התיסכול שבאבטלה...

dietoday

New member
התיסכול שבאבטלה...

שבוע שעבר כ"כ שמחתי, מצאתי לי עבודה זמנית. לפחות משהו שיעזור עם החשבונות... ועכשיו הודיעו לי שהחברה בבלגאן והם צריכים לעשות פה קצת סדר.. או שיעלימו את התפקיד שאני בו כרגע או שיחליטו על מישהי קבועה, שאולי תהיה אני.. אבל כרגע אני לא ממשיכה כאן.. כבר חודשיים בערך שאני מחפשת עבודה. לכל מקום יש תירוץ, חברות ההשמה לא ממש יודעות מה להגיד לי, ואני תקועה... אני יודעת שאני עובדת טובה. אני יודעת שאני לומדת מהר. אני רק לא מבינה מה אני עוד עושה בלי עבודה... דווקא המקומות שאני לא מתה עליהם מזמנים אותי לראיון שני, אלה שאני הכי רוצה אומרים דברים כמו "את לא בכיוון המקצועי" כי אני רוצה בעתיד ללמוד מקצוע אומנותי, והם מתעסקים עם ייבוא (אותה עבודה אגב שאני עושה בזמנית, בלי בעיה בכלל..).. זה מרפי? זה אלוהים? זאת אני? אז אני היום בצהריים אחזור הביתה ואחזור לבטלה גמורה שנפסקת רק בשביל לעשות או לקבל טלפון מ- או ל- חברות ההשמה או מחברות שמתעניינות בקו"ח ששלחתי להן.. ומי יודע מתי שוב אמצא עבודה...

אולי שווה לחשוב על שינוי כיוון?

מבחינה מקצועית ומבחינה חשיבתית, אני לא אומרת שתחשבי על כל עבודה כעבודה לכל החיים, אבל אל תחשבי על עבודה כעבודה זמנית כי זה מוריד מהחשק לעבוד. אולי שווה גם להתפשר ולא ללכת בדיוק למה שרצית.

dietoday

New member
זה מה שאני עושה...

עד עכשיו עבדתי רק כמזכירה, ואני ממש מנסה לשנות כיוון עכשיו.. תפקידים תפעוליים יותר, עם קצת יותר חופש וסמכות.. חברות ההשמה מעבירות את קו"ח שלי לכל מיני סוגים שונים של תפקידים, אני בעצמי הרחבתי את טווח החיפושים, ועדיין...

efriend

New member
אם אני זוכר נכון את אוטוטו עוזבת לאנגליה, לא?

ושם - הכל דף חדש, ממילא לא נשאר לך הרבה זמן לעבוד בארץ...

dietoday

New member
כן,

ובינתיים אני זוללת את החסכונות שלי כדי לגמור את החודש...

HH husa

New member
אז תתפשרי ותחפשי עבודה פחות רצויה

אך שמכניב=סה ,כדי שבאנגליה יהיה כסף. שם יש עבודה ?

dietoday

New member
גם להתפשר כבר ניסיתי...

משרות שמשלמות קצת פחות, שעות קצת פחות נוחות.. אבל עדיין אין כלום.. למרות שכרגע משאירים אותי בזמנית, ממציאים פרוייקטים כדי שאוכל להישאר, שזה גם משהו... באנגליה אני אמצא משהו.. אולי עגלות, אולי משהו שקרובים יעזרו לי למצוא, מי יודע...

HH husa

New member
יהיה טוב. תהיי אופטימית

תתרכזי בתכנון דברים אחרים.. (חלומות וכו).

למעלה