התייעצות...

נ ט ע 9 1

New member
אני חושבת שאפשר להכריז על זה

כריבאונד רישמי.. מכמה סיבות... הכרת אותו רק אחרי חודשיים..!! מהחבר של ה4 שנים.. מה נראה לך(ולכם חבר'ה?..) שהלב מתרפה תוך חודשיים..??. במיוחד לאור כל ההודעות שכבר קראתי שלך, על האהבה הגדולה שהיתה לך עד לא מזמן לבחור ההוא.. העובדה שהוא היה 4 שנים, והנה דבר נוסף, ההשוואות.. לא כ"כ ניתן להתחמק מהן, אבל הן פשוט מופיעות מכל עבר, אז לשאלתך(זאת שעם הפסיקים, בלי הפסיקים, עם המרכאות, ובלי הנקודות חחחח סתםם הסוגריים זה בצחוק) לזרום(גם אני לא מתה על המילה הזו, אבל זה מתבקש, ושוב, לא בקטע של הסקס אלא בקטע של הקשר, לזרום עם הדברים, לתת להם להתנהל כמו שצריך,כמו שהם, כמו שפשוט קורה, ושוב, לא בקטע של הסקס, בקטע של הקשר(לפחות אצל נשים,אנחנו זקוקות למוכנות נפשית בשביל זה, גברים זה יותר הקטע של לשלוף.. סלחו לי על הגסות.. יש משפט שאומר ש"נשים צריכות לאהוב בשביל סקס גברים צריכים רק מקום" לא משנה נמשיך) אם זה ריבאונד, תני לזה להיות ריבאונד(אני ממש לא בעד, אבל הוא גם יצא מקשר ככה שזה יוצא שזה לא ממש ניצול, אלא יותר קטע של הלחזור לענייני הדייטים.. זה מאוד טוב לשמוע שאת מתחילה להפנים שהקטע עם האקס לא יחזור, אבל זרמי עם הנוכחי, אל תנסי להגדיר, אחרי שתהיו חצי שנה חפשי הגדרות, כולה יצאת מקשר וכבר את מצפה שהלב יחלים?.. מאמי, באמת זה לא קורה כ"כ מהר, אבל זה יקרה, ואלו הבשורות הטובות... בקטע של המחשבות אני כ"כ מזדהה.. למה גם אני אחת שיכולה ממש להתחפרר במחשבות שעות על גבי שעות לפעמים בלי סיבה אמיתית לכך, כל שכן כשיש סיבה, אז אני מבינה לליבך, הניחי לזמן לעשות את שלו, אבל אם אינך מרגישה מוכנות נפשית לסקס בזה לא הייתי ממליצה לזרום..בקטע של הקשר פשוט נסי לראות אם זה שווה להמשיך אותו, אבל סקס אני חושבת שראוי להישמר לאדם שואהבים.. וכ"כ גאהה בך שאת מתחילה להפנים את עניין ה'אקס' שהוא אקס. לטעמי אקס משמעו 'איקס' שייך לעבר, עושים איקס ומשתדלים להאמין בהחלטות שלנו, שהיינו במקום הזה, בדקנו אותו טוב טוב(כאמור במקרה הזה 4 שנים) והבנו שפשוט לא.. בהצלחההה.. בתמיכה והמון אהבההה

תגובה

חשבי, כמה אופיו טוב בעיניך וגורם לך הרגשות נעימות. אם את נהנית להיות אתו כי הוא נחמד, השארי אתו והשקיעי בקשר בכך שתבני אתו ענין משותף, תאמרי לו דברים טובים ותעזרי לו להרגיש טוב כשצריך. אם יהיה לכם טוב ביחד בידידות, תשארו בה. אם תרגישו רצון לקרב את הקשר, תקרבו אותו.

צומיש

New member
חייבת לספר...

לכם קטע.. עזבו את הקטע שאני ספונטנית ומסוכן וכל בהבלה בלה.. אז דיברתי עם מישהו יותר מפעמיים וגם מ-3 וסתם בקטע שלו עושה לי את מסוגלת לבוא אלי עכשיו אני בטח.. לא האמין.. בקיצ' נסעתי אליו.. והגעתי לרעננה צפון שכהרגלי הייתי רגילה לפנות לרעננה לאקס ואליו היה ימינה לכפ"ס וחנוקה מדמעות ברחתי לכפ"ס ולא לאקס... למרות שכל כך.......... רציתי...הצלחתי להחזיק את עצמי.. משם לכאן הייתי איתו סתם היה נחמד לא יותר ואז נסעתי תבינו החצוף הזה אפילו לא הסביר לי איך יוצאים מהשכונה שלו.. לכיוון גאה/איילון מזל שאני מכירה בערך תסביבה לא משנה שעשיתי עיקוף ענק.... אבל מצאתי את מורשה והגעתי...
ממש גבר.. חחחחחחחחח לא ישמע ממני לעולם גם כזה ידיד כבר אני לא רוצה...... סתם היה לי בא לשפוך את הלב... וכן אני יודעת שספונטניות זה דבר מסוכן .. אבל סתם בא לי

לא הבנתי...

מה קרה
לא הבנתי כלום חוץ מהקטע עם הצומת וההתלבטות לפנו לכיוון האקס... מוכר, מוכר...

צומיש

New member
שוב אני אפסק..

הייתי ספונטנית נסעתי למישהובכפ"ס... היה נחמד! לא יותר בקיצ' שהלכתי ממנו הוא אפילו לא הסביר לי איך יוצאים מהשכונה והעיר שלו...אז הסתבכתי לי עד שמצאתי את מורשה וחתכתי ישר הבייתה... בטוח עשיתי סיבוב אבל לא רציתי לצלצל אליו... והכי גרוע.. שלא אמר לי להודיע שאני מגיעה הבייתה הייתי בשוק :-O אפילוהאקס שהיינו רבים היה אומר וגם זה שיצאתי וכל הידידים שלי... אז סיימתי ואמרתי... שכזה חבר בטוח אני לא רוצה וגם לא ידיד פחחחחחחחחחח הבנת

חח הפעם זה לא היה בגלל הפיסוק

סתם לא הבנתי
רגע, את לא יוצאת עם מישהו כרגע? זה מישהו חדש? אולי זו היתה אי הבנה.. לא לכולם ברור מאליו שהם צריכים להסביר דרכים.. במיוחד גברים הם רגילים להסתבך בדרכים ולהסתדר לבד.. הסברים זה יותר קטע שלנו הבנות לא? וגם לגבי זה שהוא לא אמר לך להודיע.. אל תשווי לאקס נו... לא כל אחד חושב להגיד את זה.. אל תשפטי אותו בגלל זה.. היה נחמד לא? תני לו צ'אנס. נראה לי שאת קצת מחמירה איתו...חבל! באמת שלא כולם אומרים את זה.. איפה את גרה? גם אני לא רחוקה ממורשה...(פ"ת)

צומיש

New member
ממש....

כמעט כל אחד שיצאתי איתו ידע לדאוג לי.. אבל זה בכלל לא היה בקטע הזה... ויוצאאת עם מישהו זה לא ממש מוגדר אפילו הוא לא מגדיר שאנחנו יוצראים יחד...
וזה לא קשור לאקס זה התנהגות אלמנטרית מבחינתי.. ראשון...

טוב אם ככה את מרגישה אז נקסט

מה עם הבחור הקודם? חתכת? או שזה אותו אחד ואני מתבלבלת?

צומיש

New member
מישהו אחר..

איתו לא חתכתי זה דיי הזוי אבל קבענו להיפגש השבוע נזרום איתו ככה בקטנה שבוע שבוע וחצי ואז נפיל עליו

למעלה