התייעצות.

נוי514

New member
התייעצות.

שלום לכם :] אני מנגנת על חשמלית כבר שנתיים והחלטתי למכור את הYAMAHA שלי ולקנות גיבסון SG / טלקסטר. הבעיה היא כזאת: רוב הסיכויים שאני אמכור את הגיטרה לפני שאני אקנה חדשה. ואם אני קונה חדשה, יש סיכוי טוב שאני אקנה אותה בניו יורק, עוד כחודשיים. האם כדאי בכל זאת למכור את הגיטרה בזמן הקרוב (כי כבר יש הצעות) לפני שאקנה חדשה, למרות שהחדשה עלולה להגיע רק עוד חודשיים? ואני לא אקנה חדשה לפני שאני אמכור את הYAMAHA. יותר משתלם לקנות בחו"ל, אבל האם זה שווה חודשיים בלי גיטרה? תודה מראש על העזרה.

YogevLevi

New member
שלומות לך =]

קונים תמיד יש...... אני אישית לא יכול להעביר שבוע בלי גיטרה.....אני פשוט חייב לשבת כל ערב ולהרגע לי (שאיטה אחת מני רבות) בכל מקרה....לפי דעתי תחכי עד שתקני חדשה ואז תמכרי אותה....

danimili

New member
דעתי היא ההפך מהקודם לי

לא קל למצוא קונים ואם כבר יש שלך אז תמכרי בלי להסס. לא בעיה לנגן אצל חברים.

Kfitzi

New member
מוסיף לבילבול

אני חושב שעדיף לקנות חדשהב ואז למכור את הישנה . מצטרף לבחור למעלה, בלי גיטרה כל יום - זה כמו עינוי בשבילי. יכול להיות שזה לא המצב אצלך, רק קחי בחשבון, חודשיים בלי נגינה סדירה - יפגע לך בנגינה באופן משמעותי. לדעתי יהיה יותר מתסכל לקנות גיטרה חדשה ולא להצליח לנגן עליה שום דבר ממה שפעם ידעת מאשר להיות תקופה עם לחץ כלכלי עד שתמכרי את הישנה. בהצלחה

נוי514

New member
א. תודה :]

ב. יש לי בבית עוד אקוסטית וקלאסית.. אבל תכלס, אני מנגנת על החשמלית. חשבתי שאם אני אמכור מוקדם, אולי אבא יתרצה ויסכים לקנות גיטרה בארץ או משהו.. אבל נו, טעיתי -.-' אני אחכה עוד שבוע... אסע לת"א קצת, אבדוק עוד גיטרות.. :] דרך אגב, המליצו לי על הגיטרות שהרצל בונה. לסמוך על ההמלצה?

למעלה