מעולה לPAF מקורי ואף עולה על זוג פיקאפים מקורי ששמעתי להשוואה מול הגיטרה שלי על פי דעתי כי המקוריים היו מאוד לא מאוזנים ועם פידבקים מאוד לא נשלטים לעומת הTHE MULE שגם היו להם פידבקים אבל הרבה יותר נשלט ומאוזן...ממש PAF רק חדש...וגם לא עולה כמו אוטו צרפתי קטן...אני אפילו מצאתי את ה-LOLLAR יד שניה בהזדמנות בפחות מ-500 ש"ח לזוג לטובת הSG ויש לי עוד סט של BKP בגרסה שלהם לT-TOP של גיבסון שנקרא ABRAXAS שנשמע כמו מסור חשמלי...כמו שאמור להיות.

למעלה