אז כדאי לך לשמור על פרופיל נמוך
כי עם כל הכבוד לשעון המעורר שלך ולכל התנועות נוער האלה אני מאמין שהמסע שלי היה לא פחות טוב ומשכיל. דבר ראשון, אתה לא מכיר את הבצפר שלי בכלל תחשוב על זה שמתוך שכבה של מאתיים ילד אשכרה נבחרו רק 28. שתבין, כל אחד שעשה קצת צרות בטיול שנתי או משהו, איקס, בום, אין. לא לוקחים אותו. דבר שני המדריכה שלנו מיד ושם הייתה מורה שלנו בדיוק שנה לפני זה, בנוסף למורים המאוד טובים שיצאו איתנו שלכולם יש מספיק מסורת ומספיק ידע היסטורי כדי לדעת בדיוק מה להגיד לנו גם אם זה לא להקריא מילה במילה מההסברים שמחלקים על כל מקום ומקום דבר שני, אפשר להנות גם בלי להשתכר בלילה ולחרבן על הקירות. בכל זאת, היינו 28 חבר'ה מאוד מגובשים, עמדנו אחד עם השני מתי שצדריך, בכינו אחד עם השני מתי שצריך, בערב תמיד היינו כולנו ביחד גם לצחוק קצת כדי לנקות את הראש כי המסע די כבד, די כבד... אז כן, זה נשמע קצת מתרומם אבל זה אני מתכוון שאני אומר מהנה, ותאמין לי שלא היה לנו אחד בקבוצה שראה את זה כטיול ב-5000 שקל שאפשר להשתכר עם השכבה, אחד אפילו לא. אז, עם כל הכבוד לכל התנועות שלך, יש גם צדיקים אחרים בסדום וכדאי שתבין שלא רק הדרך שלך נכונה, וגם עם הסטטיסטיקה אומרת שרוב בתי הספר שמים זין זה לא אומר שכולם ככה ובטח שאתה לא צריך להשליך את זה על אנשים בפורום בלי שאתה יודע משהו עליהם או על המשלחת שלהם לילה טוב