התייעצות

Artboy

New member
התייעצות

יש לי חבר טוב השאמת היא שאני די נמשך אליו. הוא לא יודע מזה כמובן, ונראה לי שהוא סטרייט אבל אני לא בטוח בזה. אנחנו נפגשים הרבה ואנחנו חברים ממש טובים. כשאנו יוצאים כל החבר'ה אז הוא צוחק איתי ומדבר איתי הרבה והכל אחלה, אבל הכל משתנה כשאנחנו נמצאים לבד, או אצלי או אצלי או סתם יוצאים רק שנינו לאיזה סרט, אני מרגיש שהוא קצת מתוח והוא ממהר ללכת במצב הזה שבוא רק שנינו נמצאים בלי שאר החבר'ה... יש מצב שהוא שם לב? אולי הוא מפחד? ואם כן אז מזה אומר? אשמח עם תתנו דעתכם...

SSAAMMEEYY

New member
מעט פרטים, הרבה שאלות.

אם תוכל לפרט קצת יותר למה אתה חושב שהוא שם לב זה יעזור... מה גורם לך לחשוב שהוא מתוח?

Artboy

New member
הי

אני חושב שיכול להיות שהוא שם לב כי אולי הוא רואה שיחסית אני מדבר איתו הרבה ומסתכל עליו הרבה, יותר מאשר על אחרים. לא יודע אם הוא מתוח, אבל משהו בטוח קורה, כי כמו שאמרתי תמיד כשהוא בא אליי או אני אליו הוא יותר שקט ממה שהוא כשאנחנו יוצאים עם שאר החברה, פחות מדבר והרבה פעמים ממהר או ללכת. ולא נראה לי שמשעמם לו איתי או משהו כי כשאנחנו כל החברה ביחד הוא צוחק איתי הרבה ומדבר איתי מלא, והוא גם רוצה לטוס איתי ועם עוד חבר שלי לדרום אמריקה, אבל עוד פעם הקטע הוא שכשאנחנו לבד אני שם לב שהוא מתנהג שונה. יש לכם רעיונות מה יכולות להיות הסיבות לכך?

SSAAMMEEYY

New member
יכול להיות

שענית לעצמך על השאלה בתחילת ההודעה יכול להיות שהוא מתנהג שונה, כי בדרך כלל מתנהגים שונה כשנמצאים רק עם מישהו אחד באותו הרגע... או שאולי חשבת בכלל בכיוון של "אולי גם הוא מרגיש אליי משו..." יכולות להיות עוד מיליון סיבות... אבל יש דרך אחת טובה שאני מכיר כדי לברר את זה... אתה פשוט יכול לשאול אותו :)

למעלה