התינוק שלי זוחל!

התינוק שלי זוחל!

סוף סוף, בגיל 14.5 חודש, אחרי שהוציא לנו את הנשמה, עבר בדיקות נוירולוגיות, פיזיותרפיה ומה לא - הוא התחיל אתמול לזחול! אבן נגולה מעל ליבנו. צריך להתחיל להרים את הדברים ולסגור את המדרגות.

קולולו!! ../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

מה קרה, הלך לחפש את אבא? את רואה, גם זו לטובה.

לא יודעת, גילה את המפתחות של הצוללת.

יש מצב לקבל מיכם את השער למדרגות, או שהוא עדיין בשימוש אצלם? (עד שאתם תצטרכו).

וכמובן - המון עצות עשה ואל תעשה.

כי את שכחת כבר הכל. ותזדרזי, כי תיכף גם אני אשכח.

מה עצות?

חשבתי שילד שלישי מגדל את עצמו...

פלגיה

New member
עוד אגדה

כמו האגדה של "טסט שביעי / עשירי חינם" בדקתי וזה לא נכון. לחלוטין לא נכונה (גם הרביעי והחמישי והשישי לא מגדלים את עצמם. אין לי כוח לבדוק אם השביעי מגדל את עצמו)

אני ממש לא מצפה שהגדולות

יגדלו משהו (הן בקושי מטיילות עם הכלבה). מרוב חוגים ועיסוקים אני בקושי רואה אותן בבית באחרי הצהריימים. ובאמת, הפחד הכי גדול שלי זה לא מחוסר שינה בלילות, ולא מחוסר זמן בימים. מה שמדאיג אותי זה איך בדיוק אני אמורה להסיע ל/מ חוגים עשרות פעמים בשבוע, בגשם ובשמש (בעיקר בגשם), עם תינוקל מצווח. אני מתערערעת רק מלחשוב על זה.

פלגיה

New member
את זה פתרתי בקלות

אין לי אוטו ולכן אני לא מסיעה. את כל החוגים בחרנו על פי הקריטריון היחיד של קרבה גיאוגרפית: אם הילד יכול ללכת לשם לבד הוא נרשם, ואם לא (כי רחוק מדי או כי הוא קטן מדי) - אז לא נרשם לחוג המסוים הזה.

אצלנו זה לא עובד ככה.

אחרי שהישוב שלנו אוחד עם הישוב השכן, שהוא ותיק יותר ואמיד יותר, כל החוגים כמעט (למעט ג'ודו וכדורסל) עברו לשם. זה גרם לתרעומת גדולה אצלנו, אבל במקרה של הגדולה שלי שום תרעומת לא תעזור, כי לא יבנו בשבילה בריכת שחיה נוספת קרובה יותר. מה שכן, הן כבר מספיק גדולות כדי להגיע לחוגים שם על אופניים, אבל זה לא תופס בחורף.

צימעס

New member
אני מוכנה להעביר קורס פרטי,

ואני מכירה מישהי מרחובות שמתפרנסת מסדנאות-מנשאים וממכירת מנשאים, ותשמח ללמד את רזי הקשירה (לאמהות שהיו בצופים וחזקות בסנאדות
)

למעלה