התיעצות

lilachh

New member
אתי - אולי שווה לך לבדוק במתנ"ס

שטיינברג בחולון - אני יודעת שהיו להם כל מיני חוגי יצירה- אולי במקרה יש להם משהו בנושא.

av_i_va

New member
אוסיף דעה משלי ...../images/Emo140.gif

אני רוצה שתביני, שציור על עץ זו טכניקה. אין כל צורך לדעת לצייר, להפך. טכניקה זו מבוססת על העמסת כמה צבעים בו זמנית על מכחול כך שבמשיכת מכחול אחת תקבלי גוון של הצבע. הוזכרו כאן כמה טכניקות - כמובן הכל עניין של טעם איש. מאז מה שאני ממליצה זה כך: דבר ראשון - לבדוק מי המורה. לאחרונה צצו להן כל מיני ... שסיימו קורס פה ושם ובחוצפה רבה מגדירות עצמן מורות. אז בבקשה לבדוק את הרזומה של המורה. איפה למדה, כמה קורסים העבירה והיכן. לא להתבייש. זו זכותך. את משלמת עבור זה. דבר שני, לבקש תוכנית לימודים. כבר שמעתי על קורסים שנערכו בצורה של "מה תרצו לצייר היום". דבר שלישי, לבקש לראות עבודות של המורה וכן לבקש לראות עבודות של תלמידות לקראת סיום לימודים, אפילו לבקש לבוא להיות אורחת בשיעור. דבר רביעי - והכי חשוב: לסכם עם המקום בו את נרשמת על תנאי פרישה. במידה והחוג לא ימצא חן בעיניך מסיבה כלשהיא - שיובטח לך החזר כספי. וכעת, משעשיתי לך קצת "שחור" קחי
וצאי לדרך. זה רק קצת צבע
והמון הנאה.

50מרלין

New member
קורס לציור

היי אתי , אני חדשה בפורום אך מנסיוני אוכל להמליץ על מורה מצוינת שמה עינת והיא מלמדת בחוט השני בכ"ס, לימדה בעבר בתחביב לכל עת, מורה נפלאה עם תיק עבודות מדהים וסבלנות אין קץ, הקורסים נערכים לפי רמות , ממש כיף וחוויה ללמוד שם, עכשיו עברו לחנות גדולה וחדשה , לכי לראות, מומלץ ביותר - רוטשילד 48 כ"ס טל: 09-7669406

אתי@

New member
אביבה תודה רבה ו../images/Emo24.gif בחזרה

מניסיונך, וכמובן משום שאני סומכת עליך בעיניים עצומות, האם תוכלי להמליץ על מורה שאת מכירה באזור המרכז? אשמח לתשובך, אם תסכימי להמליץ, כאן או במסר. תודה
ולילה טוב אתי

טלולה1

New member
אין כזה דבר לא יודעת לצייר

ציור זה בא מהבטן וזו לא מתמטיקה תראי את גדולי הציירים כל אחד וסגנונו חלקם מתוחכמים מאוד ומורכבים וחלקם כל יופיים בפשטות הקו ובנאיביות (ראי גוגן) אז לכי על זה! ותהני מכל רגע

טלולה1

New member
וגם

המון דברים בציור מבוססים על טכניקה ברגע שהבנת את הרעיון אין פשוט מזה את הציור הבסיסי את יכולה להעתיק(דמות/פרח...) והצביעה תעשה לפי הטכניקה ושוב בהצלחה

av_i_va

New member
הפעם אני לאיכולה לעזורלך לצערי

רק ב
ראיתי את מערך השיעור של המורה שהמליצו עליה כאן (שלימדה בתחביב לכל עת) נראה לא רע בכלל. אינני יודעת איך היא כמורה כי אני לא מכירה אותה אישית. חוץ מזה - להמליץ על מורה זה כמו להמליץ על רופא שיניים
עבור אחד זה מוצלח - עבור שני - קטסטרופה.

bell2002

New member
אביבה, את כל-כך צודקת. (ארוך)

אני לומדת ציור אצל מורה ותיקה מאוד שעושה דברים מדהימים. בנוסף היא גם בן-אדם ומאוד נחמדה. איתי ביחד לומדת מישהי שהיתה ותיקה (בטח ביחס אלי). יום בהיר אחד אני מקבלת טלפון ממנה שהיא פותחת קורס לציור על עץ, שלדעתה היא הגיעה לשלב שהיא יכולה "להתפרנס" מזה, ושהיא מזמינה אותי להשתתף. חוצפה כזו! עניתי לה שאני מאחלת לה בהצלחה אבל אני לא מחליפה מורים טובים. לאחר שסרבתי להזמנתה, בשיעורים היא החלה לקטול את עבודתי ולהתנהג כלפיי בעוקצנות. בקיצור, באחת ההפסקות תפסתי אותה ל"שיחה ידידותית", ובנוסף עברתי לקבוצה אחרת שגם התאימה לי יותר בשעות. מה לומר? אנשים! כבר אמרתי חוצפה? אין גבול ליצר הרע. ולאתי יש לי סיפור אמיתי מחיי: כשהכרתי את בעלי היינו שנינו סטודנטים ותפרנים מאוד. רציתי לחגוג לנו חודש חברות והחלטתי לבשל ולאפות ארוחה רומנטית לאור נרות בחדרי. החלטתי לאפות (לא פחות) עוגת שמרים בטוסטר אובן ישן מאוד שקיבלתי כשהתחלתי ללמוד, העוגה המסכנה ההיא נאפתה שלוש (!) שעות עד שהתייבשה לחלוטין וכשפרסתי אותה גיליתי שהתוך "לא מי יודע מה" אפוי. בעלי אכל את כל הפרוסה בגבורה רבה ואפילו אמר לי שהארוחה היתה טעימה (אמרנו שהאהבה עיוורת?) ב- 2:00 לפנות בוקר הוא אומר לי בואי נעשה טיול קטן, אני מרגיש שהאוכל לא יורד לי... מאז אותה ארוחה עברו 15 שנים, אנחנו צוחקים על זה עד היום וכשאני אופה או מבשלת אני שואלת אותו "צריך טיול?" אבל היום, זו לא חוכמה גדולה לאפות עוגות... כל התחלה קשה (בעלי יעיד על זה), ולכל דבר צריך נסיון ותרגול. תתחילי, תראי אם את נהנית ובקשר לאיכות עבודותייך... תראי את שלי. לדעתי ממש לא משהו (חוץ מהשעון למטבח שעליו גאוותי), אבל בסוף אני אשתפר. שיהיה בוקר טוב, המשך יום טוב וללא פיגועים! אוהבת אתכם מאוד!

bell2002

New member
חודש אח"כ ביום הולדתי, איזו מתנה

את חושבת שקיבלתי? אני בטוחה שעלית על זה לבד... נכון, ספר בישול! רומנטיקה, כבר הזכרנו?

bell2002

New member
אתי, באמת... תפרנים היו עשירים

לידינו. תקראי את כל ההודעה עד הסוף. אגלה לך - ספר בישול. הרומנטיקן שלי...

navag1

New member
ציור על עץ

אני חושבת שכדאי לנסות. אני הבנתי מחברה שלמדה את זה ועושה דברים מקסימים שמעתיקים ציורים ויש טכניקות למלא אותם. זה לא ציור חופשי ולא צריך כשרון מי יודע מה. אני עשיתי קורס של צביעה על עץ ואני עושה דברים יפים. הכניסה לתחום הזה עשתה לי הרבה טוב. בהצלחה נאוה

למעלה