התיעצות מצילות

התיעצות מצילות

ברצוני לקנות מצילה 18',שמתאימה לסגנונות כבדים,צליל בסגנון הדארק K של זילדג'יאן. יש לידיעתכם סדרה מסויימת שעונה להגדרה הזאת (פחות או יותר כמובן) בסביבות ה 800-900 ש"ח? ואיפה? יש במרום משהו כזה?

pasiava

New member
העצה הכי טובה לדעתי

לך למרום או כלי זמר(קשה לי לומר לך איזה אני מעדיף כי אני אוהב מאוד גם Zildjian וגם Sabian - המותגים המובילים במצילות בחנויות) ותבחן שם מצילות. תבקש מהמוכר מצילות בגודל 18' בסגנון dark ותבדוק כל מיני סדרות עד שתמצא את המושלמת עבורך.

kfirshap

New member
רוצה זול? לא זילג'אן ולא סאביאן

לא סתם הם נקראים מותגים פשוט כי הם הכי יקרים לך חפש לעצמך bosphors או istanbul או turkish מצילות זולות אחי לא מביישות את הנגנים הטובים בעולם עם צליל מדהים שיש להן. + שהן hand made... צליל ייחודי בהצלחה לך, נסה את בודרגוב לאיסטנבול (זה נקרא שם בשם אחר משהו טורקי כזה זה אותה חברה בדיוק) ובמרום יש בוספורס... חוצמזה תנסה אותן ואז חפש יד 2 ביותר זול...

DRUMMERIT15

New member
נפתחה חנות כלי נגינה חדשה בגבעתיים

מוכרים שם איסטנבול, מצילות מדהימות!!! גבעתיים, רחוב סירקין- מול הסביח של עובד.. MUZIC CHOICE

singlestroke

New member
נצל"ש !!

אימצתי חתול ! ישבתי ודיברתי עם חבר שלי ופתאום הוא בא :< הוא כזה חמוד :<

Drummer11

New member
אל תקשיב להם

היתה לי חתולה 17 שנה והם הרבה יותר נאמנים ממה שאנשים חושבים...

kfirshap

New member
אל תשכח לחסן..

ולקרוא לה סאביאן או משו חחחחחחחחחחחחח

pasiava

New member
הוא אמר סביבות ה-800-900

ב-800 שקל השגתי מצילה של Sabian באיכות שלטעמי ממש טובה.

kfirshap

New member
נצל"|ש היום יש לי פגישה ראשונה לקראת פולין

המסע לפולין... אני יוצא באוקטובר הבא (כיתה יב') למסע 10 ימים בפולין... מישו היה שם פעם? אני עוד לא התחלתי לעכל מה זה אומר P:

NYMets Man

New member
טיול שלא תשכח בחיים שלך

חוויה בכל כך הרבה רמות שאתה לא מבין ואם תהיה לך קבוצה טובה אני בטוח שגם תהנה בלי קשר למסע עצמו זה מסע חזק, מהנה בחלק מהמקרים, מלמד ומבגר... מאוד! תתחילו להתגבש כקבוצה אנחנו היינו קבוצה די קטנה, של 28 איש, זה היה פשוט מדהים שזה היה יעני רק אנחנו וכולם מגובשי ולא הרבה אני מקווה שגם אצלך זה יהיה ככה

tb 181

New member
הבעיה מתחילה בזה שאתה קורא לזה טיול..

ולבחור ששאל, עם אתה יוצא? אני מבין שעם בצפר, אבל יש לך מושג עם בית הספר שלך יוצא עם "מעורר" או דרך מסגרת אחרת?

NYMets Man

New member
אני הכי "אוהב" את האנשים כמוך

מסע, טיול, תעשה לי טובה ואל תכנס לי לבחירת מילים הייתי במסע הזה, ועם כל הכבוד להוד רוממותו עם אוצר המילים הנרחב, יצאתי ממנו עם חוויות בדיוק כמוך.

צודק...

זה לא משנה בסופו של דבר אם אתה קורא לזה טיול או מסע כי מה שמשנה זה אם הלכת לכייף או באמת ללמוד להבין לראות ולזכור...

kfirshap

New member
לא יוצא דרך בצפר

זו משלחת עירונית של נצרת עילית לפולין מונה 120 חברים מ-2 בתי ספר ומועדון נוער שנקרא נענע _(איפה שהלהקה שלי מנגנת) אני יוצא דרך נענע... יכול גם דרך בצפר אבל תהיה לנו קבוצה יותר מגניבה דרך נענע אבל היציאה למסע היא של כל העיר...

tb 181

New member
שום הוד רוממתו..

וזה גם לא עניין של סמנטיקה ואוצר מילים. אני לא מתכוון לזה שכתבת "טיול" במקום "מסע", כי זו ממש לא הנקודה. סלח לי אם פגעתי בך אישית בגלל עניין סמנטי וקטנטון, אבל כשאני מסתכל על השכבה שלי, רובה הגדול לקחה את המסע הזה בתור טיול שנתי ב5000 שקל, שבו אתה נמצא עם כל השכבה בחו"ל, משתכר במלון, ובדרך מקבל קצת נתונים היסטוריים. כך ששוב, רק כדי להדגיש, כוונית לא היתה אלייך ספציפית והיא לא קשרוה להבדלים בין המילים "מסע" ו"טיול". וואלה, אם לא יצאת למסע הזה עם המעורר או עם תנועת נוער, אני בהחלט חושב ואפילו בטוח שלא יצאנו ממנו עם אותן החוויות.

NYMets Man

New member
אז כדאי לך לשמור על פרופיל נמוך

כי עם כל הכבוד לשעון המעורר שלך ולכל התנועות נוער האלה אני מאמין שהמסע שלי היה לא פחות טוב ומשכיל. דבר ראשון, אתה לא מכיר את הבצפר שלי בכלל תחשוב על זה שמתוך שכבה של מאתיים ילד אשכרה נבחרו רק 28. שתבין, כל אחד שעשה קצת צרות בטיול שנתי או משהו, איקס, בום, אין. לא לוקחים אותו. דבר שני המדריכה שלנו מיד ושם הייתה מורה שלנו בדיוק שנה לפני זה, בנוסף למורים המאוד טובים שיצאו איתנו שלכולם יש מספיק מסורת ומספיק ידע היסטורי כדי לדעת בדיוק מה להגיד לנו גם אם זה לא להקריא מילה במילה מההסברים שמחלקים על כל מקום ומקום דבר שני, אפשר להנות גם בלי להשתכר בלילה ולחרבן על הקירות. בכל זאת, היינו 28 חבר'ה מאוד מגובשים, עמדנו אחד עם השני מתי שצדריך, בכינו אחד עם השני מתי שצריך, בערב תמיד היינו כולנו ביחד גם לצחוק קצת כדי לנקות את הראש כי המסע די כבד, די כבד... אז כן, זה נשמע קצת מתרומם אבל זה אני מתכוון שאני אומר מהנה, ותאמין לי שלא היה לנו אחד בקבוצה שראה את זה כטיול ב-5000 שקל שאפשר להשתכר עם השכבה, אחד אפילו לא. אז, עם כל הכבוד לכל התנועות שלך, יש גם צדיקים אחרים בסדום וכדאי שתבין שלא רק הדרך שלך נכונה, וגם עם הסטטיסטיקה אומרת שרוב בתי הספר שמים זין זה לא אומר שכולם ככה ובטח שאתה לא צריך להשליך את זה על אנשים בפורום בלי שאתה יודע משהו עליהם או על המשלחת שלהם לילה טוב

למעלה