אני חושבת שאפשר להכריז על זה
כריבאונד רישמי.. מכמה סיבות... הכרת אותו רק אחרי חודשיים..!! מהחבר של ה4 שנים.. מה נראה לך(ולכם חבר'ה?..) שהלב מתרפה תוך חודשיים..??. במיוחד לאור כל ההודעות שכבר קראתי שלך, על האהבה הגדולה שהיתה לך עד לא מזמן לבחור ההוא.. העובדה שהוא היה 4 שנים, והנה דבר נוסף, ההשוואות.. לא כ"כ ניתן להתחמק מהן, אבל הן פשוט מופיעות מכל עבר, אז לשאלתך(זאת שעם הפסיקים, בלי הפסיקים, עם המרכאות, ובלי הנקודות חחחח סתםם הסוגריים זה בצחוק) לזרום(גם אני לא מתה על המילה הזו, אבל זה מתבקש, ושוב, לא בקטע של הסקס אלא בקטע של הקשר, לזרום עם הדברים, לתת להם להתנהל כמו שצריך,כמו שהם, כמו שפשוט קורה, ושוב, לא בקטע של הסקס, בקטע של הקשר(לפחות אצל נשים,אנחנו זקוקות למוכנות נפשית בשביל זה, גברים זה יותר הקטע של לשלוף.. סלחו לי על הגסות.. יש משפט שאומר ש"נשים צריכות לאהוב בשביל סקס גברים צריכים רק מקום" לא משנה נמשיך) אם זה ריבאונד, תני לזה להיות ריבאונד(אני ממש לא בעד, אבל הוא גם יצא מקשר ככה שזה יוצא שזה לא ממש ניצול, אלא יותר קטע של הלחזור לענייני הדייטים.. זה מאוד טוב לשמוע שאת מתחילה להפנים שהקטע עם האקס לא יחזור, אבל זרמי עם הנוכחי, אל תנסי להגדיר, אחרי שתהיו חצי שנה חפשי הגדרות, כולה יצאת מקשר וכבר את מצפה שהלב יחלים?.. מאמי, באמת זה לא קורה כ"כ מהר, אבל זה יקרה, ואלו הבשורות הטובות... בקטע של המחשבות אני כ"כ מזדהה.. למה גם אני אחת שיכולה ממש להתחפרר במחשבות שעות על גבי שעות לפעמים בלי סיבה אמיתית לכך, כל שכן כשיש סיבה, אז אני מבינה לליבך, הניחי לזמן לעשות את שלו, אבל אם אינך מרגישה מוכנות נפשית לסקס בזה לא הייתי ממליצה לזרום..בקטע של הקשר פשוט נסי לראות אם זה שווה להמשיך אותו, אבל סקס אני חושבת שראוי להישמר לאדם שואהבים.. וכ"כ גאהה בך שאת מתחילה להפנים את עניין ה'אקס' שהוא אקס. לטעמי אקס משמעו 'איקס' שייך לעבר, עושים איקס ומשתדלים להאמין בהחלטות שלנו, שהיינו במקום הזה, בדקנו אותו טוב טוב(כאמור במקרה הזה 4 שנים) והבנו שפשוט לא.. בהצלחההה.. בתמיכה והמון אהבההה